“Intő példa lesz ez mindenkinek”

Vélemény – Ábel Attila

Az LMP elfogadta a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd ajánlatát az önkormányzati választásokra. Az LMP támogatja az ellenzéki főpolgármester-jelöltet, cserébe kerületenként egy képviselőjelöltjüket támogatná az ellenzék – már ha ezt valóban megteszik cserében.

“Ez az LMP aranylövése. Még utoljára megpróbálnak pár önkormányzati helyet továbbvinni, utolsót kortyolni a hatalomból. Pont úgy teszik ezt, amiért a választóik cserben hagyták őket: megalkuvással. Az MSZP-DK-Momentum meg odadobnak majd nekik pár esélytelen körzetet, és jót röhögnek. Van rá okuk. Az LMP a saját nevét is szembeköpte a haláltusájában, semmi nem maradt abból, amivel elindult a politikában.

Ez nekünk lehet rossz itt helyben, de még az sem biztos, hogy rossz. Hiszen a baloldalon újabb helyet kell szorítani valakinek, újabb alkukra és veszekedésekre van kilátás. De amennyiben megállapodnak – márpedig erre van nagyobb esély – Budapesten marad vagy lesz pár olyan kerület, ahol tökéletesen megmutatják, miért nem működik a kormányzásban az “összefogás”. Intő példa lesz ez mindenkinek, bármikor, bárhol felmutatható. Remélem Csepel nem tartozik majd közéjük.” – írta a történtekről Ábel Attila csepeli alpolgármester.

Forrás: Facebook, Ábel Attila

 

 

 

8 hozzászólás ““Intő példa lesz ez mindenkinek”” bejegyzésre

  1. Jaj úgy élvezem én a strandot szerint:

    Ábel úr, az LMP helyett foglalkozhatna a stranddal is!

  2. pl szerint:

    Mi a f@sz köze hozzá? Egyébként meg méltánylandó minden (!) kísérlet, útkeresés, próbálkozás, ami arra irányul, hogy eltakarodjatok a 3,14-csába. Nekem különben inkább úgy tűnik, nektek kezd leesni, hogy kezd vége(tek) lenni uralkodásotoknak, legalábbis Csepelen biztos. Mehettek a Beszélő Krumplihoz a lecsóba!

  3. Horváth János szerint:

    Nem várom el az összefogás, együtt gondolkodás, esetleg a szabad vélemény nyilvánítás
    lényegének a megértését, mert ha értenéd nem a Fideszben politizálnál!

  4. Balos szerint:

    Értelmes csepeli nem fog Szenteczkyre, Horváthra, Takács Krisztiánra meg Mónikára szavazni. Borka-Szászra meg az elfogultak sem, mert ha jól hallottam Erzsébeten indul. A csepeli baloldal még nem újult meg, és ha visszakerülnek a hatalomba, nem is fog. A helyi vezetés ráadásul a rendszerváltás óta a legjobb, régóta nem fejlődött így Csepel. Sokat mond, hogy Horváth Gyula azzal támadja a kerület vezetését, hogy túl sokat fejlődik Csepel.

  5. Horváth János szerint:

    Azt hiszem mondtam már, a fejlődés nem ott kezdődik, hogy átöltöztetjük a kurvákat.

  6. Nagyapó szerint:

    Mivel biztatja ellenzéki összefogás a csepeli szavazókat? Avval, hogy mindent, amit az önkormányzat épített, lebontják. Ami vagyont sikerült felhalmozni 8 év alatt – eladják.
    Szép jövő!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Johnny szerint:

    Öreg!
    Nem a fejlesztéssel van itt senkinek baja, hanem azzal, hogy kilerncedik éve folyton ugattok valakire és mindig találtok valakit, akit lehet basztatni! Szerinted nincs soksknak tele a hócipője már ezzel, meg veletek? De ez az egész kib@szott országra is értendő.
    Többedszer leírom, hogy ti nem éltetek a 2/3 lehetőségével, hanem visszaéltek vele, ami kurva nagy különbség.

  8. PU szerint:

    Helyes a bőgés, Johnny!

    Sunyi, primitív, irigy, betojt proli foglalkozik örökké a másik ember dolgával. Normális ember a saját dolgával van elfoglalva. – Ez pártokra is érvényes.

Itt lehet hozzászólni !