Hadházy padlót fogott, valódi belharc az LMP-ben

Ripost

Egy mémgyártó szerint a pártnak logót kellene váltania

Fu­tó­tűz­ként ter­jedt a hír, hogy Sal­lai R. Be­ne­dek LMP-s or­szág­gyű­lési kép­vi­selő szom­ba­ton egy LMP-s ta­nács­ko­zá­son “ki­ütötte” Had­házy Ákos társ­el­nö­köt, aki emi­att fel­je­len­tést tett. A hvg.hu egye­ne­sen azt írta, Had­házy Ákos agy­ráz­kó­dást szen­ve­dett, a men­tő­ket és a rend­őrö­ket is a hely­színre hív­ták.

Sallai viszont azt állítja, nem verte meg a párttársát. Facebook-oldalán azt írta: szombaton az LMP-nél fegyelmi eljárások zajlottak, amiből az egyik érintett Hadházy Ákos volt. Első fokon akár kizárhatták volna az LMP-ből. Ezt megelőzvén a „hattyú halála” színdarab előadása praktikusabbnak tűnt számára, ezért ezt a megoldást választotta.

Sallai szerint Hadházy

„egy hete járja azzal a médiát, hogy Schiffer András és jómagam hogy járultunk hozzá a Fidesz 2/3-os győzelméhez. Szombaton tovább ment, már azt sejtette: lefizettek. Az aljasság és becstelenség-tűrő képességem elfogyott. Ki akartam menni a teremből, hogy ne kelljen hallgatnom, de sajnos tartóztattak, ekkor közeledtem felé úgy, hogy megijedhetett.”

Később Sallai bocsánatot kért Hadházytól, és egy újabb posztban azt írta: „Van aki azt állítja: vége a politikai karrieremnek. Tényleg azt hiszi bárki, hogy ez érdekel? Karrier? Mi a fenét jelent ez a szó? Nekem semmit, az bizonyos. Egy éve jelentettem be a visszavonulást, mert tudtam, hogy ezzel a képmutató, álszent, manipulátor világgal nincs dolgom. Semmi.

Hadházy játssza a felrúgott futballistát, majd délután már tüntetésen tetszeleg, mert mit számít neki bármi, ha szerepelhet?

A politikai közéletet uralják az érték nélküli primadonnák, valós ügyeket nem képviselő exhibicionisták és jól tudom: nem tartozom közéjük, nincs köztük helyem.

De az LMP nem így indult. A istenemre mondom, az LMP-ben egy halom rendes ember van még mindig, akik jót akarnak az országnak és ha a felszínre utat is törnek maguknak a széldettik és hadházyk, ettől még továbbra is egy halom jó ember van ebben a közösségben, mi tagadás: András (a párt alapítója, Schiffer András – a szerk.) távozása óta kissé háttérbe szorítva. Mondjak le? Lépjek ki? Dehogy teszem! Fel sem merül, zárjanak ki, vagy csináljanak, amit akarnak” – áll a bejegyzésben.

Forrás: Ripost

6 hozzászólás “Hadházy padlót fogott, valódi belharc az LMP-ben” bejegyzésre

  1. Kaschauer szerint:

    Földhöz vágta magát a csávóka?
    Vgy tényleg kiütötte Sal­lai R. Be­ne­dek LMP-s or­szág­gyű­lési kép­vi­selő?

    Állítólag szóvá tette, hogy “Bernike százezreket költött a fodrászára a kampánypénzből, de én sz@rok rá.”

    Részletek nem szivárogtak ii, mert ég az egész kompánia, mint a Reichstag.
    Egy biztos: a fodrász nem dolgozott meg a százezres számlákért. Csak rá kell nézni a miniszterelnök-jelölt asszonyra. :))))))))

  2. Tóth kati szerint:

    Hadházy egy ügynök,azért épült be az lmp-be,hogy szétverje azt.Mint giczy annsk idején szétverte a szocdem pártot,dávid ibolyka az mdf-t,megboldogult torgyán a kisgazdákat,vona a jobbikot,most hadházy az lmp-t.Az ellenzéki oldalon csak egy maradhat:GYURCSÁNYI!Hajrá!

  3. Jobban szerint:

    Morvai: “Gyomorforgató volt látni a Jobbik vezetőit együtt vonulni a szemkilövető vezérekkel”
    http://csepel.info/?p=64493

  4. TenkA szerint:

    Hát…Alakul ez. Innen lesz szép felállni.

  5. nemleszmás szerint:

    Kedves TenkA!

    Innen szebb lehet (ha majd mindenki megbukott és alázuhant), de felállás már sosem lesz – csak gyurcsány.
    Van, amikor csak több rossz között lehet választani, de választani mindig lehet. Rosszul is.

  6. Jobban szerint:

    Nem lehet más a politika. Tenk András képviselőjelölt is bebizonyította, mikor képes volt azokat a szavazókat, akik őrá és a pártjára szavaztak volna, azok felé terelni, akiknek az elődei nem tettek semmit anno a galvániszap szennyezés megakadályozására és a veszélyes szennyezés elszállítására. Ha csak a környezetvédelemre tekintünk, milyen hozzáállás ez? És, hol a többi téma, terület, amelyben cserben hagyta a szavazóit, akik lehet, hogy elhitték, hogy lehet más a politika…

Itt lehet hozzászólni !