Cifra nagy maflást kapott a pszeudoszékely troll Bangóné oldalán

Kellett neki benyalni

Csepel.info

Igazi kincsre bukkantunk Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s politikus asszony Facebook oldalán.

Bangóné 2005-ben, éppen 13 évvel ezelőtt volt Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök és az MSZP-SZDSZ magyarellenes kampányarca a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson. A magyargyűlölet most is az MSZP és a DK egyik rejtett erőforrása. Ezért nem kevés “feketeöves” szocialista tartja hősnek a mai napig a politikus asszonyt.

De az erdélyi székely-magyarok sem vádolhatók rövid memóriával. Ma is töredékük szavaz az őket újra és újra megtagadó baloldali pártokra. Még a színváltós Jobbik is csak kevesük szívébe tudta belopni magát. Ezért volt furcsa, amikor egy magát székelynek mutató, valójában álprofillal rendelkező troll szólt hozzá az MSZP-s politikus Facebook oldalán a következő szöveggel:

20 évet lenyomtam Ceausescu alatt a securitate napi szintű zaklatása közepette,ehhez a rendszerhez képest Ceausescu egy csecsszopó kisiskolás volt

– írta a troll, nem kicsit benyalva ezzel a politikus asszonynak.

Most lépjünk túl az állítás abszurditásán. Hiszen aki tudja milyen volt Ceausescu diktatúrája, az vagy sír vagy nevet a fenti sorokon. De amit a troll kapott rögtön utána a feketeöves szocialista Bangóné oldalán, az egyrészt ott helyben autentikus volt, másrészt nem tehette zsebre:

No most már nincs Ceausescu ígyhát húzzál akkor vissza

– írta válaszul egy másik hozzászóló.

Mit is mondhatunk erre? Talán azt, hogy aki így tekint a székely-magyarokra, még biztosan nem járt Erdélyben.

Csepel.info

18 hozzászólás “Cifra nagy maflást kapott a pszeudoszékely troll Bangóné oldalán” bejegyzésre

  1. Szabó Imre szerint:

    Hát itt aki magyargyűlölő az a főgec* orbán vitya népvezér,
    aki 400 ingyen túlórára kényszeríti a magyarokat és amiért ki merik nyitni
    a szájukat még meg is vereti őket karhatalommal.

  2. Jobban szerint:

    Szégyenteljes szerepvállalás a határon túli magyarok elleni uszításban, nő és anya létére…

  3. Johnny szerint:

    …és ez a hozzászólás valaha létezett, vagy egy photoshop?
    😛

  4. Lovas szerint:

    Ez a förmedvény meg közben a gyerekeire hivatkozik.

  5. Józan szerint:

    Lovas, a töketlen csepeli fehér lónak nincsenek csikói?

  6. Nagyapó szerint:

    A trágár proli Szabó Imre trollkodik. Nem a témához szól, de legalább jó nagyot hazudik. Mint a szoclibek (+Jobbik) nem olvassák el a módosítást, csak hazudnak, ahogy a citátum szól..

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Jobban szerint:

    Hazugságra, az alantas ösztönökre és nagyot mondásra építik a politikájukat. Többen közülük ezért kerülnek összetűzésbe a törvényekkel, jogrenddel. Sajnos az ilyen irány nem vezethet jóra.

  8. Jobban szerint:

    “A Szegedi Törvényszék szombaton úgy döntött, kiengedi a tavaly nyár óta előzetesben lévő Czeglédy Csabát, akit ezután lakhelyelhagyási tilalommal sújtanak…..Az MSZP-s múltú Czeglédy ellen bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és gazdasági csalás bűntette miatt folyik eljárás. A gyanú szerint a vezetésével létrejött bűnszervezet 2011 és 2017 között olyan céghálózatot alakított ki, amely munkaerő-közvetítéssel foglalkozott, és 6,294 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott azzal, hogy nem fizette szabályszerűen az áfát és az szja-t.”http://www.blikk.hu/aktualis/politika/czegledy-csaba-borton-mszp-politikus-kiszabadult-koltsegvetesi-csalas/k77zx9w

