Hollandiában meghamisították az illegális bevándorlók bűnözési statisztikáit

888

Lemondásra kényszerült Mark Harbers migrációért felelős miniszter, miután egy szemtelenül kozmetikázott jelentést mutatott be a parlamentnek.

Elfogadta Mark Rutte holland miniszterelnök Mark Harbers lemondását az ügyben, hogy egy, a parlamentnek szánt hivatalos jelentésben meghamisította a „menekültek” által elkövetett bűncselekményekről szóló adatokat. A migrációért felelős miniszter ugyanis csak a migránsok által elkövetett, kisebb vétségeknek számító eseteknél – például a bolti lopásnál – vette a fáradtságot arra, hogy annak kategóriáját külön rögzítse, a súlyos bűncselekményeknél – mint a nemi erőszak vagy az emberölés – már nem.

Ennek eredményeképpen a valóságnál sokkalta pozitívabb és kevésbé részletesebb jelentés kerülhetett a holland parlament elé.

A minisztert a holland De Telegraaf című napilap buktatta le, cikkükben Harbers eljárása mögött szándékosságot véltek felfedezni. A holland kormányfő bár elfogadta Harbers lemondását – aki tagadta, hogy szándékosan manipulálta volna az adatokat –, kifejtette, nagyon sajnálja, hogy „a kabinetnek el kell búcsúznia egy ennyire tehetséges és elkötelezett liberális munkatárstól”.

Elemzők szerint ennél rosszabb időben nem törhetett volna ki a botrány, hiszen Nagy-Britanniával egyetemben Hollandiában is már csütörtökön megtartják az európai parlamenti választásokat, ahol nagy valószínűséggel a Thierry Baudet – a vele készült interjúnkat ITT olvashatjátok – által alapított, bevándorlásellenes Fórum a Demokráciáért (FvD) párt tarolhat.

Forrás: 888

23 hozzászólás “Hollandiában meghamisították az illegális bevándorlók bűnözési statisztikáit” bejegyzésre

  1. Potter szerint:

    Messze van ide Hollandia!
    A magyar kormánynak sem kell a szomszédba menni ha statisztikákat kell kozmetikázni!

    Bevándorlóországot csinált Orbán Magyarországból
    https://nepszava.hu/3036718_bevandorloorszagot-csinalt-orban-magyarorszagbol

  2. Nagyapó szerint:

    Potter A Népszava ragyogóan mellébeszél. Nem az engedélyezett bevándorlókról van szó, hanem az illegálisokról. 1000 éve jönnek betelepülők, gondoljon a németekre, kunokra, besenyőkre, oláhokra, ruszinokra. Hogy mind jó volt-e, más kérdés.
    Jelenleg a magyarok a nem engedélyezett bevándorlás ellen vannak.
    Mi a gond a dolgozni, tanulni akaró idegenekkel? A Népszava rossznak mondja, hogy mennyi magyar ment dolgozni nyugatra. “Elfelejtik”, vagy hazudnak, hogy az EU-ban szabad munkaerő áramlás van!! Kedves Vezetőjük mondta, hogy lehet menni Bécsbe cukrászdát nyitni. Hazudott volna?
    No ezért kell a Fidesz-KDNP listára szavazni!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Potter szerint:

    Nagyapó!
    Bla-bla-bla!

    Ne nézzél hülyének! Ez a duma még elmegy azoknál akik eladják a szavazatukat egy zsák burgonyáért.
    Nálam nem.

  4. Nagyapó szerint:

    Potter igaz, így kell vitázni. Semmi tény csak “Bla-bla-bla”. ( A patkányozást hiányolom!)
    Ha hiányzik a krumpli, Karácsony előtt – a választások után – biztosan lesz burgonyaosztás.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Johnny szerint:

    Már Nigériából is itt vannak?
    A képet honnan loptátok?

  6. Attila szerint:

    Már a penny marketnél vannak ukrán barátaink…
    http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/05/67520190523_150832.jpeg

  7. Potter szerint:

    Tényeket akarsz Nagyapó?
    Most tegyem be ide a móri mongolokat?
    A székesfehérvári ukránokat?
    A törököket? meg sorolhatnám?
    Ha Magyarországra jössz….. nem veheted el a …mit is?
    Pár milliárdból ezt nyomták a pofámba!
    Épeszű ember már régen rájött, hogyha a fidesz valamit “megvéd” akkor ellopja, ami ellen meg posztereken ugat, azt meg már régen csinálja!

