Így csalnak a csepeli balliberálisok

Ha van olyan halálmegvető bátorsága a nyájas olvasónak, hogy kerületi baloldali hírportálokat olvasson, ám tegye! Mi nem ajánljuk.

És nemcsak azért, mert leginkább ferdítésektől és hazugságoktól hemzsegő írásokkal találkozhat, hanem azért is, mert szerkesztőik mára már odáig vetemedtek, hogy egy, a kerületi újság munkatársa által készített fotót is manipuláltak.

Emlékeznek még arra, hogy hogyan égette meg magát néhány hete Gyurcsány pártja? A DK Ötfalu Facebook-csoportja egy amatőr módon manipulált fotóval akarta bemutatni, milyen sokan voltak kíváncsiak a Momentum jelöltjére, aki a szeptember 14-i időközi választáson indult a DK, az MSZP és a Párbeszéd támogatásával. Hát így sikerült tömeget varázsolni:

De úgy látszik, a baloldal nem adta fel, ezúttal Csepelen próbálkoztak.

Az előzményről annyit, hogy a múlt héten képviselő-testületi ülést tartottak a csepeli hivatal nagytanácstermében, amelyen a fideszes képviselők a szokásos módon teljes létszámban jelen voltak. Az ülés rendben zajlott, még Horváth Gyula DK-s frontharcos szokásos gúnyos megjegyzései is elmaradtak, feltűnő volt viszont a szocialista képviselők össznépi távolmaradása. Borbély Lénárd polgármester kérdésére aztán kiderült, az MSZP-s városatyáknak kötelező jelenése volt a belvárosi pártközpontban.

Ilyen ez a nagypolitika, kérem! – sóhajtunk fel. Hiszen hogyan is lehetne fontosabb az AGITPROP szokásos éves instrukcióinál a csepeli választópolgárok képviselete?

Ezek a gondolatok jártak a fejünkben, miközben a fotós kollégánk fényképezte a tanácstermet, benne az üres széksorokkal. Az ülésnek aztán vége lett, a beszámoló pedig megjelent a megfelelő fórumokon. Ezután jött a döbbenet!

Az egyik kerületi balliberális portál Kádárék alatt szocializálódott szerkesztői ugyanis a Csepel.hu oldalon megjelent eredeti fotóról egyszerűen levágták a kép alsó részét, felszerkesztve a photoshoppolt képet a saját oldalukra, ezzel pedig azt a látszatot kelthették, mintha a szocialista ellenzéki képviselők is részt vettek volna a testületi ülésen.

Mutatjuk, miről van szó! (felül a manipulált, alul az eredeti kép):

Ekképpen voltak ott tehát azok, akik ott sem voltak.

Hát ilyen ősi kommunista módszereket használva működnek a csepeli szocialisták. Azok, akik milliárdos adósságot hagytak maguk után, akik haveroknak utaltak ki szociális lakásokat, akik oly sokszor mondtak nemet a csepeli fejlesztésekre, és akik odáig züllesztették a politikát, hogy 2009-ben vér is folyt a kerületben. Amiben viszont egészen kiválóak, az a hazudozás reggel, éjjel meg este.

TK

2 hozzászólás “Így csalnak a csepeli balliberálisok” bejegyzésre

  1. barvagarbalarka szerint:

    Bagoly mondja.

  2. Johnny szerint:

    Gyerekek, Ti is lopkodtok képeket, nemde? :-p
    Akkor: 1:1

Itt lehet hozzászólni !