Változik a HÉV menetrendje

Mr. Gabee, Csepel.info

Az alábbiakban a MÁV – HÉV Zrt. közleményét olvashatják

Kedves Utasaink!
Műszaki problémák miatt a H7-es HÉV hétfőtől – várhatóan augusztus végéig – tízpercenként közlekedik.

Az okozott kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük.

27 hozzászólás “Változik a HÉV menetrendje” bejegyzésre

  1. barvagarbalarka szerint:

    Szeptember 3-tól meg majd minden megoldódik egy csapásra. Lófaszt oldódik meg. Szándékosan véreztetik ki a HÉV-et. Épül a birkózó stadion, de a HÉV, amit a kerület lakosainak nagy része használ, pusztul le.

  2. barvagarbalarka szerint:

    A birkózó stadion meg maximum párszáz embert érdekel kb. Hol szolgálja akkor a FIDESZ a KÖZ javát?

  3. csak úgy ... szerint:

    Ezek már az önkormányzati választásokra készülnek.
    Megígérik, hogy újra lesz HÉV (addig meg ki tudja mi?) és újra lesz nyári napközis tábor.
    Verik majd a mellüket, elmúlt x éveznek, pedig mindkettőt ők szúrták el.
    A csepeli főlobbis honvédnek, meg elkészül a saját birkózó csarnoka. Nyilván az a legfontosabb.
    Weiss Manfréd terv kamu, Gubacsi híd, Gerincút szintén.

  4. csak úgy ... szerint:

    Megérjük még, hogy csúcsidőben, buszsáv biztosítja az egymást érő HÉV pótló járatok gyorsabb haladását a Szabadkikötő úton ! Na ekkor lesz vége a csepeli közlekedésnek! Se ki – se be.

  5. bhu szerint:

    Valamit ide akarnak mutyizni, pl. ruszki dízeleket, tuti. Előtte kell csinálni a fesztivált, hogy könnyebben átmenjen.

  6. barvagarbalarka szerint:

    bhu:

    Villamost akarnak inkább. Eddig ellene voltak a csepeliek, mert ugyan csak a borárosig, de kiszámíthatóan, normálisan közlekedett a HÉV. Most épp a HÉV presztízsének tudatos lerombolása zajlik. Kár, hogy hiába lesz a villamos mellett a csepeliek többsége, működni akkor sem fog, illetve csak egyetlen esetben, ha a Közvágóhídtól kezdve ugyanúgy külön pályán halad, más villamosokkal nem közösködve.

  7. Betke szerint:

    Mit szól ehhez polgármesterünk?

  8. barvagarbalarka szerint:

    Tehát közvágóhídtól a belváros irányában külön pályán. Akkor természetesen működne, meglenne a szükséges kapacitás, csak értelme nem sok lenne egy normálisan működő HÉV-vel szemben.

  9. barvagarbalarka szerint:

    csak úgy … :

    Mondjuk én már azon sem lepődnék meg, ha a “fantasztikus” állapotú gubacsi hidat egy “szép” napon lezárnák, mert arra sem lesz pénz. Majd megmondják, hogy lehet menni helyette az M0-son vagy a Kvassayn. Így jár, aki egy szigetre költözik. Az nem baj, hogy az ingatlanárak már így is itt a legalacsonyabbak Budapesten, van még lejjebb. Megfizet még Csepel lakossága, amiért bukott a Rezsidisznó.

  10. Jobban szerint:

    Valóban nem volt jó választás Dr. Szabó Szabolcsot a Parlamentbe küldeni ismét, mivel az eltelt ciklusban sem tett említésre méltó dolgot Csepelért.
    Sajnos barvagarbalarkának, nem volt gyerekszobája… illetlen, tapló, modortalan, udvariatlan, bunkó, goromba, undok, faragatlan, kulturálatlan, civilizálatlan, modortalan, bárdolatlan a stílusa.

  11. barvagarbalarka szerint:

    Értjük, tehát ez a bosszú a Rezsidisznó bukásáért. Most legalább elismerte egy bennfentes talpnyaló.
    Inkább gondolkodni kéne, hogy ha nem tesz semmit, miért nyert még úgy is, hogy ő nem hozott külhoni segítséget.

    Szabó Szabolcs mellesleg annyit tesz, amennyi hatásköre van egy olyan kormány alatt, amely az ellenzéket gyakran csak levegőnek nézi. De, tessék, ennyire nem tesz semmit a HÉV-ügyében:

    https://www.youtube.com/watch?v=PIVXBVx7GTs

    A DÖNTÉS az nem az ő kezében van, mint tudjuk. Az felel a HÉV-ért, aki döntéshozói pozícióban van.

  12. barvagarbalarka szerint:

    Beszéljünk inkább arról, hogy Németh Szilárd mit tett eddig a csepeli HÉV-ért. Ő államtitkári pozícióban van, a miniszterelnök egyik bizalmasa. Na, ha valaki, hát ő tudna lobbizni a HÉV-ért, ha nagyon akarna.

