Munkásotthon: fűtésre nincs pénz, propagandára van

Csepel.info

Fotó: Facebook

Takács Mónika, a Csepeli Munkásotthon vezetője és a csepeli MSZP áll annak a kiadványnak a hátterében, amely “Szigeti Szemle” néven jelent meg a kerületben – értesült a Csepel.info.

A gond ezzel csak az, hogy miközben az MSZP-s vezetés pártpropagandára költi a milliókat, a Csepeli Munkásotthonban nincs megfelelő fűtés. Fáznak a vendégek, valamint az oda táncórákra, tanfolyamokra érkező gyerekek.

A Munkásotthont “díszítő” pengefalak

Takács Mónika jelenleg az MSZP, a P és a DK csepeli polgármester-jelöltje, és hisztérikus kirohanásokban támad mindenkit, aki a Munkásotthon fűtési rendszerének hiányosságairól mer beszélni. Az intézmény MSZMP-s majd MSZP-s vezetése negyven évig hanyagolta a szükséges felújításokat, karbantartásokat. Így az épület kívülről elhagyott szellemház benyomását kelti: a pengefalakról potyog a vasbeton a járdára, a vakolat elázott – már ahol még tartja magát.

Pártpropagandára ömlik a pénz

Házon belül sem csak a fűtés elégtelen hatásfoka gond. A sok évtizedes, elgörbült ablakokon sok helyen befúj a szél. A helyzet annyira rossz, hogy milliárdok kellenének a nemtörődömség okozta károk megoldására. Ettől függetlenül – szakemberek szerint – néhány millió forintos befektetéssel a rossz fűtésen és szigetelésen azért már lehetne egy kicsit javítani – ha nem másra menne el a pénz.

Jó helyre kell születni

Noha a baloldal elméletileg a születési kiváltságok és a mesterséges társadalmi különbségek ellen harcol, a gyakorlatban éppen ezek fenntartását követelik.

Borbély Lénárd csepeli polgármesterrel például az a legnagyobb bajuk, hogy Nagyváradon született, és “csak” három éves kora óta lakik Csepelen. Az, hogy Takács Mónika, a saját polgármester-jelöltjük nem is csepeli, Szigethalmon él, szerintük nem probléma.

Csepel.info

26 hozzászólás “Munkásotthon: fűtésre nincs pénz, propagandára van” bejegyzésre

  1. Burián Mária szerint:

    ” Más szemében a szálkát” Annyira érdektelenek, semmi előrevivő eseményt nem mutatnak
    fel, nincs alternatívájuk.Nullák !

  2. Qqriq szerint:

    Hüpp-hüpp-hüpp, barbatrükk és az üres fekete cilinderből előugrik a nyuszi! Mónika a képen a kormányfogás imitálásával megmutatja, hogy egy ilyen autót szeretne vezetni, ami mögötte van. Kell egy kis csiribí-csiribá és mindjárt meglesz az is.

  3. pl szerint:

    Tényleg mekkora gazemberek vagytok! Hihetetlen, hogy büntetlenül hazudozhattok, a mi pénzünkből!
    Beszélgettem művházas alkalmazottal, és tanárokkal is. Nem írom le a véleményüket rólatok…
    Volt régen matiné az ált.iskolásoknak, talán csütörtöki napokon, két előadással is.
    Röviden írjátok meg, hazudjatok valamit arról, miért van, hogy csepeli iskolák alig látogatják az előadásokat, más kerületekből kell hívni tanulókat.
    Nagy eredmény, hogy fosik tőletek az értelem!

  4. Balos szerint:

    Azt áruljátok már el János meg Ildikó, hogy miért egy szigethalmi hisztérikát találtatok ki a jelöltnek? Remélem mindketten bukni fogtok utána, a csepeli MSZP miattatok ment tönkre. Plusz a Misi.

  5. Balos szerint:

    pl: valóban hideg van az épületben, valóban fáznak az emberek. Az még oké, ha valaki táncolni megy, de előadásra vagy ülős programra nem szabad.

