Orbán: Sorsdöntő győzelmet arattunk – videóval

Pesti Srácok

Orbán Viktor: Sorsdöntő győzelmet arattunk! Fotó: Horváth Péter Gyula

Magyarország nagy győzelmet aratott, “sorsdöntő győzelmet arattunk” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap éjjel a kormánypártok budapesti eredményváró központja, a Bálna előtt a Fidesz-KDNP győzelmét hozó parlamenti választás után.

Győztünk!” – ezzel kezdte beszédét a kormányfő, a Fidesz elnöke, aki úgy fogalmazott: a magas részvétel minden kétséget zárójelbe tett.

Egy nagy csata van mögöttünk, sorsdöntő győzelmet arattunk, lehetőséget kaptunk, lehetőséget teremtettünk magunknak, hogy megvédjük, megvédhessük Magyarországot

-mondta Orbán Viktor.

18 hozzászólás “Orbán: Sorsdöntő győzelmet arattunk – videóval” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Hajrá Magyarország !

  2. Qqriq szerint:

    Sorosdöntő győzelem! Pá-pá Gyuri bá! 😉

  3. Pastorius szerint:

    Basszus. Te meg most is ilyen hulye vagy? Koltozz a francba videkre. Itt gondolom lattad Bp- n az eredmenyt.

  4. Tóth kati szerint:

    Budapest végtelenül sötét.Ahol egy demszkáj ötször tudott nyerni,arra nincs más szó,mint sötétség.Nem baj,az ország hál’stennek nem Budapestből áll.A vidék kicsit nagyobb,mint a főváros.Szégyen csepelnek ,hogy ez a kisbuzi itt vigyoroghat.Fizethetjük megint azt a semmittevést,amit az előző négy évben is csinált.Szégyellje magát az,aki erre a kis senkire szavazott!

  5. Johnny szerint:

    Először megköszönhette volna a választóknak, utána jöhetett volna a többi… 🙂

  6. Werthan szerint:

    Ehhez nincs mit hozzátenni. A számok magukért beszélnek!

    Az Orbán-gyűlölet kevés kormányprogramnak és úgy látszik a kampányban sem hozta meg a várva-várt eredményt… Az ellenzék ezt már másodszor érezheti a saját bőrén. Nem tanultak semmit sem.

  7. breki szerint:

    Te Feri hogy lehet igy kibaszni azorbánnal és 2/3 al Ferkó lesz előrehozott választás 2020 ban mint volt 2016 ban már várom

  8. bagoly szerint:

    Az ellenzék idiotizmusa, sötétsége dobogós lett !
    Ráadásul a vereség után sorra mondanak le.
    Versenszellem nulla.
    Szabókám újra verheti a f…át négy évig a csepeliek balfaszsága miatt. Gratulálok….

  9. Kígyók kígyóznak szerint:

    Ez gyönyörű!

  10. Nagyapó szerint:

    A lényeg a 2/3 biztosítása. Országunk mehet tovább a kijelölt úton.
    Viszont tanulni kell a szociktól, meg kell nézni hová, mire költjük a pénzt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. Nagyapó szerint:

    Újabb gyűjtést kell szervezni, mert az Együtt elnökségének (Juhász Péter, Szigetvári Viktor, Hajdu Nóra, Szabó Szabolcs és Pataki Márton) vissza kel fizetni a mocskolódásra, bocs kampányra kapott 190 milliót, mivel nem érték el az 1 %-ot!! Szabolcs föl kell kötni a gatyát!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. Qqriq szerint:

    Egyedül lett az Együttből a parlamentben. 😉 A drogos, nőverő, maffiózókkal haverkodó, lóvéért kuncsorgó Luxus Juhászt már jól ismerjük: egy kanyi buznyákot nem várhatunk tőle. De előreláthatóan Szabó is le fog mondani, mert fizetni azt nem szeretne. És akkor a semmivé foszlik a párt. A Kétfarkúak is több voksot szereztek! 😀

  13. Jobban szerint:

    “Kétharmadon a Fidesz, szárnyal a tőzsde, összeomlott az ellenzék…Több szavazatot kapott a Fidesz, mint a teljes parlamenti ellenzék”
    http://www.origo.hu/itthon/valasztas2018/20180409-fidesz-ketharmad-tozsde-kedvezo-kulfoldi-velemeny.html

  14. Pastorius szerint:

    Remélem, hogy ha el kell adnia a lakását legalább 7-800 migráncsot beköltöztet oda, egy lakásba, mint ahogy a köcsög embereitek az isten adta vidéken az ukránokat. Tudom nem nagy veszteség itt senkinek, de el fogom hagyni ezt a moslék országot, illetve bocs, amivé tettétek. A családomat hál istennek már sikerült kivinni. Ha tehetem, nem is jövök vissza ide soha. Azt is le fogom tagadni, hogy magyar voltam. Nem bírok ilyen sötétségben még isten tudja mennyi időt itt eltölteni, ha orsós orbán megkoronázása után lesz még egyáltalán választás. Egy olyan országban szeretnék élni ahol a választások után már nem tudom ki a VEZÉRLŐ TÁBORNOKOM, már a szótol is hányok, mert nem érdekel. Tegye a dolgát. És ne a köcsög feje legyen mindenhol.

