Élőben közvetítették a halálos balesetet Csepel határában

Police.hu, Index, Csepel.info

Az eset még hétfőn éjjel történt, a sofőr meghalt. A felvételt az egyik utas készítette, ám ez nem változtat azon a végzetes hibán, hogy körülbelül 180-nal vágtak be a körforgalomba.

Halálos baleset történt Szigetszentmiklós közelében hétfő éjjel, amikor egy autó a körforgalomban elvesztette az irányítást az autó felett – írta a Police.hu. Az autó nagy sebességgel haladt Szigetszentmiklós felől az M0-ás autóút irányába, amikor a körforgalomhoz ért. Többször megpördült, majd az út mellett lévő jobb oldali árokba csapódott.

A baleset során az autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Két utasa megsérült. A rendőrség az éjszaka befejezte a helyszínelést.

A videót a készítője személyes adatainak elrejtése érdekében másoltuk át a Facebook oldaláról, ahol egyébként korlátozás nélkül megtekinthető volt

A videó alapján a gyorshajtást és a balesetet a jobb első ülés utasa élőben közvetítette. Vélhetően az élő közvetítés is hozzájárult a gyorshajtáshoz. Részvétünk az áldozat családjának.

Csepel.info

3 hozzászólás “Élőben közvetítették a halálos balesetet Csepel határában” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Aki ilyen felelőtlenül közveszélyes, az csak ezt érdemli !

  2. Qqriq szerint:

    A videó közzététele sértheti a hozzátartozókat gyászukban, kegyeleti érzéseikben. Ennek fényében a részvétnyilvánítás nem túl hiteles.

  3. kilgore trout szerint:

    Milyen részvét? Együtt élvezte a két hülye gyökér a tempót! Isten tett igazságot, szerencsére vétlen nem sérült meg.

Itt lehet hozzászólni !