  6. Dagobert bácsi szerint:

    “Munkásotthon: fűtésre nincs pénz, MSZP-s pártpropagandára van”

    A Munkásotthon csak a saját bevételeiből működik, sem önkormányzati, sem állami támogatást nem kap! Az önkormányzatit Németh Szilárd tiltotta le 2010-ben, az államit meg Németh Szilárd intézte el 2016-ban, hogy ne járjon! Ilyen egyszerű, Csepel földesura határoz mindenről!
    Nincs még egy művelődési intézmény Magyarországon, amelyiktől teljesen elvonták a támogatásokat! Németh Szilárd kiéheztetéssel akarja bevenni a várat, mert másra nincs vér a pucájában!

    A Szigeti Szemléhez Takács Mónikának mindössze annyi köze van, hogy ő a közös polgármester-jelölt! A kiadót másutt tessenek keresni! Takács Mónika népszerű a fideszes köröket leszámítva, nincs köze az előző MSZP-s 16 évhez, úgy hogy nem tudtok semmit rákenni! Teszi a dolgát a Munkásotthon élén és érdekében, nem intrikál, nem fúr, mint ti egymást! Végre egy ember, aki nem jár a fellegekben, hanem abból gazdálkodik, ami van! Ti képesek lennétek a helyében működtetni a Munkásotthont? Kötve hiszem, még akkor sem, ha ti megkapnátok az önkormányzati és állami támogatásokat is! Minek nektek a Munkásotthon, ott van a másik négy csepeli művelődési intézmény! Azokat sem tudjátok megtölteni! A Radnóti is csak akkor van tele, ha fideszes pártrendezvényre kirendelitek a tagokat a szimpatizánsokat, meg a csókosokat!

  7. Lovas szerint:

    Dagobert, ki vagy te, hogy kijelented, hogy Miss Histynek mennyi köze van a szennylapjához? Másrészt, a komcsiotthon fűtését fizessék ki az elvtársak, ne csak használják az épületet! Ez a minimum, ha már befészkelték magukat.

  8. Qqriq szerint:

    Ha Szabó elfogadta volna Szenteczky ajánlatát – aki mint tudjuk “rendkívül hiteles és megbízható” politikai szereplő – és visszalép a politikai karrierista Bagóné javára akkor most ő lenne az ellenzék polgi-jelöltje? Nem volt már évekkel előre lezsírozva Maunika személye, akit Szenteczky kézivezérel? Szóval van egy olyan érzésem, hogy Szabó jó nagyot nyekkent volna, ha belemegy az alkuba.

  9. Dagobert bácsi szerint:

    Ez marhaság! Ugyan mit kézivezérelne ma Szenteczky Takács Mónikán? Az utóbbinak van elég dolga a Munkásotthonnal, amellett hogy képviselő is! Szenteczkynek ma legfeljebb a budapesti MSZP-nél befolyásolja a dolgokat. Különben is Bangóné ma a csepeli MSZP-elnök! Az hogy ki mi lesz ha nyer az ellenzék Csepelen, az nincs előre megírva! Legfeljebb az, hogy mely fideszesek lesznek kirúgva! 😛

  10. Jobban szerint:

    “Döbbenet – Karácsony azt sem tudja hol van Csepel – Nem ismeri Budapestet – Videó
    Egészen elképesztő
    Karácsony Gergely azt sem tudja, Budapest melyik részén van Csepel.
    ÉS még ez az ember akar Budapest főpolgármestere lenni! ALKALMATLAN!”
    http://mindenszo.hu/dobbenet-karacsony-azt-sem-tudja-hol-van-csepel-nem-ismeri-budapestet-video/

  11. Jobban szerint:

    “Weber ellátogatott a megszüntetett budapesti CEU-ra – Logikus, nem?
    Teljesen logikus”
    http://mindenszo.hu/weber-ellatogatott-a-megszuntetett-budapesti-ceu-ra-logikus-nem/

