RKSK Rojik – Csepel FC 3-1 (1-0)

Csepelfc.hu, Csepel.info

RKSK-Rojik: Krajecz, Kovács, Szeles, Kőrösi, Szabó (Hajdú 68′), Tőkés, Szálkai (Da Silva), Radovits (Burcsa 80′), Németh P., Holló, Grezsák

Csepel: Kálmán – Németh J., Borda, Tusa (Sebestyén 68′) – Haraszkó, Domokos (Tánczos 85′), Barbai (Sóskuthy 68′), Teplán, Sebők – Kosuth, Németh G.

Gólszerzők: Holló (39′, 77′), Grezsák (55′), ill. Haraszkó (90′)

Sárga lapok: Németh P. (21′), Szálkai (68′), Grezsák (83′), Németh G. (41′), Teplán (47′), Németh J. (85′)

Szépítő gólunkat Haraszkó szerezte a 90. percben.

csepelfc.hu

A bajnoki tabellát itt nézhetik meg.

18 hozzászólás “RKSK Rojik – Csepel FC 3-1 (1-0)” bejegyzésre

  1. Kovács Ernő szerint:

    Szombaton búcsúzunk VAKHAL PÉTERtől!!!!!!! Kommentalok.hu

  2. Jeniszej szerint:

    Intézkedésre kéri a magyar kormányt Kanada annak érdekében, hogy véget érjen a menedékkérők kivándorlása az észak-amerikai országba. Az illetékes kanadai miniszter már Budapestre tart, miután a helyi hírügynökség szerint magyar menedékkérők hulláma öntötte le a repülőtereket. Nem zárták ki a lehetőséget, hogy vízumkényszert vezetnek be.

  3. Jeniszej szerint:

    Dühöng a jólét. Szabadok vagyunk, ha akarunk kivándorolhatunk?

  4. atlétaa szerint:

    Hajrá-Szenteczky-Hajrá-CSEPEL FC……….

  5. Gordon szerint:

    A tőke, a munkaerő, és a személyek szabad áramlásának vagyok híve, ezért ellenzek bárminemű vízumkényszert (tehát: mindenki oda megy ahova akar). Ha kanada mégis megteszi e barátságtalan lépést, akkor nekünk ezt viszonoznunk kell.

  6. Vátesz szerint:

    Az USA-val pedig vissza kellene fizettetni az azóta beszedett vízumdíjat, amióta Magyarország vízum nélkül engedi be az USA állampolgárokat. Amerika fenntarthatja maga részéről a vízumkötelezettséget magyar állampolgárokra vonatkozóan biztonsági okokra hívatkozva, de azt ingyen kellene biztosítania, ha a vízumkényszer nem kölcsönös.

  7. Gordon szerint:

    Amerika esetében gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy van-e vízumkötelezettség, vagy nincs. Miért? Mert most is csak határmegközelítési lehetőség van… tehát odamehetsz a határra. Ettől függetlenül bármikor visszafordíthatnak a határon, ha az ott dolgozó hatósági személyek gyanúsnak találnak (Vátesz kerekfeje nem tom előny-e, vagy inkább hátrány).

    De majd írok neten egy e-mailt Obamának, hogy “vissza a pénzt öreg, vagy ejnye-bejnye lesz”. A 32456.-dik ügyintéző, aki megkapná biztos jót röhögne mielőtt letörölné.

    Tényleg: mi Obama e-mail címe? Csak nem barack.obama@gmail.com??? 🙂 Kézenfekvő lenne, de túl egyszerű.

  8. atlétaa szerint:

    Hajrá-Szenteczky-Hajrá-CSEPEL FC………

  9. Vátesz szerint:

    Gordon szólj már oda a szerkesztőknek, hogy dolgozzanak! Én már unatkozom, alig van vitára érdemes téma, hozzászólók is egyre kevesebben. (Lehet, hogy te írtottad ki őket?) Fiúk, így rossz lesz a beígért látogatási statisztika!

