A mennyországból üzent Jimmy a rajongóinak

Bors

Szem nem maradt szárazon a szombat esti Zámbó Jimmy-emlékesten. A Király telefonos interjút adott a túlvilágról, a rajongók hol nevettek, hol sírtak.

Közel húsz év sem halványíthatja el a Király népszerűségét. A Zámbó Jimmy kultusz még ma is erős. Ezt bizonyítja, hogy szombat este közel ezren váltottak jegyet arra a rendezvényre, amelyet a tragikus körülmények között elhunyt énekes emlékére rendeztek, immár 18. alkalommal. Ami rögtön szembetűnő volt, hogy Jimmy testvérei és első kapcsolatából született fia, Krisztián megjelent, ám sem Edit asszony, sem két fia: Sebastian és Adrián nem volt ott az édesapjuknak tartott gálakoncerten.

– Jimmy halála óta nem tartjuk a kapcsolatot, sőt Editnek volt egy olyan kijelentése pár nappal a testvérem halála után, hogy minden szálat meg kell szakítani a Zámbó családdal – mesélt az okokról Zámbó Árpy.
A bátyja emlékét példátlan figyelemmel őrző testvér korábbi ígéretével ellentétben édesanyjuk, Anna néni sem tudott eljönni, mivel újra kórházba került az idős asszony.

– Édesanyánk kijött a kórházból, de sajnos nem sokkal később újra visszakerült. Szívproblémákkal vitték be, bevizesedett a tüdeje. Nem életveszélyes az állapota, de 93 évesen már mindenre oda kell figyelni – mesélte Árpy, ám testvére, a súlyos tüdőgyulladás után orvosi felügyelet alatt lábadozó Marietta nem várt meglepetést tartogatott a rajongóknak, ugyanis a gála közepén felhívta a kórházban pihenő édesanyjukat.

– Szeretettel a Jóisten mindenkit áldjék meg, kívánom, az egészség kísérje az életét, aki Jimmy fiamat szerette és engemet is tisztel. Nagyon szépen köszönöm – üzente Anna néni.

A gálát Zámbó Krisztián nyitotta, majd olyan sztárok és barátok léptek fel, mint Peter Srámek, Sasvári Sándor és Turi Lajos, aki retromixe után egy földöntúli telefonhívást kapott magától Jimmytől. A Király mély istenhívőként maga is hitt a túlvilágban, most a mennyországból jelentkezett be. Turi egyik kérdése, az volt a „a Király szelleméhez”, hogy visszajönne-e a földre, ha tehetné.

– Én azt hiszem, nem, nem tudnám újrakezdeni – üzente Jimmy, majd azt is megindokolta, miért: Azért, mert egy roppantul csinos férfi vagyok, azt hiszem, azért – nevetett a közönség, majd a szellem azt is belátta, hogy hamarabb véget ért a földi pályafutása.

– Mindenképpen kevés időt töltöttem a földön, már csak azért is, mert azt érzem, nem írtam mindent le, még nem mondtam mindent el – tette hozzá Jimmy a korábbi archív hangfelvételekből összeállított üzeneten, aminek végén Lajos és Marietta meghatódottan borult egymás nyakába.

Forrás: Bors

Itt lehet hozzászólni !