Újabb egészségügyi fejlesztések Csepelen

Csepel.info

TIrendelocsepel

A háziorvosi rendelők, a tüdőgondozó felújítása, a központi rendelő klimatizálása, az ügyeleti rendszer kiterjesztése, a mentőautók korszerűsítése és a modern orvosi eszközök beszerzései mellett újabb, közel kétmilliárd forintos egészségügyi fejlesztés valósul meg Csepelen – értesült a Csepel.info.

Az egészségügyi dolgozók béremelései és a budapesti egészségügyi központok, kórházak fejlesztése mellett jut pénz a kerületekre is. Most egy 1,7 milliárd forintos támogatást nyert el Csepel. Ezt egészíti ki a kerület 191 millió forinttal – jelentette be Borbély Lénárd polgármester a Facebook oldalán.

“Az így rendelkezésre álló, közel 2 milliárd forintból megvalósul Csepelen az egynapos sebészet, továbbá orvosi műszerparkot fejlesztünk. A korábbi Csepeli Szülőotthon épületét teljes egészében felújítjuk, és azt orvostechnikai, valamint informatikai eszközökkel szereljük fel.

Köszönjük a támogatást és ezt a hatalmas fejlesztési lehetőséget a Kormánynak!

Hajrá Csepel!”

– írt a fejlesztésekről Borbély Lénárd, Csepel polgármestere.

Csepel.info

9 hozzászólás “Újabb egészségügyi fejlesztések Csepelen” bejegyzésre

 1. Johnny szerint:

  Örülök neki, de komolyan!
  Orvosok is lesznek?
  Várólisták is eltűn nek, vagy maximum pár nap?
  😉

 2. Lovas szerint:

  Ennyit arról, hogy csak stadionok épülnek. 🙂

 3. Lennox szerint:

  Várjuk ki a végét. A stadion már készen van…

 4. Pilsner Urquell szerint:

  Ahhoz képest, hogy a Kisvárda FC football club lélekzetelállító stadionja is elkészült 120 milliós indulási ár helyett 2,49 milliárdért, gyönyörű ez a közel kétmilliárdos nagylelkűség.Remélhetőleg nem lesz akadálya, hogy végül a sejtelmes jövőben 20-40 milliárdért meg is valósuljon…

 5. keménylegény szerint:

  Lovasék jókor fényezik a hazai egészségügyet.

  Az ÁSZ elnöke kevésbé van elragadtatva a tapasztaltakról.
  Majd a kórházak ( és esetleg az MTA) élére kinevezett kancellárok rendbe teszik a dolgokat.

 6. XY szerint:

  Nincs EKG az SZTK-ban, talán ezt kellene javítani. SZÉGYEN de strandra meg idióta tájházra van pénz.

  Egyébként meg múlt péntek óta sárgán villognak a jelzőlámpák A CSEVAK ELŐTT JA ÉS EGY KÁTYÚ IS VAN OTT KB 5 ÉVE, SENKIT SEM ZAVAR??

 7. Nagyapó szerint:

  Azért nagyon hülye szocinak kell lenni, hogy elhiggye egy stadiont 120 mFt-ból fel lehet építeni. Igaz, hazudni nagyot kell!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 8. Pilsner Urquell szerint:

  Nagyapóka! Nem én találtam ki a 120 milliót, hanem ez volt a stóforrásokban közölt hivatalos kiinduló ár, eredetileg ennyi volt a célra előirányozva. Nyilván felújításként kezdődött az ügy, aztán napról-napra átalakult.

  Amúgy nem vagyok szoci. Se az összes szokásos kapcsolt minősítéseteknek megfelelő “fehérjehalmaz” (hogy a finomszavú kormányzati poeta laureatus kedvenc definicióját idézzem).
  A Fidesz és a fidesznyikek kezdvenc szórakozása, hogy Fideszes és pártfüggetlen jobboldali konzervatívokat, ha éppen nem értenek maximálisan egyet a gondolattalan plakátszlógenekkel, ex katedra hasba rugdosva lekomcsizzanak, lelibsizzenek, lebuzizzanak, lemigránssimogatózzanak, lesorosbérencezzenek, – ilyen módon garantálva saját szavazótáboruk holtbiztos kinyírását. (Ebben még az ellenzéknél is jobban teljesítenek.)

 9. Pilsner Urquell szerint:

  helyesen: “ez volt a sAJtóforrásokban közölt hivatalos kiinduló ár”
  (A beírás ezen a felületen gyakran akadozik-szakadozik, és megtréfálja az embert…)

Itt lehet hozzászólni !