  15. Nagyapó szerint:

    Ragyogóan sikerült a zellenzéki összefosás!!

    Pastorius pedig mehet mosogatni Londonba, báj-báj! Azért vihetné magával néhány eetását.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. propaganda szerint:

    A választási eredmények bejelentésekor nagyon megugrott a Google-ban a “kivándorlás” szóra rákereső emberek száma. Magyarország kivándorlóország lesz.

  17. királyerdei szerint:

    VÁLASZTÁS UTÁN
    Kedves Barátaim. Amit most leírok, az bizonyára sokatoknak nem fog tetszeni, de legfentebb letöröltök a baráti listáról.
    Túl vagyunk a választásokon és az úgy sikerült, ahogyan mindannyian tudtuk, de mi még vártuk is. Ha egyébért nem akkor azért, mert az elmúlt időszakban azon kívül, hogy ismertetek volna, ismertétek volna Erdély és Székelyföld népét, történelmét, az itt lakók helytállását… hát finoman szólva hegyezetlenül döngöltetek a földbe. Tettétek mindezt a saját kis gesztenyétek sütögetése mellett, tettétek úgy, hogy nem is ismeritek az itt élő emberek lelkületét. Mindezt csak azért mert állítólag mi állunk boldogulásotok útjába és állítólag a kis liberális szemléletek csorbult.
    Tévedés ne essék, a klasszikus értelemben vett liberalizmus az nekem is szimpatikus, de mindaz, ami ma a nyugati világban és sajnos Magyarországon is sok helyen divatos lett, az már egyéb, az féktelen, ellenőrizhetetlen szabadosság, ami a nemzeti tudat és az önazonosság feladásához vezet.
    Megvádoltatok folyamatosan azzal, hogy szavazatunkkal befolyásoljuk Magyarország belügyeit. Ugyan már, csaknem az általunk befolyásolt 2-3 parlamenti hely fogja Magyarország sorsát eldönteni… Ti sem hiszitek, csak szájatokba adták a megosztás kénköves leheletét és mindem bajotokra bennünk láttok bűnbakot. Amúgy nem az első eset. Az erdélyi embernek nem kell súgni, tudja mi a helyes. Arra nem is gondoltatok, hogy talán ennyivel tartoztok nekünk ti, akinek Trianonkor több szerencsétek volt. Talán a mi nagyapáink Galiciában, a Doberdón és szerte a Világháborúk hadszínterein nem egyformán ontották vérüket azért a Hazáért, amely állítólag ma már csak a tietek? Ugyan már…. A nemzet sorsa még ma is nekünk fáj jobban, mint nagyon soknak közületek.
    Feltehetitek a kérdést, hogy miért papolok a Fidesz mellett… bizonyára jól megfizettek érte. Azt is mondhatnám, hogy nekem erkölcsi jogom van erre, hiszen a saját falumban ellenem kampányolt 2oo4-ben Orbán Viktor. És ma mégis azt mondom, hogy Ők az egyedüli választás minden hibájukkal együtt, mivel az összes többi semmit nem tudott felmutatni, amivel szívem nyugalmával rájuk mertem volna bízni a nemzetet. És ezt mondom mindannak tudatában, hogy ismerem azokat a hibákat is, amelyeket egyes Fideszes politikusuk elkövettek.
    A Fidesz felé is van üzenetem. Önök kedves fideszes honatyák most kaptak egy újabb esélyt. Óriási lehetőséget kaptak a nemzettől. Ezt a lehetőséget meg kell szolgálni. A nemzet nem véletlenül helyezte Önökbe bizalmát. Kérem a kapott bizalmat megszolgálni valódi népszolgálatot végezni. Szívleljék meg a kapott kritikákat és végezzék munkájukat Alázattal, Tisztességgel és feltétlen Népszolgálattal.
    Isten áldja Magyarországot, Isten áldja a magyar népet, Isten áldjon minden jó-szándékú magyar embert.

  18. k szerint:

    kivándorlás? dehogy fognak ezek kivándorolni, hiszen ott kénytelenek lennének dolgozni.

Itt lehet hozzászólni !