Még mindig mérgezőek a halak a csepeli bányatóban

Lakihegy Rádió

A polgárőrök őrzik a mérgezett halakat a csepeli bányatónál. Két hete egy rovarölőszer okozta a halak tömeges pusztulását a tóban.

Pártl József, a szigetszentmiklósi polgárőrök vezetője elmondta: a mérgezést követően mintegy 8 tonna halat emeltek ki a tóból, de máig jönnek a víz felszínére a nagyobb testű, még élő, de mozgásképtelen állatok.

Vannak, akiket a titokzatos mérgezés sem tart vissza attól, hogy a fertőzött állatokat összegyűjtsék. A helyi polgárőrök vezetője, azonban óva int mindenkit attól, hogy hazavigye és megegye az elhullott halakat, ugyanis nem tudni, hogy milyen hatással lesznek azok az emberi szervezetre. Pártl József hozzátette: a fertőzés megfékezésére folyamatosan fertőtlenítik a tavat.

lakihegyradio.hu

3 hozzászólás “Még mindig mérgezőek a halak a csepeli bányatóban” bejegyzésre

  1. Kovács Ernő szerint:

    Még vannak hétköznapi hősök! Drasius Kedys
    kommentalok.hu

  2. csepeliiszap szerint:

    Ernő:

    Miért nem húzol már a víz alá???

    A legkülönfélébb helyeken a legkülönfélébb baromságokkal jössz elő, mint a döglődő halak.
    Egyáltalán van jogod a saját honlapodat itt a csepel.infó-n reklámozni?
    Admin, van joga?
    Baromira irritáló egy fazon vagy!

  3. Chamea szerint:

    De legalább valami jó cikket jelentetne meg a szarján a halpusztulásról. Ócska az az oldal, amit reklámoz. Politikai események? Ki a francot érdekel? Bármi történik, a felső 10 ezernek lesz csak jó, nem a többi milliónak.
    Indíts ki és csinálj pár fényképet a halakról meg a halpusztulásról cikkezz, úgyis tesz rá a tv2-n kívül a többi kereskedelmi csatorna.

Itt lehet hozzászólni !