Megtalálták a soroksári gyilkos Facebook-oldalát, szőke nőkön élvezkedett a gyilkos

Bors

Álnevet használva, rejtőzködve regisztrált a legnagyobb közösségi oldalra a soroksári családanya meggyilkolásával gyanúsított R. Szilveszter. A Bors rábukkant a férfi Facebook-oldalára, amelyen több bejegyzés is ékesen árulkodik R. Szilveszter jellemvonásairól. A férfi egy csukjával takart koponyát használt profilképként.

„A szabadság megadja a lehetőséget, hogy akár az állatok szintje alá zuhanj, akár az angyalok fölé szárnyalj. A szabadság létra. Egyik vége a pokolba nyúlik alá, a másik az égbe fel. Ugyanaz a létra; te döntöd el, hogy melyik irányban indulsz el rajta” – olvasható a gyanúsított kedvenc idézete.

Az is figyelemre méltó, hogy R. Szilveszter 2013. szeptember 12-én – Kardosné Gyurik Krisztina halála előtt tizenhárom nappal – szőke hajú, meztelen, biciklin ülő nőket ábrázoló képet töltött fel, és erősen szexuális tartalmú megjegyzéseket fűzött a fotóhoz. Mindemellett olyan bejegyzést is találni, ahol használt rádiómagnókat árul. Tudván, hogy rablásért és lopásért került börtönbe, könnyen lehet, hogy épp a zsákmányolt holmin próbált így túladni.

A Bors megtalálta R. Szilveszter egyik rokonát.

– Nem ismertük egymást, alaposan meglepett, amikor 2012-ben üzenet érkezett tőle. Udvariasan, egy távoli rokonként mutatkozott be. Hozzátette, hogy a családtagjait próbálja megkeresni. Teljesen kulturáltan írt, de néhány levélváltás után megszakítottam a „kapcsolatot”, mert a feltöltött fotók és a bejegyzései alapján nagyon erőszakos, szélsőséges embernek tűnt – mondta a Borsnak R. Szilveszter rokona.

A gyilkossággal gyanúsított férfit születése után nem sokkal eldobta az édesapja, gyerekkorát az édesanyjával és annak élettársával töltötte. Ők már régen meghaltak, R. Szilveszter pedig az utcára került.

MEGOPERÁLJÁK A NYAKÁT

Az R. Szilvesztert védő dr. Lichy József múlt pénteken látogatta meg a gyanúsítottat a Tököli rabkórházban.

– Láthatóan kevésbé beszédes, zárkózottabb típus az átlagnál, de pusztán a kommunikációja alapján értelmes, normális ember benyomását kelti – mondta a Borsnak dr. Lichy József, aki jelenleg a DNS-ről szóló szakértői véleményt várja a rendőrségtől. – A nyomozati tényadatokat természetesen nem fogjuk vitatni, hamarosan vallomást fog tenni Szilveszter – magyarázta a védő. A sorozatos lakásbetörésekért elítélt férfi pajzsmirigyproblémákkal küzd, hamarosan műteni fogják.

Forrás: Bors

Lehetséges, hogy a soroksári gyilkosság ügyében már öt éve megvolt a bizonyíték?

Megdöbbentő fordulatot vett a soroksári kocogó nő ügye. A Blikkinformációi szerint Gyurik Krisztina feltételezett gyilkosa, R. Szilveszter négy darab mobiltelefon és három darab SIM kártyát tartott magánál öt évvel ezelőtti elfogásakor. Ez azért fontos, mert a szörnyűség helyszínén nem találták meg az áldozat mobiltelefonját, így könnyen lehet, hogy az elkövető eltulajdonította azt. Elképzelhető tehát, hogy az R. Szilveszternél öt éve talált tárgyak egyike az áldozaté volt.

– Megerősíthetem, hogy védencem börtönbe vonulásakor négy telefonkészülék került letétbe. Még nem beszéltem vele arról, hogy ezek között van-e az áldozaté is – mondta a Blikknek dr. Lichy József, R. Szilveszter ügyvédje.

Forrás: Bors

Itt lehet hozzászólni !