Aláírásgyűjtés indult a patkányozó Bangóné Borbély Ildikó lemondásáért

Civilek megelégelték a szocialisták gyűlöletkeltését és utólagos ködösítését, ezért aláírásgyűjtésbe kezdtek a Fidesz szavazóit patkánynak minősítő Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselő lemondatásáért. Látványos villámrajt után már több ezren írták alá petíciójukat.

“Bangóné Borbély Ildikó távozzon a közéletből!” – ezzel a felszólítással indítottak aláírásgyűjtést civilek a Fidesz szavazóit patkánynak minősítő, szocialista politikus lemondatásáért. Felháborítónak és félreérthetetlennek tartják Bangóné Borbély Ildikó nyilatkozatát. Úgy látják, “szabályosan lepatkányozta a vele egyet nem értő, közel 3 millió Fidesz-szavazót.”

Ez a viselkedés sem kampányidőszakban, sem kampányon kívül semmikor nem engedhető meg, ezért felkérjük, hogy Bangóné Borbély Ildikó mondjon le mandátumáról, és azonnal távozzon a közéletből! – fogalmaztak egyértelműen a civilek, akik szerint sem kampányidőszakban, sem kampányon kívül nem elfogadható ilyen stílusban emberekről beszélni.

A pár napja indított petícióit már több ezren aláírták.

Bangóné Borbély Ildikó az ATV-nek arra a kérdésére, hogy miért nő folyamatosan a Fidesz támogatottsága, úgy válaszolt, hogy sok a patkány az országban. A szocialista politikus ezzel a kijelentésével mintegy 3 millió magyar embert patkányozott le.

Hatalmas botrány lett a szavaiból, azonban a szocialisták ennek ellenére nem hagyták abba a gyűlölködést, és egy újabb patkányozós videót töltöttek fel hivatalos Facebook-oldalukra, amit később levettek. Az anyagba egy kommentelőt idézve azt vágták be, hogy “szükség van az irtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén”. Mint ismert, a Fidesz székháza a Lendvay utcában található. A Fidesz nem hagyta szó nélkül a történteket, és vasárnap országos tájékoztató kampányba kezdett a szocialista gyűlöletkeltés ellen.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy úgy tűnik, hogy az MSZP-ben mindig van lejjebb. Hozzátette, hogy egészen elképesztő szánalmas mélypontja ez a magyar baloldalnak.

Forrás: Origo

 

14 hozzászólás “Aláírásgyűjtés indult a patkányozó Bangóné Borbély Ildikó lemondásáért” bejegyzésre

  1. PU szerint:

    Tanulságos a VALÓSÁG reakciója: mindeközben a járványterjesztő rágcsálók nem szóvirágokat és petíciókat vagdosnak egymás gőgös fejéhez, hanem csendben szaporodnak és rágnak. Céltudatosan cselekszenek.

  2. Dagobert bácsi szerint:

    A “civilek” a Kubatov-lista alapján gyüjtik az aláírásokat! 😛

  3. Lennox szerint:

    PU: teljesen jogos. Megint mással foglalkoznak mint amivel kellene; a rágcsálók meg eközben vígan futkosnak, például a sarga üzletházban..!

  4. Lennox szerint:

    PU: teljesen jogos. Megint mással foglalkoznak mint amivel kellene; a rágcsálók meg eközben vígan futkosnak, például a sárga üzletházban..!

  5. csepelikerdezo szerint:

    forrás: origo.hu 😆

  6. Gábor László szerint:

    Hadházy jelezze a békülési szándékát :  ajándékozza a sokszor főtémaként leközölt lyukas büdösZoknit  a Lokál újságnak és habonyhazaárulónak .  A világ leghazugabb nácipropagandaújságja megérdemli az “ajándékot” ,  mert semmiképpen se a közmédia parancsuralmi működéséről,  jogellenes/antidemokratikus elfoglalásáról akart hírt adni ,  inkább a büdösZoknival hülyítette a fideszvakhívő degenerált tudatlan majombandát .  A Lokál nácipropagandistái nem közölnek hírt :  a fidesz lopásairól ,  mészároslőrke és tiborcistván, matolcsygyerek  csodás gazdagodásáról , az elsíbolt TAO, EU,  és MNB stb. pénzekről ,  a választási csalásról ……és a többi fideszgazemberkedésről,  kizárólag a “sorosmigráncs-bevándorláspárti” agymosással vannak elfoglalva (közpénzből fizetve !!!)

  7. Gábor László szerint:

    Hídvégi hazaáruló közpénztolvaj mocsok : a nácipárt Göbbels-e maga a magyar történelem mélypontja ! A nemzeti-keresztényezést sokszorosan túltoló náci-fidesz már csak egyetlen lépésre van az “élettér elmélettől” – aminek többtízmillió áldozata lett .
    Orbán már NEM POLITIKUS , hanem csak a tolvajkodásait hazudozással , választási csalással , közmédia megerőszakolással elfedő BŰNÖZŐ . Hídvégi meg csak egy bandatag….

  8. Gábor László szerint:

    orbán végképp megbolondult : a migráncsozás – téma mindenek ELŐTT és HELYETT ? A fidesz-seggnyaló média és papagájsereg állandóan visszatérő agymosó hablatya : “UGYE TUDJUK” , hogy a legfontosabb a bevándorlásügy . orbán beteg agyában mindenképp . NEKÜNK pedig a FIDESZ LOPÁSAI , a választási csalás , a sok közpénzherdálás külföldön , flórián a parlamentben stb. stb. : SOKKAL FONTOSABB LENNE !

  9. keménylegény szerint:

    Az udvari c*nzor nem örül a 2020-ra bejelentett 2,8 %-os nyugdíj emelésnek?
    Mert várakoztatja az örömhírt hozó cikket?

    Csak nem szégyenli a jó hírt?

  10. Potter szerint:

    Szerintem is van 3 millió patkány ebben az országban aki a fityiszre szavaz de ne aggódjon senki majd elmúlik ez is.

  11. Horváth János szerint:

    Ezek is olyan civilek, mint a békamenet szervezői, 500 millió közpénzért bármire képesek.

  12. Mákosguba szerint:

    A mi szeretett keresztény kormányunk kelti a gyűlöletet és a sok buta sötét embernek nem tűnik fel! 🙂 Egy szóval nem mondta, hogy a fideszesekre gondolt! 🙂 Ebből is látszik, milyen könnyen mossa a kormány az emberek agyát! Egyébként is, a patkányokra nézve milyen sértő már, ha egy fideszeshez hasonlítják őket! 🙁 Nagyobb tiszteletet a patkányoknak, sokkal okosabbak és nem olyan agresszívek mint egy fideszes! 🙁

  13. Qqriq szerint:

    Nem csak 3 millió embert érint Bagóné kijelentése, hiszen már 2004-ben bizonyította a magyarellenességét, amivel a nemzetellenes oldalon sikeresen megalapozta a politikai karrierjét. Az ellenzék politikája súlyosan veszélyezteti a nemzetbiztonságot, ezért ideje lenne betiltani.

  14. barvagarbalarka szerint:

    Qqriq

    A fő hazaáruló épp kormányon van. Eladja az országot az oroszoknak, a kínaiaknak, bárkinek, akitől pénzt remél s lát. Attól nem lesz valaki hazafi, mert azt mondja magáról. Általában pont az ilyenek a legnagyobb hazaárulók, akik a mellüket verik, mekkora magyarok. Aki elég birka, az meg beveszi, mert nem lát az orránál tovább.

Itt lehet hozzászólni !