Műszaki cikk kapott lángra a Szent László utcában

Mr.Gabee, Csepel.info

 

Mr. Gabee információi szerint tűz ütött ki a Szent László út 76-os számú négyemeletes társasház egyik földszinti lakásában pénteken 12:15 körül, ahol egy műszaki cikk lángra kapott. A fővárosi tűzoltók eloltották a lángokat. A helyszínről egy gyermeket biztonság kedvéért megfigyelésre kórházba szállítottak.  A műszaki mentés idejére a 159-es autóbusz terelve közlekedett.

Szerkesztőnk információit a Katasztrófavédelem is megerősíti:

Kigyulladt egy földszinti lakás egy négyszintes társasházban, Csepelen, a Szent László utcában. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak, az oltási munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Az egységek egy vízsugárral megkezdték a tűz oltását. A ház lakóit arra kérték, hogy ne hagyják el otthonaikat. A mentők is a helyszínen vannak.

6 hozzászólás “Műszaki cikk kapott lángra a Szent László utcában” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    Na mi a baj? Mit kell most ezen moderálni????
    Képlinkek…

  2. Johnny szerint:

    kepkuldes.com/image/HaUBJL

    kepkuldes.com/image/HaUDoN

    kepkuldes.com/image/HaUPFq

    kepkuldes.com/image/HaUm1A

    kepkuldes.com/image/HaUwEF

    kepkuldes.com/image/HaUyVY

    kepkuldes.com/image/HaURhf

    kepkuldes.com/image/HaUODd

  3. Johnny szerint:

    11:51-kor láttuk meg a füstöt, majd talán 1 perc után már lángolt is a terasz, utána 1 percre rá kirobbant a nyílászáró és akkor belobbant a nagyszoba. Talán eltelt 3 perc, mikor egymás után 2 robbanásszerű hangot lehetett már hallani, valószínű kiégtek a gázcsövekből a tömítések, ezután a kéményben már a Furánflex is begyulladt. A rendőrök 2 perc után értek ki, sokat nem tudtak tenni, a lépcsőházból még a lezárt tetőkijáratnál is ömlött a füst. A tűzoltók a VIII. kerületből jöttek, 7-8 perc után? Az oltást 10-15 mp-en belül meg is kezdték, majd megérkeztek a XX. kerületiek is. Tűzcsap onnan kb. 200m-re van, eltelt egy kis idő, mire csatlakozni tudtak rá. Érdekes, hogy a VIII. kerületből a “Doktor” ért ki 10 perc után, a mentők talán 20 perc múlva értek ki? Az “utca embere” elbeszélése szerint a “lapos tv” gyulladt ki?! A mentők onnan senkit nem vittek el, amikor a srácot kikísérték a tűzoltók és a rendőrök, ha jól láttam, akkor egy rendőrautóval vitték el.

  4. Johnny szerint:

    Akkor kikerüljük a moderációt…
    Ezennel nem is értettem…

  5. PU szerint:

    Johnny, köszi! Juszt is végignéztem a képeket, bár így roppant macerás.
    Az év riportja volna a cselesinfón, ha Mr. Gabee és a moderáció nem nyírta volna ki. Kész médiacsoda ez a világlap!

  6. Johnny szerint:

    PU!
    Tudom, hogy nem csippantanak, mert van véleményem, ami általában nem egyezik az övékével, de képeket miért nem lehet beengedni, azt végképp nem vágom?!
    Macera, de nem lehetetlen… Egyszerűbb lett volna, ha a tegnapi letiltást feloldja valamelyik, aki hozzáfér.

Itt lehet hozzászólni !