Most Pesterzsébeten nőtt ki egy elképesztő szemétdomb

Csepel.info

Úgy tűnik, hogy az önkormányzatok képesek (szemét)hegyeket mozgatni, ám az emberek ettől nem változnak meg. Mire sikerült elszállíttatni a lomtalanítás idején a Csepeli úton lerakott sok tonna szemetet, egy másik “született” Pesterzsébeten, a Dél-Pestet kiszolgáló kórház környékén – értesítette lapunkat egy olvasónk.

Bunkó emberek mindig voltak, vannak, és a jövedelmek, a lakossági fogyasztás növekedéssel hatalmas mennyiségű nem kommunális hulladékot tesznek ki az utcákra-terekre. Nekik nem számít a környezet tisztasága, csak hogy lecseréljék végre a megunt bútoraikat, megszabaduljanak a lomoktól. A látottak alapján ismét nekik köszönhetjük, hogy ezúttal Pesterzsébeten nőtt ki egy ritka gusztustalan szeméthegy.

Az elmúlt években valamennyi budapesti önkormányzatnál radikálisan nőttek az illegális szemét elvitelére fordított költségek. A balliberális Zugló önkormányzatánál már négy alpolgármester tevékenykedik, közülük egynek pedig csak az illegális szemétlerakással kellene foglalkoznia – ami láthatóan nem sok sikerrel megy. Úgy tudjuk, Csepelen évente több mint százmillió forintba kerül az illegálisan lerakott szemét elszállítása, ami sajnos a fejlesztésektől veszi el a forrásokat.

Csepel.info

2 hozzászólás “Most Pesterzsébeten nőtt ki egy elképesztő szemétdomb” bejegyzésre

  1. propaganda szerint:

    Véletlenül nem azért, mert Pesterzsébeten éppen most van a lomtalanítás? Akkor pedig legálisan rakták le a lomot.

  2. propaganda szerint:

    Lomtalanítás a XX. kerületben: augusztus 26 – szeptember 6. Tehát most van!

Itt lehet hozzászólni !