  12. Jobban szerint:

    “Teljes érdektelenség, szánalmasan kevesen vannak az ellenzéki tüntetésen
    Feltehetően még az ellenzéki pártokat is megdöbbentette, hogy milyen kevesen mentek el tüntetgetni Budapesten”
    http://mindenszo.hu/most-kaptuk-teljes-erdektelenseg-szanalmasan-kevesen-vannak-az-ellenzeki-tuntetesen/

  13. Dagobert bácsi szerint:

    Lehet hogy Karácsony nem tudja, hol van Csepel, Jobban meg itt OFF-ol, holott ez a poszt a Munkásotthonról szól! Miért nem állsz be a szerkesztők közé, akkor írhatnál magadnak posztot!

  14. Jobban szerint:

    Dagobert, fáj az igazság?..Hiába aspirálnak Csepelen nagy balos “eredményeket” a balliberális oldal országosan rendkívül “gyengén muzsikál”….és a szőlő is nagyon, nagyon savanyú…

  15. Jobban szerint:

    “Szenvedéstörténet három órában – az ellenzék unalomig gyötörte két-háromezer hívét ünnepi rendezvényükön”
    https://pestisracok.hu/szenvedestortenet-harom-oraban-az-ellenzek-unalomig-gyotorte-ket-haromezer-hivet-unnepi-rendezvenyukon/

  16. Horváth János szerint:

    Már írtam, aki szart olvas, az agyilag azzá válik!

  17. Jobban szerint:

    Lehull a demokrata álarc?

  18. Jobban szerint:

    De gustibus non disputandum est….

  19. Jobban szerint:

    “Gyurcsányék és a szocialisták is megszavazták a migrációs alap háromszorosára növelését”
    https://pestisracok.hu/gyurcsanyek-es-a-szocialistak-is-megszavaztak-a-migracios-alap-haromszorosara-noveleset/

  20. Jobban szerint:

    “Hiába voltak szánalmasan kevesen az ellenzéki tüntetésen, Hadházy Ákos még ezt is tudta fokozni (pontosabban alulmúlni) azzal, hogy meghirdette: az MTVA Kunigunda utcai székháza elé vonul, úgymond blokád alá vonni. Mindent felülmúló kudarc lett a vége: nagyjából nyolcan érkeztek meg.”
    http://mindenszo.hu/stabil-agyhalal-teljes-csod-lett-hadhazy-vonulasa/

  21. Dagobert bácsi szerint:

    Annyian azért voltak, hogy te itt szánalmasan hörögjél!

  22. Jobban szerint:

    A kommentje szánalmas. A stílus maga az ember….

  23. Jobban szerint:

    “Tordai: az ellenzék közpénzből eltartott provokátora, aki a képviselői munka elvégzése helyett inkább balhézik…”
    http://mindenszo.hu/a-troll-jol-nekiment-tordainak-budosszajutordai-az-ellenzek-kozpenzbol-eltartott-provokatora-videoval/

  24. Dagobert bácsi szerint:

    Szánalmas ahogy Jobban minden hülyeségét külön-külön hozzászólásba írja egy posztnál! Úgy látszik, darabszámra számítják a hozzászólásokat Borbélyéknál! Bercsik úr egyre rosszabbul teljesít, így nem lesz alpolgármester-jelölt!

  25. Jobban szerint:

    Gondolja Dagobert, hogy kommentjeivel bárkit irányíthat…”beragadt a gázpedál”….? “Irányít tehát van?” Próbáljon meg valahogy belenyugodni, hogy nem ön diktál, bármennyire is erre jár a személyisége…
    Továbbra is sikerül majd eldöntenem, hogy miről mit gondolok, hány kommentet írok, stb.

  26. Jobban szerint:

    A személyeskedése Dagobert kirívó. És árulkodó. Önről árulkodik.

Itt lehet hozzászólni !