Lakásán kapták el a csepeli kábítószer-árust

Hirpress.hu

Többféle kábítószergyanús anyagot és tablettát foglaltak le a csepeli rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2019. január 30-án reggel megjelentek a 30 éves budapesti H. Attila csepeli lakásánál, mert információ merült fel arra vonatkozóan, hogy ott rendszeresen kábítószert árul.

A nyomozók a lakás átkutatásakor kábítószer-kereső kutya segítségével még a mélyhűtőben is találtak drogot. A rendőrök 371 gramm amfetamint, 375,46 gramm kábítószergyanús zöld növényi származékot, 124 gramm fehér kábítószergyanús anyagot, 147,27 gramm különböző színű kábítószergyanús tablettát, valamint ezek adagolásához használt eszközöket – tasakokat, digitális mérleget – és több mint egymillió forint készpénzt foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

 Forrás: Hirpress.hu

2 hozzászólás “Lakásán kapták el a csepeli kábítószer-árust” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    “Elekes és Paksi (1996) felméréséből egyértelműen kiderül, hogy a droghasználat egyre emelkedik Magyarországon. Míg 1995-ben a középiskolába járó 2. évfolyamos tanulók 10 százaléka próbált már életében valamilyen kábítószert, négy évvel később ez a szám a duplájára növekedett. A legnépszerűbb szer az iskolások körében a marihuána és a hasis volt. Egy másik kutatásból kiderül, hogy napjainkban szintén ezek számítanak elsődlegesnek a középiskolások között. A valaha drogot kipróbáló diákok száma mára már 33 százalékra növekedett. A legmagasabb drogérintettség a fővárosban mutatkozik (Németh et al. 2011).”
    http://mipszi.hu/cikk/130309-drogfogyasztas-alakulasa-magyarorszagon

  2. Johnny szerint:

    Frisebb tanulmány?
    Szerintem, már ez meghaladja a 75%-ot!

Itt lehet hozzászólni !