Eltűnt Jónás Zsolt Csepelről

Mr. Gabee, Csepel.info

FOKOZOTT FIGYELMET KÉRÜNK! Zsolt mentálisan beteg!

Eltúnt neve: Jónás Zsolt Életkora: 30 éves Lakhelye Csepel Utolsó tart. helye: Csepeli otthona Eltünt: 2019.06. 09 Csepelen lakik.

Mentális betegségben szenved,téveszméi vannak Otthonából tegnap reggel 6 óra körül zavart álapotban eltávozott. 9 óra magasságában feldúlt állapotban látták.

Budapest IX. kerületében Azóta információ nincs róla, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

Gyakran elájul az utcán. Félő, hogy kárt tehet magában.

Iratai, pénz nincsenek nála. Eltűnését a rendorségen bejelentették

Kérjük, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltunésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik,hivja a rendörséget: a 107-es vagy 112-es központi segélyhivó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait.

VAGY HÍVJA A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMOT 06 70 317 8706 Köszönjük!

Az Eltünt Emberekért-Megoszthatod és a hozzátartozók nevében is! OLDALUNK: https://www.facebook.com/eltuntemberekert/ Csoportunk: www.facebook.com/groups/eltuntmegoszthatod A poszt alatti kommentekért felelősséget nem vállalunk! az oldal szerkesztője 10 6 hozzászólás Megosztás Hozzászólás Tetszik <

3 hozzászólás “Eltűnt Jónás Zsolt Csepelről” bejegyzésre

  1. Anonymus szerint:

    Én ma jun.10-én talán17óra felé a Csepel Karácsony Sándor utca kicsi Sparban, láttam egy HASONLÓAN FIATALt amint 2 másik ember kíséri a hónaljai alatt átkarolva, és egy kicsit sántikált is. Elég feltűnőek voltak a boltban.
    Sajnos pontos időpontot nem tudok adni, mert a pánztáros nem adta oda a blokkot pedig el szoktam rakni.

  2. Johnny szerint:

    “Mentális betegségben szenved,téveszméi vannak”

  3. Anonymus szerint:

    De ha “gyakran elájul az utcán” és elesik akkor megsérülhet, és lehet hogy azért kísérték. Nem szoktam látni a boltban ilyen kísérgetős embereket, de a mai feltűnő volt, aztán meg pont jött ez a cikk is. Csak tipp volt.

Itt lehet hozzászólni !