Élőben követhető koncertsorozatot indít útjára az Egressy

Egressybeni.hu, Csepel.info

Az eseményt az intézmény facebook oldalán élőben követhető volt.

2018. november hónapban új rendezvénysorozatot indít útjára az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola. Az első ilyen esemény november 15-én került megrendezésre, melyben a jazz tanszakon tanuló diákoknak, illetve a vendég zenészeknek nyílt lehetőségük együtt zenélni. Az eseménysorozat különlegessége, hogy élőben követhető az esemény.

Balogh Gábor, az iskola igazgatója elmondta, hogy a koncertsorozat egyedülálló abban, hogy mindenki az okoseszközei és a közösségi média segítségével a sorozat minden eseményét élőben követheti.

A Jazz Session est különlegessége az volt, hogy a koncert során be lehetett csatlakozni a zenekarhoz egy vagy két szám erejéig. A rendezvénynek olyan nagy sikere volt, hogy a jövő hónapban is megrendezzük. Balogh Gábor kiemelte, hogy a jövő havi koncertig még számos eseményt szerveznek, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Soron következő rendezvényük november 28-án tartják a csepeli iskola színháztermében, ahol egy Színművészeti Est kerül megrendezésre – zárta nyilatkozatát az Egressy igazgatója.

Itt lehet hozzászólni !