Újabb egészségügyi fejlesztések Csepelen

Csepel.info

TIrendelocsepel

A háziorvosi rendelők, a tüdőgondozó felújítása, a központi rendelő klimatizálása, az ügyeleti rendszer kiterjesztése, a mentőautók korszerűsítése és a modern orvosi eszközök beszerzései mellett újabb, közel kétmilliárd forintos egészségügyi fejlesztés valósul meg Csepelen – értesült a Csepel.info.

Az egészségügyi dolgozók béremelései és a budapesti egészségügyi központok, kórházak fejlesztése mellett jut pénz a kerületekre is. Most egy 1,7 milliárd forintos támogatást nyert el Csepel. Ezt egészíti ki a kerület 191 millió forinttal – jelentette be Borbély Lénárd polgármester a Facebook oldalán.

“Az így rendelkezésre álló, közel 2 milliárd forintból megvalósul Csepelen az egynapos sebészet, továbbá orvosi műszerparkot fejlesztünk. A korábbi Csepeli Szülőotthon épületét teljes egészében felújítjuk, és azt orvostechnikai, valamint informatikai eszközökkel szereljük fel.

Köszönjük a támogatást és ezt a hatalmas fejlesztési lehetőséget a Kormánynak!

Hajrá Csepel!”

– írt a fejlesztésekről Borbély Lénárd, Csepel polgármestere.

Csepel.info

14 hozzászólás “Újabb egészségügyi fejlesztések Csepelen” bejegyzésre

 1. Johnny szerint:

  Örülök neki, de komolyan!
  Orvosok is lesznek?
  Várólisták is eltűn nek, vagy maximum pár nap?
  😉

 2. Lovas szerint:

  Ennyit arról, hogy csak stadionok épülnek. 🙂

 3. Lennox szerint:

  Várjuk ki a végét. A stadion már készen van…

 4. Pilsner Urquell szerint:

  Ahhoz képest, hogy a Kisvárda FC football club lélekzetelállító stadionja is elkészült 120 milliós indulási ár helyett 2,49 milliárdért, gyönyörű ez a közel kétmilliárdos nagylelkűség.Remélhetőleg nem lesz akadálya, hogy végül a sejtelmes jövőben 20-40 milliárdért meg is valósuljon…

 5. keménylegény szerint:

  Lovasék jókor fényezik a hazai egészségügyet.

  Az ÁSZ elnöke kevésbé van elragadtatva a tapasztaltakról.
  Majd a kórházak ( és esetleg az MTA) élére kinevezett kancellárok rendbe teszik a dolgokat.

 6. XY szerint:

  Nincs EKG az SZTK-ban, talán ezt kellene javítani. SZÉGYEN de strandra meg idióta tájházra van pénz.

  Egyébként meg múlt péntek óta sárgán villognak a jelzőlámpák A CSEVAK ELŐTT JA ÉS EGY KÁTYÚ IS VAN OTT KB 5 ÉVE, SENKIT SEM ZAVAR??

 7. Nagyapó szerint:

  Azért nagyon hülye szocinak kell lenni, hogy elhiggye egy stadiont 120 mFt-ból fel lehet építeni. Igaz, hazudni nagyot kell!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 8. Pilsner Urquell szerint:

  Nagyapóka! Nem én találtam ki a 120 milliót, hanem ez volt a stóforrásokban közölt hivatalos kiinduló ár, eredetileg ennyi volt a célra előirányozva. Nyilván felújításként kezdődött az ügy, aztán napról-napra átalakult.

  Amúgy nem vagyok szoci. Se az összes szokásos kapcsolt minősítéseteknek megfelelő “fehérjehalmaz” (hogy a finomszavú kormányzati poeta laureatus kedvenc definicióját idézzem).
  A Fidesz és a fidesznyikek kezdvenc szórakozása, hogy Fideszes és pártfüggetlen jobboldali konzervatívokat, ha éppen nem értenek maximálisan egyet a gondolattalan plakátszlógenekkel, ex katedra hasba rugdosva lekomcsizzanak, lelibsizzenek, lebuzizzanak, lemigránssimogatózzanak, lesorosbérencezzenek, – ilyen módon garantálva saját szavazótáboruk holtbiztos kinyírását. (Ebben még az ellenzéknél is jobban teljesítenek.)

 9. Pilsner Urquell szerint:

  helyesen: “ez volt a sAJtóforrásokban közölt hivatalos kiinduló ár”
  (A beírás ezen a felületen gyakran akadozik-szakadozik, és megtréfálja az embert…)

 10. Nagyapó szerint:

  Pilsner Urquell! Gratulálok mosakodásához, de azért a “sajtóforrást” érdemes ellenőrizni, különben a hír suttogó propagandává változik, ami a szocik kedvenc módszere.(L. 500 000 kivándorló, 4 millió nyomorgó, stb.)

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 11. Pilsner Urquell szerint:

  Nagyapó! Ellenőrizze a sajtóforrásokat (többes szám) a Magyar Idők! (Mi vagyok én? Hekus?)
  Egyébként is: szokásba jött, hogy az egyik “oldal” cikkeit kerek perec tagadja és lehazugozza a másik oldal és viszont – kölcsönösen. Bizonyíték nélkül, deklaratíve, kocsmaszellemes stílussal föltupírozva. Itt már híradás nem létezik. Csak a suttogás marad, méginkább meg a néma gondolatbűn. Azt próbáld majd meg ellenőrizni!

 12. Nagyapó szerint:

  Pilsner Urquell! A hírt annak kell ellenőrizni, aki közli, ill. továbbítja.
  Aki elhiszi és híreszteli, hogy egy stadiont 120 millióból fel lehet építeni, az vagy nagyon buta, vagy alattomos.
  Apropó! Mentális gondot jelez, ha valaki egy rövid íráson belül keveri a tegezést és a magázást!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 13. Pilsner Urquell szerint:

  Nagyapó! Mentális gondot jelent, ha valaki egy rövid szöveget se tud elolvasni. Nem kevertem a tegezést és a magázást, mert nem magáztam senkit. A legkevésbé a Magyar Időket.

  Stadion-ár kalkulációs kétségeidet a 120 millió ügyében, több tucat újságcikk buta és alattomos híresztelése nem győzne meg, csillapíthatod a legbutább és legalattomosabb Magyar Közlönyből is, kezdve a 2014-es évvel (melyen belül 120-ról 980-ra nőtt az ár, aztán csak folytatta).

  Mindezeken túl pedig részemről: … –.–

 14. Pilsner Urquell szerint:

  Megint beragadt pár leütés, kimaradt egy HA:
  ….kalkulációs kétségeidet a 120 millió ügyében, HA több tucat újságcikk buta és alattomos híresztelése nem győzne meg, csillapíthatod a…

  Már csak ezért is: … –.–

Itt lehet hozzászólni !