Busz és kerékpár ütközött a Kossuth Lajos utcában

Mr. Gabee, Csepel.info

K. Attila fényképes információi szerint kedden délután a 159-es vonalon közlekedő NCA-409 forgalmi rendszámú autóbusznak egy kerékpáros ütközött a Kossuth Lajos utcában, a shell kútnál.

Informátorunk információi szerint a kerékpáros a benzinkút felől érkezett, amikor a kereszteződésben a busz harmadik ajtajának csapódott.

A balesetben a bicajost a kiérkező mentőszolgalat kórházba szállította.

Update: Mr. Gabee információi szerint a busz csak elsodorta a kerékpárost. Az autóbusz nem sérült.

14 hozzászólás “Busz és kerékpár ütközött a Kossuth Lajos utcában” bejegyzésre

 1. pubi szerint:

  Remélem jól van a biciklista! Bíztam benne, hogy az autóbusz sem sérült meg, köszi az ápdétet, misztergabi!

 2. csepelikerdezo szerint:

  Az autóbuszban vajon milyen sérülést tudott volna okozni a kerékpáros? Összevérezi, sajnos.
  Sérülést a kerékpár tud inkább okozni a fém alkatrészei miatt.

 3. Blady Mary szerint:

  Én azt bringáztatnám éjjel-nappal a Kossuth Lajoson, aki a bicikli sávokat odarakatta.

 4. Nondroid szerint:

  Rajta voltam a buszon. A Völgy utcai megállóból hajtott ki a busz, majd utolérte a bicajost. Rádudált, majd kikerülte, de nem hagyott elég oldaltávolságot, annak ellenére, hogy szemből nem jött senki. A buszos direkt ráhúzta a járművét a kerékpárosra. A busz hátsó része nekiütközött a kerékpár kormányának és így esett el a bicajos. Nem is akart elsőre megállni a buszos, az utasok kiabáltak neki, hogy álljon már meg.

 5. Dórika szerint:

  Menjél és mondd ezt el a rendőrségen is

 6. PU szerint:

  @Blady Mary! Igazad van. Bringázzanak abban a kerékpársávban az elkövető közlekedésmérnökök! A pokolban is, halálfogytig!

 7. kerdes szerint:

  Azon a helyen már van rendes kerékpár út. A kerékpáros nem használta. De előrébb a Kossuthon, a kerékpársáv tényleg a vicc kategória.

 8. dühös magyar szerint:

  Azokat a bringásokat akik annak ellenére is a kocsik között bohóckodnak, hogy az adott szakaszon rendelkezésre áll rendes kerékpár út, ugyanúgy büntetném mint a gépjármű vezetőket. Nem egyszer fordul elő ilyen például a Szabadkikötő úton is.

 9. Johnny szerint:

  Nondroid!
  Te egy nagy penge lehetsz, ha így plekniből bevádolod a buszvezetőt?
  A Te dumád is bűncselekmény, nem ilyen himi-humi szabálysértés… 😉
  A bringás meg miért nem a helyén tolta, ha már van?
  Amúgy túl sok jogaik lettek, azt’ ha kárt okoznak (nem keveset szoktak), akkor meg lehet bottal ütni a nyomukat, mert ugye még robogóra sem kell azonosítójel. Mindemellett, azt nem értem, hogy a gépjárművezetéshez, ezen elv alapján minek bármilyen vizsga? Mindkettő, csak egy forgalomban résztvevő jármű! 🙂

 10. bringás szerint:

  A “rendes” kerékpárútról annyit, hogy nekem is megfordult már párszor a fejemben, hogy inkább a kocsik között fogok “bohóckodni”, ugyanis ha nem éppen a gyalogosok használják, akkor a szakaszon található két kereszteződés valamelyikében próbálnak elütni az autósok, ahol egyébként a bringásoknak van elsőbbsége. Mondjuk ott busz biztos nem fog elütni. 😀

 11. csepelikerdezo szerint:

  Elsőbbsége annak és ott van, akinek megadják…
  Sajnos

 12. bringás szerint:

  Dehogy. Figyelni kell a táblákat. Nem hiszem hogy főútvonalon haladva bárki is megállna minden kereszteződésben.

 13. barvagarbalarka szerint:

  dühös magyar:

  A párhuzamos kerékpárút nem rendes, azt a 90-es évek első felében csinálták, azóta ott maximum a felfestés változott. A kereszteződés miatt pedig valóban veszélyesebb, mint az úton menni, ez igaz. Arról nem is szólva, hogy ha defektet kapok, azt 90%-ban kerékpárútról szedem össze.
  Megjegyzem, a várost nem a kerékpáros teszi élhetetlenné, hanem az autós, akik miatt a gyermekeinknek a lakótelepen is vigyázállásban kell lenniük, mert nekik mindig sürgős dolguk van. Ezen kívül ugye miattuk van a zajszennyezés, és a szmogból is jócskán kiveszik még a részüket. Első a kényelem a jelszavuk, hogy tönkreteszik a Földet, élhetetlenné a városokat, stresszelik az embereket, az nem számít.

 14. Nagyapó szerint:

  barvagarbalarka. Írásával egyetértek, de tovább folytatom. A Kossuth utcai festett kerékpárút, mivel az út szélén van, így esős időben a kerekeseknek a tócsákban kellene hajtani.
  Az út közepén lévő járdaszigeteknél – a szűkölésnél – különösen veszélyes.
  A kerékpárutat érdemes lenne áthelyezni valamelyik párhuzamos utcába (pl. Kiss J., Petz F., stb.).

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !