Útépítés: vasárnaptól lezárják az M0-s szigetszentmiklósi csomópontját

Hirado.hu

Körforgalom építése miatt vasárnaptól szeptember végéig le lesz zárva az M0-s autóút szigetszentmiklósi csomópontja, helyette a halásztelekit használhatják a közlekedők – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön az MTI-t.

A közleményben azt írták, a kihajtó ág lezárása miatt a gyorsforgalmi úton Dunaharaszti felől érkezők nem tudnak kihajtani Csepel, illetve Szigetszentmiklós felé. A felhajtó ág lezárása miatt pedig Csepel, illetve Szigetszentmiklós felől nem lehet felhajtani az M0-sra Győr és a Balaton irányába.

Mint azt az MTI-vel közölték, a csepeli pihenőhely szolgáltatásai az M0-s autóút felől a hathetes lezárás alatt is elérhetők lesznek. A lezárt helyett a Halászteleknél lévő csomópontot használhatják a közlekedők, ott viszont Szigetszentmiklós és Halásztelek között torlódásokra kell számítani az autóút és hídjainak rekonstrukciós munkái miatt – tudatták.

Közleményük szerint a körforgalommal biztonságosabbá válik a közlekedés, és csökkennek majd a torlódások is. A társaság arra kéri a közlekedőket, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről az Útinformnál a +36 1 336 2400 telefonszámon, illetve a www.utinform.hu weboldalon.

 Forrás: Hirado.hu

5 hozzászólás “Útépítés: vasárnaptól lezárják az M0-s szigetszentmiklósi csomópontját” bejegyzésre

  1. Kkk szerint:

    Gyönyörű lesz, egész Csepel szigetet blokád alá vonják…

  2. Strici2 szerint:

    Eddig csak a rakoczin volt dugo, most a lehajtonal visszatorlodik majd a nullasig.
    Kiiktatva a lampat rendori iranyitassal talan jobban menne.

  3. Pilsner Urquell szerint:

    Szent Imre tér – Auchan – Szent Imre tér (8 perc ügyintézéssel az Auchanban) hétfő dékután 15:02 – 17:36 = 2 óra 34 perc.

    Komolyan azt hiszik az illetékes elvtársak, hogy lehet így élni?!?! Nem, így csak megdögleni lehet. (Hogy szaporodjon a dicső magyar.)

  4. Kkk szerint:

    A kurva anyátokat kellett volna lezárni.

  5. Lajos szerint:

    Nekem is van aszfaltozás, útépítés ismerős cég. Mesélték, hogy sok helyen a lezárás ellenére is rámennek a friss aszfaltra, sajnos Magyarországon ez eléggé megszokott. Ha rámennek az útépítés során a friss aszfalt felületére akkor az sérül na és ott már biztosan kátyú fog keletkezni.

Itt lehet hozzászólni !