Bárczy-díjat kapott Mudra Anna Mária

Csepel.hu

A fővárosi pedagógusnap alkalmából Bárczy István-díjakat adtak át a Főpolgármesteri Hivatal dísztermében. Az elismerést kerületünkből Mudra Anna Mária, a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda pszichológusa vehette át.

A Bárczy István-díjat 2009-ben alapította a Fővárosi Közgyűlés, és először 2010-ben adták át. A kitüntetés a fővárosban működő közoktatási és gyermekvédelmi intézmények azon munkatársai részére adományozható, akik hosszú éveken át kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, oktatásához, képzéséhez, és ezáltal a főváros fejlődéséhez.

Az elismeréseket Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes és Nagy Gábor Tamás a Fővárosi Közgyűlés Emberi Erőforrások és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának elnöke, a Budavári Önkormányzat polgármestere adta át.

A nevelői munka megújításáért, valamint a kisgyermekek egyéni fejlesztése érdekében végzett kiemelkedő és példaértékű pedagógiai és pszichológiai tevékenységéért Bárczy István-díjat kapott Mudra Anna Mária, a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda pszichológusa. Az elismerést 25 pedagógus vehette át. A díjátadón jelen volt Morovik Attila alpolgármester és Hierholczné Faragó Tünde, a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda intézményvezetője, akik személyesen is gratuláltak a díjazottnak.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !