Új év, új ellenzéki önégetés: egymás elől vonultak ki a parlamentben

ATV, Csepel.info

Kivonult az MSZP frakcióvezetőjének beszédéről a többi ellenzéki párt.

Jakab Péter jobbikos képviselő szólalt fel először az országgyűlés csütörtöki rendkívüli ülésén, és országos sztrájkot sürgetett az Európai Unió szabályinak  megfelelő munkajogi törvények ellen. Őt Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke követte, és egy szelfibotot tartva olvasta fel követeléseit. Amikor Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője szólalhatott volna fel, akkor az MSZP, a Párbeszéd és a DK képviselői felálltak a helyükről és kivonultak az ülésteremből.

A Fidesz-KDNP képviselői el sem mentek, mivel nem kívántak közreműködni az ellenzéki pártok tavaly év végen elkezdett önégetésében.

Csepel.info

9 hozzászólás “Új év, új ellenzéki önégetés: egymás elől vonultak ki a parlamentben” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Mi történt, Soros nem fizetett? Nem fizetett, mert nem volt elégedett az elvégzett munkával?!

  2. fideszeskomcsi szerint:

    Nem tudom, hogy Soros fizetett e vagy sem. De ha Soros egy bünöző, akkor tessék megakadályozni, hogy az ellenzéket pénzelje, mert ezt mind mind le lehet nyomozni. JA! Hogy ez az egész csak kitaláció? Vagy netán bizonyíték sincs? Akkor meg csöndben kéne maradnia a Sorosozó-gyökereknek! 😀 Vagy ha a fidesz ennyire tudja, hogy a komplett ellenzék Soros embere, akkor miért nem szünteti be őket? Hiszen akkor bűnszervezetek! 🙂 Na se baj fityiszesek, bégessetek még! 🙂

  3. Nagyapó szerint:

    Azt hittem azért jön össze a zellenzék, hogy utólag megszavazza az ápolási díj , vagy a katonák illetményének emelését!
    Tévedtem, csak tüntikézni akartak.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Betke szerint:

    Nagyapó, mit szól a nyugdijemeléshez? 2010 óta 10% emelkedés volt reál értéken! De gondolom Önnek ez nem probléma, mert van némi kiegészítés, vagy társadalmi munkában végzi a “közmunkát”?

  5. bagoly szerint:

    ” Az ellenzék a kormányzó pártok ellenében szerveződő, működő, azokkal versengő, képviselettel rendelkező pártokat jelenti.”

    De ez ami jelenleg van, az egy nagy szar !

  6. Qqriq szerint:

    Rengetegen vannak Gyuri bácsi zsebében. Soros-szervezetek által jól fizetett ügyvédek hada védi a migráncsok jogait. Az egyik ilyen naplopó a Keletinél egy buszon tört-zúzott és utasokat bántalmazott. Tulajdonképpen átvette a hatalmat, terrorizálta a békés utazóközönséget. És mindössze pár óra közmunkára ítélték mindezért!

  7. fideszeskomcsi szerint:

    Qqriq: A BTK-t marhára nem Soros György állítja elő, hanem a jelen lévő kormány! 🙂 Ha annyira igaz lenne ez a Soros-féle teória, simán lehetne tenni ellene, ’56-osokról tessék példát venni! 🙂 Na ennyit erről! 🙂 De bégess még kérlek szépen! 🙂

  8. csak úgy ... szerint:

    http://www.csepel.hu

    /anyagok/

    2018_vagyonnyilatkozatok

    /kepviselok

    /Noe_Laszlo.pdf

  9. Jobban szerint:

    “Sallai Róbert Benedek: Csak szereplésvágy és versenyfetrengés, amit Varju és Hadházy művel…a 444 úgy tálalta, mintha roppant atrocitások érték volna ezt a képviselőt, miközben számomra megmosolyogtató nyugalommal és udvariassággal kezelték a helyzetet. Megnézhette volna magát egy túrkevei motorostalálkozón, ha a rendezők kikísérik… Garantáltan nem így sétál el kamerázgatva a telefonjával…„Ultragáz“ kifejezés finoman fejezi ki azt a lesújtó, hihetetlenül kínos, roppant módon szégyenletes viselkedést, ahogy ezek a képviselők viselkedtek az adott helyzetben… nekem, volt ellenzéki képviselőnek, így majd’ egy hónappal később mégis sokkal kínosabb az ellenzéki képviselők viselkedése. Nulla méltóság, nulla tisztesség, hulla helyzetkezelési-képesség, csak a balhé keresése, csak a szereplésvágy és a versenyfetrengés, amit Varjú és Hadházy művel. Kínos. Mert nekik mindent lehet…más lenne hatalmon Hadházy vagy Szél Detti, vagy a DK-s és MSZP-s bohócbrigád? Dehogy lenne, rosszabb lenne, csak másképp, mert a mániákus szereplési vágy és személykultusszal övezett „nekem mindent lehet“ életérzés mellett még a totális inkompetencia is jelentkezne.”
    https://24.hu/belfold/2019/01/06/sallai-robert-benedek-szel-bernadett-hadhazy-akos-varju-laszlo-marki-zay-peter/

Itt lehet hozzászólni !