  9. Jobban szerint:

    “Másfél milliót kellene fizetnie Márki-Zaynak becsületsértésért
    Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Márki-Zay Pétert másfél millió forint pénzbüntetésre ítélték és eltiltották a további jogsértésektől – írja a Délmagyar.”
    https://24.hu/belfold/2018/12/14/masfel-milliot-kellene-fizetnie-marki-zaynak-becsuletsertesert/

  10. Jobban szerint:

    “mekkora buli már Karácsonykor a rendőröket üveggel és petárdával dobálni, szánkókat lopdosni, padokat felgyújtani, kirakatokat betörni, rendőrautókat megrongálni, keresztényeket szidalmazni, és akadályozni a forgalmat, igaz?”http://mindenszo.hu/ketsegesse-valt-a-vasarnapi-tunci-munci-ugyanis-esik-a-ho/

  11. Jobban szerint:

    “Őrizetben a Soros-egyetem egyik hallgatója, a Soros-hálózat aktív tagja
    …a Központi nyomozó Főügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt nyomoz, és aki a Soros-hálózat aktív tagjaként szervezője a budapesti szélsőbaloldali erőszaknak.”
    http://mindenszo.hu/hoppa-orizetben-a-soros-egyetem-egyik-hallgatoja-a-soros-halozat-aktiv-tagja/

  12. Józan szerint:

    Nagyapó: “A trágár proli Szabó Imre trollkodik. Nem a témához szól, de legalább jó nagyot hazudik.”

    Jobban mit csinál? Trollkodik, nem a témához szól hozzá! Ha annyira írni akar egy témáról, akkor írjon saját maga egy posztot! Fideszes létére, Ábel Attila bizonyára helyet ad neki a Csepelinfón!

  13. Jobban szerint:

    Józan úgy-e savanyú a szőlő? Még mennyire savanyú…Jó lenne úgy-e ha nem kommentelnék? És leginkább csupa, csupa balliberális hozzászólásokkal lenne tele a csepel.info? Hű, milyen jó lenne….de a valóság az más…más vélemények is vannak és fel is kerülnek erre a felületre…. Jó lesz ezt megszokni.

  14. Jobban szerint:

    Nagyon sok fontos tényt megírnak, zseniálisan megfogalmaznak, miért ne kerülnének itt is napvilágra? Fontos a nyilvánosság, nehogy már csak a balliberális vélemények nyomuljanak mint anno….

  15. Józan szerint:

    Ember, te már olvasni se tudsz! Annyira el vagy telve saját magadtól, hogy a neveden kívül semmit el nem olvasol más hozzászólásából! Nagyapó trollkodásnak nevezte az offolást, azaz egy posztnál nem az adott témához való hozzászólást! Már pedig te ezt csinálod! Bangónéről van szó ebben a posztban, ezért javasoltam, hogy a saját témáidról írj saját posztot, ne firkálj bele más témába! Vagy talán képtelen vagy arra, hogy önállóan írj egy posztot? No akkor add át a témát Ábel Attilának! Én aztán nem kifogásoltam, hogy írj! Írd csak tele a Csepelinfót a hosszú elmefuttatásaiddal, senki sem olvassa végig! A többieknek is elég a neved, Jobban, s máris átugorják az írásodat! Te tulajdonképpen Ábel attilának írsz, meg kell mutatnod, valamit csak csinálsz a javadalmazásodért, ide leginkább a fideszes képviselők/tanácsnokok írnak, kötelességből!

  16. Jobban szerint:

    Valóban rendkívül savanyú a szőlő és nem is annyira józan

  17. Józan szerint:

    Jobban van Bercsik úr?

Itt lehet hozzászólni !