  8. Jobban szerint:

    “Hollandiában a muszlimok szavazataival nyertek a Timmermans féle bevándorláspártiak az exit poll szerint”
    http://mindenszo.hu/hollandiaban-a-muszlimok-szavazataival-nyertek-a-timmermans-fele-bevandorlaspartiak-az-exit-poll-szerint/

  9. Jobban szerint:

    “Akiknek fontos a határvédelem, azoknak a Fidesz-KDNP-re kell szavazniuk….akik szeretnék, hogy Magyarország és Európa megvédje a határait és akik szeretnék megfékezni az illegális bevándorlók millióit, azoknak a Fidesz és a KDNP közös listájára kell szavazniuk…Európa-szerte egyre több terror- és bűncselekményt követnek el bevándorló hátterű emberek, a brüsszeli bürokrácia egyáltalán nem foglalkozott a határvédelem kérdésével. A brüsszeli elit a migráció és a határvédelem kérdésében megbukott…”
    http://mindenszo.hu/fontos-uzenet-akiknek-fontos-a-hatarvedelem-azoknak-a-fidesz-kdnp-re-kell-szavazniuk/

  10. kilgore trout szerint:

    A piac diktálja a cégeket amikor külföldi munkaerőt kölcsönöznek. Ők migránsok ugyan, de engedéllyel jönnek. Ukrajna külön státuszt kapott az EU-tól a munkaerőpiacon is.
    Ne csúsztassunk!
    Hogy ki-kinek veszi el a munkáját, az azon múlik, hogy ki akar itt maradni és életpályát építeni magának és ki gondolja azt, hogy ő márpedig nem dolgozik azért a pénzért a nyolc általánosával, vagy semmit nem érő végzettségével és ezért kimegy mosogatni Angliába vagy árufelöltőnek Németországba.
    A szakemberekről most nem beszélek, az más ügy.

  11. Jobban szerint:

    ““Gyermekeink, jövőbeni otthonát kell megőriznünk, vasárnap én a családomra, az ő biztonságos jövőjükre szavazok
    Kovács András 41 éves kamionsofőr egy nemzetközi fuvarokat bonyolító olasz cégnél dolgozott. 15 évig járta Európa országútjait, a haladó nyugat nagyvárosait, és saját szemével látta azok hanyatlását. A férfi olasz feleségével három gyermeket nevel, a legkisebb még csak 7 éves. András azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy a tapasztalatai alapján, miért is fontos annyira a számára a vasárnapi európai parlamenti választás. Látva, hallva az egyre fokozódóbb hangulatú kampányt, úgy véli, sokan pont a lényeg felett siklanak át. Arról beszélünk a legkevesebbet, hogy mit élhet meg mindennapi életében egy magyar család, mit tehet hozzá vagy mit vehet el az életükből az európai uniós választás eredménye. “Én látom, mert megélem a kontrasztot minden héten, minden utam alkalmával, amikor a kamion volánja mögé ülök. Látom, hogy milyen lehet az életünk akár már néhány éven belül, ha a nyugati példát követjük. Akiknek a hétköznapi élet nyugalma, biztonsága természetes, bele sem gondolnak abban, milyen lenne e nélkül, pedig tőlünk nyugatabbra, német, osztrák vagy akár olasz emberektől, családoktól már elvették” – fogalmazott a férfi. András, aki nem újságíró, nem blogger, hanem”csak” egy magyar családapa, klaviatúrát fogott, hogy leírja, kire fog szavazni vasárnap a családja jövőjét féltve, mi döntött abban, hová húzza majd az x-et. Íme egy három gyermekes, világot járt családapa üzenete…”
    http://mindenszo.hu/harom-gyermekes-kamionos-csaladapa-uzenete-gyermekeink-jovobeni-otthonat-kell-megoriznunk-vasarnap-en-a-csaladomra-az-o-biztonsagos-jovojukre-szavazok/

  12. Jobban szerint:

    “Csaknem háromszáz afrikai migránst mentettek ki pénteken Líbia partjai előtt
    Az illegális migránsokat ütött-kopott és elromlott csónakokba kapaszkodva találták. A parti őrség őrjáratai vették fel őket két különböző hajó fedélzetére”
    https://pestisracok.hu/csaknem-haromszaz-afrikai-migranst-mentettek-ki-penteken-libia-partjai-elott/

  13. PU szerint:

    Röviden: ha az volna a kérdés, hogy 150 ukránt vagy 150 feketebőrű muszlimot hozzon be a METRANS Csepelre kitúrni a link és debil helyi munkavállalókat, akkor melyik megoldást választanátok? (Mindegyik az őt letelepítő igényei szerint fog szavazni.)
    Tényleg mindegy? Teljesen egál?

  14. Jobban szerint:

    23.000.000 román munkavállaló megjelenése:

    “Ne fizessünk rá a kettős állampolgárságra! Ne fizessünk havi 20.000 forintot családunk pénzéből! Ne fizessünk mások helyett adót, nyugdíjat! Ne fizessünk állásunkkal az olcsó határon túli munkavállalók miatt! Ne fizessünk álmainkkal, mert nehezedik a lakáshelyzet! A kettősállmapolgárság a határon túliak számára nem megoldás, viszont az országnak és nekünk jelentős teher! DECEMBER 5-ÉN SZAVAZZUNK NEMMEL!”

