Őszi horgászsikerek

Csepel.hu

Szeptemberben a magyar rendőrök nemzeti csapata Hollandiában részt vett a rendőrhorgász Európa-bajnokságon, ahol bronzérmet szereztek. A Csepel Horgász Egyesületből ketten is tagjai voltak a harmadik helyet elnyerő csapatnak: Lakatos Sándor csapatkapitány és Szabó István segítő.

A Hipszki Róbert, Deák Ferenc csónakos pergető versenyző páros újabb nagy sikert ért el. Az itthoni ob-n elért 2. helyükkel kvalifikálták magukat az októberi angliai világbajnokságra, ahol a csapatversenyben a nagyon előkelő 9. helyet érték el. A vb-felkészülés mellett részt vettek az ob idei versenyein is. Ebben a versenysorozatban – egyetlen ponttal lemaradva – a 2. helyet érték el, így kvalifikálva magukat a jövő évi dél-afrikai vb-re.

Az előbbieken túl, a különböző szakágakban induló versenyzők több országos és szövetségi versenyen igen értékes, dobogós helyezésekkel bizonyították horgásztudásukat, és öregbítették a Csepel Horgász Egyesület versenyzői hírnevét.

A legtöbb versenyző az egyesület horgász szakkörein adja át tudását a fiatal horgászoknak, ezzel is biztosítva a csepeli versenyhorgászat utánpótlását.

További híreket és képeket a Csepel Horgász Egyesület Facebook-oldalán találnak.

Itt lehet hozzászólni !