  10. Gordon szerint:

    Nem írtottam ki senkit, legfeljebb a rendszeres vitavesztések meggyőzték őket arról, hogy Gordonnak van igaza (úgy általában, meg egyébként is). Ezért ma már nem a vitapartnereim, hanem az olvasóim lettek. Szép siker ez is. Büszke vagyok rá, bár kezdetben nem törekedtem vezető szerepre a fórumon. 😀

  11. Gordon szerint:

    Engem egyébként érdekelnek a helyi kulturális, sport, és egyéb hírek. Ja, hogy van aki cigányozni járt fel ide? Nos, ők csak olvassák csendben Gordont, és tanuljanak a “nagy öregtől”. 🙂

  12. Attila szerint:

    Gordon!

    Prendicknek jobban állt ez a stílus. Szerintem ne erőltesd. Miért akarsz gyenge másolat lenni?

  13. Vátesz szerint:

    Akkor miért nem te tartod fenn a csepel.info-t, nem értem mi a jó abban a csepeli fideszeseknek, hogy fenntartsanak egy blogot, ahonnan az egyik elüldözi a többit, mások meg folyton a jobbikot éltetik (velem együtt persze). Nem tudnak mit feltenni a Fideszről (nem csinál semmit, azt is lassan), meg félnek is a bírálattól, pedig ideje megszokni, mert amikor kormányon lesznek, a média nem az előző kormánnyal fog foglalkozni, mint szokása ballib kormányok esetén. A helybeli szoci potentátok meg úgy csinálnak, mintha sohasem hallottak volna a csepel.info-ról. Hagyják a fejükre kenni a szart, nehogy véletlenül is reagálni kelljen. Így aztán mivel foglalkozunk, a cigányokkal. A másik etnikummal még gondolatban sem, mert azért cenzúrázzák a hozzászólót.

  14. Jeniszej szerint:

    Hol a Prednik tanár úr?
    M ajd Ő rendbetenné ezt a bértollnokot, a hsz-i gondolatok forgalomirányitóját, beképzelt “főokost”.
    Igaz ő sem szeret beképzelt kisstilü külvárosi okoskodókkal vitázni, akik megvetéssel lenézik Csepel szegény többségét, tapsolnak az ország kiárusitóinak.Ujjongnak az országtönkretevöinek az
    országba betolakodott kizsákmányoló bankoknak.
    Lenézik és megvetéssel nyilatkoznak az olcsó háromhatvanas kenyérről. Megvetéssel nyilatkoznak a

  15. Jeniszej szerint:

    Hol a Prednik tanár úr?
    Majd Ő rendbe tenné ezt a bértollnokot, a hsz-i gondolatok forgalomrányitóját, beképzelt “fő okost”.
    Igaz ő sem szeret beképzelt kis stílű külvárosi okoskodókkal vitázni, akik megvetéssel lenézik Csepel és az ország szegény többségét, tapsol az ország kiárusítóinak. Ujjong az ország tönkretevőinek az
    Országba betolakodott kizsákmányoló bankoknak.
    Lenézi, és megvetéssel nyilatkoznak az olcsó háromhatvanas kenyérről. Megvetéssel nyilatkozik az éhes többségről.
    Igaz ő sem tudja még, hogy mi van az Óperenciás tengeren is túl. Csak mesél, mesél, magyaráz, és tudni vél sok lexikális adatot. Igaz mesterien szánkázik az Interneten, és egész jól eligazodik a bitek között.
    Csak az összefüggéseket nehezen ismeri fel.

  16. Attila szerint:

    Vátesz, gondolatbűnözöl, mert gondoltál arra az etnikumra, amire gondolni sem lehet. 🙂

    Jeniszej, ezt odatetted.

  17. KKK szerint:

    Mi történt a Vakhal Petivel? Régen haverok voltunk aztán elváltak útjaink.

Itt lehet hozzászólni !