  13. csak úgy ... szerint:

    Betke:
    “Mit szól ehhez polgármesterünk?”

    Várja a felsőbb (sziszi) utasítást, hogy hogyan reagáljon. Nyilván az jön majd ki, hogy ők az elmúlt 8 évben mindent megtettek, de az ellenzék …..

    Aztán megjegyzi, hogyha a csepeli választás máshogy alakult volna, akkor erősebb lenne a lobbi.

    .. és végül ígér, mellébeszél, de konkrét válasz nem lesz.

  14. csak úgy ... szerint:

    T. Ábel (és felettesei) !

    Ennyi idő alatt, azért már össze kellett volna hozni egy hivatalos információt (közleményt). A csepel.hu is mélyen hallgat.

    Augusztus végére mitől javul meg a HÉV?

  15. Jobban szerint:

    Különös “kultúra”, “intellektus” megválasztani olyan potencia nélküli képviselőt, akitől “nem várható”, hogy kérdezésen kívül bármire képes legyen egy kerület érdekében, mert mentsége van, hiszen “szegény” ellenzéki….?!? Ezek után attól várni a megoldást akiről itt a díszes gyerekszoba nélküli társaság, nem sok jót képesek mondani. Van bőr az ábrázatukon? Simán tükörbe képesek nézni és elégedettek? Nem semmi.

  16. Jobban szerint:

    Dr. Szabó Szabolcsnak már megvan a mentsége erre a ciklusra is, hogy a kérdezésen kívül semmivel sem járuljon hozzá Csepel fejlődéséért. De bezzeg Németh Szilárd miniszterhelyettes úrtól mindent “elvárnak”, hogy megtegyen a XXI. kerület érdekében? Hogy van ez?
    Ő jelenleg országos megbízást kapott, az a feladata. Dr. Szabó Szabolcs meg fejlessze Csepelt, hiszen “annyian” rábízták a kerület sorsát. Hogy nem lesz képes teljesíteni? Már a múlt ciklusban sem tett semmit. Hol itt a probléma? Van itt bármilyen probléma?

  17. Jobban szerint:

    Leesett a tantusz, hogy nem jó döntés volt Dr. Szabó Szabolcsot megválasztani?
    Vagy jó döntés volt, csak Németh Szilárd miniszterhelyettes úr cselekedjen és segítsen Csepelnek? Csak úgy!!! Megbízás és térítésmentesen. Csak úgy. Mégis Németh Szilárd miniszterhelyettes úrtól várják az ellenzéki szavazók, Dr. Szabó Szabolcsra szavazók, hogy megoldja a kerület legfőbb problémáit? Dr. Szabó Szabolcs pedig nyugodt lélekkel vegye fel a képviselői fizetését, a lakhatási térítését, stb. csak úgy!!! Így van ez jól. Így gondolták? Minden skrupulus nélkül. Hiszen önök is személy szerint örömest felvállalnának egy ilyen helyzetet. A megbízásukon kívül még ellátnának egy pozíciót, megbízás nélkül, úgy, hogy más veszi fel az azért járó juttatást. Mindennek a csimborasszója, hogy mindezt természetesnek, elvárhatónak állítják be. Ébresztő!

  18. barvagarbalarka szerint:

    Jobban: Maga teljesen hülye? A csepeliek és soroksáriak Szabó Szabolcsra szavaztak többségében, mert ők szívük és értelmük szerint nem a fideszre bíznák az ország sorsát. Ezt hozta ki a szavazás itt, meg általában Budapesten. Vagy mit kellene csinálni, alkalmazkodni a várható, közvéleménykutatók által előrejelzett eredményhez, és arra szavazni? Ezt kellene csinálni?

    Természetesen nem ideális állapot, ha más a kormány és más az egyéni képviselő színe, így igen, annyiban kimerülnek a lehetőségei, hogy felszólal. De ő legalább felszólal. A Rezsidisznó érdemben mikor szólalt fel egyszer is a csepeli érdekekért? Ha ő országos ügyekkel foglalkozik, talán nem vele kellene kitapétázni a kerületi lapot, hiszen semmi köze hozzá.

    Szerintem a mellébeszélést tartogassa azoknak, akiknek nincs többjük 8 eleminél. Ők vevők erre a műsorra.

  19. barvagarbalarka szerint:

    Na és beszélhetnénk arról is, hogy a fideszes önkormányzat mit intézett HÉV-ügyben mostanság. Ők is csak pofáznak, pedig nekik fideszes lévén eleve több a lehetőségük, és nekik épp úgy hivatali kötelességük a csepeliek érdekvédelme.

    Az a nagy büdös helyzet, hogy ezek pártkatonák. Borbély Lénárd is, Németh Szilárd is. Egyszerű bábok. Bármilyen döntést hozna a kormány a csepeli HÉV-ről, ők tapsolnának hozzá. Akár jó, akár nem, fejet hajtanak a feljebb valójuk előtt. Az új hídhoz is tapsolnak, és egyetlen szóval nem említik az albertfalvai hidat, hogy a csepeliek inkább erre tartanának igényt, a csepeli érdekeket ez szolgálná inkább. Még csak meg sem említik. Lehet, hogy az egész város/agglomeráció érdekét nézve a galvani híd a fontosabb, de a csepeli érdekeket nézve biztosan nem. Ezek a fideszes bábok nem hogy nem lobbiznak a csepeli érdekekért, óvatosan pedzegetni, megemlíteni sem merik, ki sem ejtették a szájukon az albertfalvai híd szót a galvani hídról szóló hírek kapcsán, pedig a csepelieket ez évtizedek óta foglalkoztatja.

  20. barvagarbalarka szerint:

    Azt is elég nevetséges megemlíteni, hogy milyen juttatásokat kap Szabó Szabolcs. Úgy emlegetik ezeket a juttatásokat, mintha a fideszes képviselők ingyen végeznék el a munkájukat, pedig Németh Szilárd külön kap juttatást a listás helyéért IS. Igen, ő is megkapja. Az emberek ugyan nem szavaztak bizalmat neki, mégis ugyanazt megkapja. Ha már felemlegetjük a Szabó Szabolcs Ön által érdemtelennek tartott juttatásait, miért hagyjuk ki azt a képviselőt, aki ugyanazokat a juttatásokat megkapja, csak közben az elmúlt két választáson az emberek bizalmát nem sikerült elnyernie? Akkor ki érdemtelenebb a juttatásokra? Aki egyéniből került be, vagy aki csak listán, surranópályán?

  21. Horváth János szerint:

    Milyen alja ember az, aki azért akar megválasztani valakit képviselőnek, mert az többet
    tud szerezni? Milyen szemét ember az a képviselő, aki csak a saját településének szerez,
    miközben az ország más vidékein semmire sem jut? És ezeknek az ország az első?

  22. Betke szerint:

    2019.önkori választás, lehet, hogy változást hoz?

  23. Qqriq szerint:

    Bizonyára borzasztóan foglalkoztatja a csepeli választók többségét, hogy mi folyik Borsodban, Szabolcsban, Nógrádban…de ez nem így van. Legyünk őszinték: az emberek döntő része lokálpatrióta. Számos kutatás, felmérés bizonyítja, hogy a magyarok kevésbé mobilisak, azaz nem szívesen hagyják hátra a megszokott lakókörnyezetüket, ragaszkodnak a gyökereikhez. Mert a magyar ember nemcsak patrióta, hanem lokálpatrióta is!
    Németh Szilárd többször külön hangsúlyozta, hogy ő csepeli születésű, mindig is itt élt, ide húzza a szíve, itt nyugszanak a felmenői. Tehát személyes érdeke, hogy a saját otthonát a jó gazda gondosságával fejlessze, gyarapítsa, rendben tartsa. Ezzel szemben Szabó Gyulán lakik, miközben már régóta parlamenti képviselő. Nem akar elszakadni Gyulától, oda kötődik. Hiszen mi másért nem változtatta még mindig meg az állandó lakcímét, ha nem Gyulán élne?

  24. Betke szerint:

    Volt idő, nem is olyan régen(elmúlt 8 évben), hogy mindkét kerületi vezetőnk egymás mellett ott ült a parlamentben egy hang nélkül. Tv még akkor közvetítette az üléseket. Most a volt polgármesterünk megkapta halgatásának ellenértékét azért nem hallatja szavát, a jelenleginek is kinéz majd valami, azért nem lobbizik!? Meg sem kérdezték a kerület vezetését a tervezett új híd épitésével kapcsolatban? Ha igen, szeretnénk olvasni róla például a csepeli hirmondóban. Csepelnek miért jobb a senki földjén átmenő szuper híd, mint az Ady E. u folytatásában megépülő Budafokra átmenő híd. Lehet, hogy akkor a Gubacsi hidat is fel kellene újítani? És igy fognak a peremkerületek szép lassan leépülni!

  25. Jobban szerint:

    barvagarbalarka, szövegértés? Ha így szavaztak akkor ne máson kérjék számon a megoldást hanem a bizalmat kapott képviselőn.

  26. Jobban szerint:

    Úgy beszélnek mintha mindenki Dr. Szabó Szabolcsra szavazott volna. Sokan nem szavaztunk rá.
    Nagyon savanyú a szőlő az egész balliberális kórusnak. Nem sikerül semmi pozitívat sem észrevenni, állandóan ajvékolnak. Nekünk sikerült a 16 év szellemi és fizikai nihilt kibírni, talán önöknek is a kerület fejlődését, fejlesztését 2010 óta.

  27. Horváth János szerint:

    Qqriq!
    A lokálpatriótizmus nem igazán azt jelenti, hogy mások kárára szeretjük a saját ottho-
    nunkat. A magyar ember gazdasági okok miatt nem volt mobilabb, és ugyanez okból
    üresednek ki a falvaink.
    Némethnek adu volt, hogy Szabó állandó lakcíme Gyula, ezt akarta kihasználni, mivel
    agyilag fasorban sincs.
    .

Itt lehet hozzászólni !