Fegyveres rablás volt ma reggel Csepelen

A Kossuth Lajos utcai takarékszövetkezetből rabolták el a pénzt

Csepel.hu

A Csepel.hu először lakossági jelzés alapján értesült arról, hogy ma reggel fegyveres rablás történt a Kossuth Lajos utcában, a volt Munkásszálló épületében kialakított takarékszövetkezeti fiókban. A szemtanúk beszámolója szerint nem sokkal ¾-8 előtt történt a bűncselekmény. A Csepeli Rendőrkapitányság a hírt megerősítette.

Az önkormányzati lap szerint a pénzintézeti fiók 7 óra 30 perces nyitását követően egy 50 év körüli, 160 centiméter magas, vékony testalkatú, homokszínű mellényt, sötét nadrágot és baseball sapkát viselő férfi lépett be az üzletbe, és fegyverrel (vagy annak látszó tárggyal) a két alkalmazottat a pénz átadására kényszerítette. Az eddigi adatok alapján a rabló mintegy 1,5 millió forint összeggel távozott az Ady Endre út irányába gyalogosan.

Az alkalmazottak ezt követően értesítették a rendőrséget. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztályának munkatársai megkezdték a nyomozást, a tanúk kihallgatását. A rendőrségi tájékoztatás szerint a rablás során lövés nem dördült el, és senki sem sérült meg.

A szemtanúk korábban arról számoltak be, hogy ők úgy látták: 3 autóval hat ember érkezett a takarékszövetkezeti fiókhoz. Más forrásból azonban úgy tudjuk, hogy egy rendkívül különös, véletlen egybeesésről volt, illetve van szó. A Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának nyomozói egy – számunkra egyelőre ismeretlen bűnügy miatt – akciót hajtottak végre, és ők érkeztek a környékre. Akciójuk során két férfit megbilincseltek és a szolgálati gépkocsin magukkal vitték őket.

Forrás: Csepel.hu

8 hozzászólás “Fegyveres rablás volt ma reggel Csepelen” bejegyzésre

  1. csepelke szerint:

    Kész Chicago…
    És annyira nincs is messze a rendőrség…

  2. potyek szerint:

    Ha ez igaz, hogy 6 ember 3 kocsival, akkor ez eléggé meg volt szervezve… :o( Az , hogy milyen messze van a rendörség, egy régi sztori, anno a kék fényben bemutattak valami betörőt, zsarolót, szóval valami bűnözőt és elég vicces volt, mikor közölték leggyakoribb tartozkodási hely csepel , maya ( maja? ) presszó, most nem tudom a nevét, de akkor ez a buszpályaudvar melletti üzletsoron volt :o)

  3. Nagyapó szerint:

    Remélem a nyomozók megnézik a térfigyelő kamerák képeit.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. csepeliiszap szerint:

    Nagyapó:
    A térfigyelő kamerák már nyár közepe óta az autósokat pásztázzák – az önkormányzat vezetői és a jogkövető csepeli lakosok óhaja szerint. Na, ezt is besz@ptuk…

  5. csepeliiszap szerint:

    3/4 10-kor még tele volt kommandósokkal a Kossuth Lajos utca, várták vissza a rablókat?

  6. lolka szerint:

    Figyelni kell ki kezd nagyon költekezni, esetleg csirkefarhát helyett ki vesz többkiló disznóhust. De lehet, hogy megunta valaki-(kik), hogy a köztisztségviselők nem nagyon akarják vissza adni a pénzeket és igy akar beszállni a költségvetésbe, vagy a négyes metróba…he..he (vannak türelmetlen emberek)

  7. Katka szerint:

    Hát igen, ha az Orbán királyotok lesz hatalmon és a jobbágyai ülnek az önkormányzatnál ilyen elő sem fog fordulni Csepelen.

    Nagyapó igaz a mottód, Orbán komcsi, Kisz titkár, párttitkár vérkomcsi famillia lop, csal hazudik egyfolytában.

    HAJRÁ Jobbik!!!!!

  8. titok szerint:

    A bank rablással úgy vagyok már,hogy ki sem akadok rajta.Ez már egy mindennapos hír ,amihez sajnos hozzászoktam.

    MISZOT nevű szervezet bomlott szét a mai pártokra.Az elv ugyanaz.

Itt lehet hozzászólni !