    “2004. december 5-én tartották Magyarországon a kórházprivatizációról és a magyar állampolgárság kiterjesztéséről szóló népszavazást. A kampány során a nemzeti oldal a könnyített honosítás mellett, a balliberális pedig – élén az MSZP-vel és az akkori miniszterelnökkel, Gyurcsány Ferenccel – ellene foglalt állást. Míg a Fidesz a trianoni szétszakítottság utáni nemzetegyesítés eszközeként emlegette a magyar állampolgárság kiterjesztésének könnyített lehetőségét, addig Gyurcsányék huszonhárom millió román munkavállaló megjelenésével, a szociális és egyéb ellátási rendszerek összeomlásával riogatta a szavazópolgárokat.

    Az ominózus napon csupán 1,5 millió ember számára jelentett valamit a nemzeti összetartozás, a Kárpát-medencei magyarság sorsa. Ennyien voksoltak ugyanis igennel arra a kérdésre, hogy a törvényhozás alkosson-e jogszabályt az állampolgárság könnyített kiterjesztésére vonatkozóan.

    A PolgárPortál erdélyi szerzője így emlékezett a gyalázatos napra:

    „Személyes élményeim a referendum eredményének, pontosabban eredménytelenségének anyaországi lecsapódásáról nincsenek, de arról be tudok számolni, hogy sok olyan ismerősöm, aki korábban rendszeresen megfordult tájainkon, hirtelen elmaradt. Mint később elmondták, szégyellték magukat,nehéz volt erdélyi, székelyföldi barátaiknak a szemébe nézniük. Valószínűleg ők azok közé tartoztak, akik igennel szavaztak. Erdélyben természetesen elkeseredést, nem ritkán komoly indulatokat váltott ki az eset, amely felért egy második, mondhatni lelki Trianonnal. Hogyan éltem meg a tragédiát egy olyan városban – frontvárosban! –, ahol a helyi magyarságnak naponta kell szembesülnie az államilag irányított etnikai homogenizációs törekvések, a román kizárólagosság, felsőbbrendűség megnyilvánulásaival? Emlékszem, úgy éreztem: elárultak, becsaptak, kitaszítottak, megaláztak. És tették ezt azok, akikre addig büszke voltam, akikre felnéztem, akik közé tartozónak hittem, tudtam magam. És még valami: a referendum másnapján a román sajtós ismerős, akivel az utcán összefutottam együttérzően, szinte sajnálkozva állapította meg: most már valóban bozgorokká váltatok. Bevallom: ilyen maró szégyent, tehetetlenséggel vegyes dühöt nem éreztem sem annak előtte, sem utána”.

    A helyzet a második Orbán-kormány megalakulása után, 2010. májusában változott meg. A törvényhozás szinte egyhangú szavazással fogadta el a magyar állampolgárságról szóló törvény módosítását, amely 2011-től lehetővé tette a határon túli magyarok kedvezményes honosítását.

    A címlapfotón az a plakát szerepel, amivel a szocialisták 2004-ben a kettős állampolgárság ellen uszították az embereket.”
    https://pestisracok.hu/2004-december-5-nap-amikor-bozgorra-lettem/

  15. Potter szerint:

    Ez a Jobban nevű elmebeteg ki a tököm?
    Valami politikusféle?

  16. Jobban szerint:

    Potter! “Bizony, ő is csak ember. Ő is csak sérült gyermek.. Ő maga ugyanis a saját lelki alkata, félelmei, kétségei foglyaként nem tehetett másként. Kicsivé kellett téged tennie, meg kellett aláznia, hogy hihessen a saját nagyságában, mert nem talált más kiutat. Akinek kisebbségi érzése van, annak a másikat még annál is kisebbé kell tennie, mint amekkorának önmagát érzi.” Anselm Grün

  17. Dagobert bácsi szerint:

    Potter, gyakran írom, Bercsik Károly képviselő úr Jobban teljesít! Érted ugye?

  18. Dagobert bácsi szerint:

    Jobban, te minden ellenzékinek Grün bácsit idézed? Én már megszoktam hogy nincs saját gondolatod! A hozzászólásaid is legtöbbször idézett cikkek! Valóban azt hiszed, ez elég lesz az alpolgármesterséghez?

  19. Potter szerint:

    Dagobert bácsi!

    Értem, köszi!

  20. Jobban szerint:

    Dagobert! Figyelemre méltó idézet, akinek javára válna, tudjon róla. Mindenki döntse el, hogy saját “bölcsességeivel ajándékozza” meg az olvasókat vagy idézettel. Mélyen demokratikus hozzáállása gondolnám, hogy nem ennyire kirekesztő, hogy folyton ezzel példálózik. Próbáljon meg hiteles lenni Dagobert. Bort iszunk és vizet prédikálunk?

  21. Jobban szerint:

    Dagobert! “Miért látod meg a szálkát embertársad szemében, amikor a magadéban a gerendát sem veszed észre?”

  22. Dagobert bácsi szerint:

    Ha tudnád milyen drága manapság a fűrészárú!

  23. Johnny szerint:

    PU!
    A Metrans munkásait estésként a Tesco-ban láthatod vásárolni.
    Ne szépítsük, szlovák cigányok.

Itt lehet hozzászólni !