Felhívás a Csepeli Gyümölcsfa programban való részvételre

Csepel.hu

Tisztelt csepeliek!

Az önkormányzat meghirdeti a Csepeli Gyümölcsfa programját, melynek keretében lakcímenként 1 db szabadgyökerű gyümölcsfát (alma, szilva, kajszi, cseresznye) ajánl fel a kerület családi házaiban, illetve a kerítéssel körbezárt társasházakban élő kertészkedni vágyó lakók részére, magánterületre történő ültetésre.

A fa elültetéséről és későbbi ápolásáról a jelentkezőknek kell gondoskodniuk! A szakszerű ültetésről és ápolásról az átadáskor tájékoztatjuk a jelentkezőket.

A program lebonyolítását a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. Zöldterület-fenntartási osztályának munkatársai végzik. Kertész szakembereik szívesen adnak tanácsokat a telepítést megelőzően, vagy a gondozási időszakban is.

Amennyiben szeretne részt venni programunkon, kérjük töltse ki a Jelentkezési lapot, amely beszerezhető a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálati iroda 1-es ablakánál, vagy letölthető a docxwww.csepel.hu, illetve a www.varosgazda.eu weboldalakról.

Társasházak esetében a lakóközösség nevében eljáró közös képviselő (cégszerű aláírással), kertes házak esetében az adott címre érvényes lakcímkártyával rendelkező lakos jelentkezését várjuk.

A gyümölcsfa átvételére a jelentkező meghatalmazást állíthat ki.

A jelentkezési lapok benyújtásának határideje: 2018. október 16.

A benyújtás módjai: postán (Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. 1215 Budapest, Katona József u. 62-64.), személyesen az ügyfélszolgálati irodán, vagy a gyumolcsfa@varosgazda.eu e-mail címen.

 

A gyümölcsfa átvételének időpontja és helyszíne: 2018. november 9. péntek 7-18 óra

Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.

1215 Budapest, Katona József u. 62-64.

Kassai utca felőli dolgozói parkolóban

 

A gyümölcsfa átvételekor kérjük a személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat, szükség esetén meghatalmazásukat is hozzák magukkal!

 

Bővebb információ és felvilágosítás:

Erdeiné Schuch Beáta

zöldterületi asszisztens

277-7856, 30/698-5921

erdeine.beata@varosgazda.eu

Csepel.hu

2 hozzászólás “Felhívás a Csepeli Gyümölcsfa programban való részvételre” bejegyzésre

  1. Pilsner Urquell szerint:

    Végre-végre egy valóban kitünő ötlet! Nagyszerű! Köszönjük!

  2. Nagyapó szerint:

    Nagyon jó kezdeményezés. Arra kérném figyeljenek, hogy rezisztens fajtákat válasszanak. Félévenként 3-szor ültettem cseresznyét és mind kiszárad 2-3 hónap múlva. Bozsik gazda írta, hogy monília miatt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !