Izraeli küldöttség Csepelen

csepel.hu

Tíz fős izraeli delegáció érkezett május 15-én a csepeli polgármesteri hivatal épületébe.

A küldöttséget Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila alpolgármester, dr. Gyergyák Ferenc a TÖOSZ főtitkára, Szabó Dániel a Fővárosi Turisztikai Hivatal munkatársa, valamint dr. Vincze Anikó aljegyző fogadta. A látogatók kötetlen beszélgetés keretében ismerkedhettek meg – többek között – a magyar önkormányzati rendszerrel, a Csepelen zajló legújabb fejlesztésekkel, beruházásokkal, valamint a főváros kultúrájával, nevezetességeivel.

csepel.hu

9 hozzászólás “Izraeli küldöttség Csepelen” bejegyzésre

 1. bagoly szerint:

  Ide akarnak a zaklatott nyugat országokból települni, de elöbb terepszemlézni kell !

 2. Dagobert bácsi szerint:

  Két eset lehetséges, vagy mi akarunk nekik eladni drótkerítést a tetején a pengés dróttal, vagy ők nekünk betonkerítést! 😛

 3. Dagobert bácsi szerint:

  Esetleg jöttek volna avatni a csepeli zsinagógát, amihez Németh Szilárd ingyentelket adott! Aztán mégsem lesz, mert lett helyette Pesterzsébeten! A szavazatokat meg megtartják másnak, a volt SZDSZ-es Németh Szilárd meg mehet a sóhivatalba!

 4. Jobban szerint:

  Leginkább a huhogók mehetnek a sóhivatalba…a szőlő pedig igencsak savanyú

 5. Dagobert bácsi szerint:

  Az új zsinagóga avatási ünnepségére 2018.december 6-án este 17 órakor került sor.
  Helyszíne: 1201 Budapest, Vörösmarty u. 8.

  Pesterzsébet egy nagyon rendes hely, amelyet Szabados Ákos (MSZP-DK-EGYÜTT-PM) polgármester vezet. Ott nem a narancsnácik uralkodnak!

  Németh Szilárd törölheti a seggét az ingyentelkével, amúgy is gyakorlata van már a Nefelejcs utcai izraelita temető kapujának kívülről való koszorúzásában! Esetleg Köves Slomónál még lehet hitele, hacsak nem dobja Orbánt az EU jövőbeli vezetése május 26. után!

 6. Jenci szerint:

  Ha Dagobert elvtárs utálja a zsidókat, minek dicséri az ex-MSZP-s Szabadost? Bár ő legalább rácsapta az ajtót a szocikra, ez tény 😊

 7. Dagobert bácsi szerint:

  Nem utálok népeket, egyik sem jobb a másiknál! Én még a tolvaj narancsosokat sem utálom, csak elszámoltatnám az 1988 óta szerzett vagyonukat! Miért akkortól? Volt egy vagyonnyilatkozati lehetőség minden magyar állampolgárnak az egyéni adófizetés bevezetésekor, onnan elvileg mindent nyilvántart az APEH/NAV, mikor minek hívták!

  Meg bajom van a hazug politikusokkal, akik zsinagógát ígértek szavazatok reményében! Ami Pesterzsébetet illeti, nem tudom most mi a helyzet, de 2014 óta MSZP-DK-EGYÜTT-PM koalíció van, így nem a narancsnácik vezetik!

 8. Lili Züllig szerint:

  A bevándolók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon található SHALOM felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom, csak kiégtek a körték.

 9. gyarmatosító szerint:

  A kormány úgy táncol, ahogy fütyülünk,a gojok továbbra is éhbérért gályáznak, mindent rendben találtunk.
  Shalom!

Itt lehet hozzászólni !