Kötelező kvótával telepítené be a Jobbik a szíriaiakat

Origo

Őszinteségi rohamot kapott és megdöbbentő interjút adott az European Security Journalnak a néhány éve még az országgyűlés zsidó származású képviselőit listázni akaró Gyöngyösi Márton jobbikos politikus – írja a PestiSrácok.hu.

A „Segíteni kell a menekülteket, harcolni kell a populizmus ellen és együtt kell működni az EU-val” címet viselő nyilatkozatra Lovas István hívta fel a figyelmet. Pár évvel ezelőtt még hatalmas tömeg gyűlt össze a Kossuth téren, hogy Gyöngyösi Márton eltávolítását követelje a közéletből, amiért a jobbikos képviselő a zsidó származású, és szerinte ebből fakadóan nemzetbiztonsági kockázatot jelentő képviselők listázását indítványozta – írta a Lokál.

Gyöngyösi Márton kifejtette, hogy a migráció egy nagyon komplex probléma, amit globális méretekben kell újragondolni, más országokkal együttműködve. Gyöngyösi a lapnak adott interjújában azt is kijelentette, hogy meglátása szerint nincs más megoldás, menedékjogot kell adni a Szíriából érkező bevándorlóknak.Arra a kérdésre, hogy ez magában foglalja-e a betelepítési kvótát, egyértelműen igennel válaszolt. („Yes, of course” – „Természetesen igen”).

Gyöngyösi az interjúban kritizálja a kormányt azért, mert a kiindulási országtól függetlenül nem enged be bevándorlókat.

Forrás: Origo

 

10 hozzászólás “Kötelező kvótával telepítené be a Jobbik a szíriaiakat” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Gyöngyösi gyermekkorát Egyiptomban, Irakban, Afganisztánban és Indiában töltötte, ezért súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent a személye.

  2. Soros szerint:

    A fidesz 30000 migranst telepített be eddig pénzért, amit ellopott, az emberektől. Tobb száz milliárdot, azaz emberenkent legalább 100000 ft-ot. Ennyit a migrans betelepitesekrol.. a fidesz ebben élén jár.

  3. Jobban szerint:

    Morvai Krisztina:”… ha az ellenzék győz az április 8-i választásokon, mindenki biztos lehet benne, hogy júniusban elfogadják a kötelező kvótát, első körben legalább hatvanezer migráns befogadására kényszerülünk és fejenként kilencmillió forintot kell biztosítanunk az ellátásukra – olvasható a Mediaworks megyei napilapcsaládjának adott interjúban.”
    https://magyaridok.hu/belfold/morvai-krisztina-elso-korben-legalabb-hatvanezer-migrans-befogadasara-szamithatunk-2970052/

  4. Jobban szerint:

    “döbbenetes Vona Gábor-írás került napvilágra.
    A Magyar Hüperion nevű folyóirat egyik 2013-as számában a Jobbik elnöke közölt cikket, amelyben típusokra osztja az embereket. A legalsó szintre az egyszerű, általa hülyének („stupid”) tartott embereket sorolja, akiket aztán válogatott sértések kíséretében gyaláz és ócsárol: moslékban hempergő, mindent megzabáló disznókhoz, papucsállatkákhoz hasonlítja őket, majd azon sajnálkozik, milyen kár, hogy nagyon sokan vannak. Sokkoló, hogy ezek szerint a miniszterelnökségre készülő Vona Gábor gyakorlatilag állatként tekint a magyar emberek egy tekintélyes részére.”
    https://www.flagmagazin.hu/mondom-a-magamet/vona-az-egyszeru-emberek-olyanok-mint-a-papucsallatkak-vagy-mint-a-moslekban

  5. Jobban szerint:

    “Csurka István még 2009-ben egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon mondta el a véleményét a Jobbikról:
    “Aki a Jobbikra akar szavazni, az tegye, de tudjon róla, hogy ezzel az MSZP-t és az SZDSZ-t támogatja, ugyanis a Jobbik e két párt fantomszervezete.”
    Közel tíz év távlatából visszaolvasni Csurka szavait több mint felkavaró.
    Beigazolódott az akkor még csak kevesek által hitt vélemény.”
    https://www.flagmagazin.hu/heti-lampas/beigazolodott-csurka-dermeszto-latomasa

    Előbb utóbb összenő, ami összetartozik.

  6. robi szerint:

    Derekasan tartod a frontot, míg a többiek az utcákat róják és agitálnak.

  7. Jobban szerint:

    Nem tudom, hogy ki mit csinál. Ha azt amit említ, jól teszik. Kampány időszak van. Nemrég hallottam Dr. Szabó Szabolcsot “hirdető járgányt” elhaladni. Köszönöm Robi. Szabad véleménynyilvánítási jogommal élek. Fontosnak tartom.

  8. Jobban szerint:

    Nem mindegy, hogy Csepel milyen jövőre ébred. Nem titkolt véleményem, hogy nem szeretnék illegális bevándorló szomszédokat, valamint terroristákat finanszírozni adóforintjaimból. Békét, nyugalmat, haladást, fejlődést szeretnék. Nem csak magamnak, másnak is…

  9. Jobban szerint:

    “…Sokan nem tudhattuk! Félreinformálás “Több helyről is hallottam a következő félrevezető információt:
    „Nem probléma a migránsok befogadása, mert innen úgyis továbbmennek!”
    Ilyen híresztelésekkel próbálják elfogadhatóvá tenni a migránsok befogadását! Három évvel ezelőtt ez valóban így volt, de azóta ezt leszabályozták. Ezek szerint nem kószálhatnak szabadon a schengeni övezeten belül sem, mert a menekült-segéllyel megfogták őket: A segélyt csak ott vehetik fel, ahová beutalták őket, és csakis személyesen, és csak 5 munkanapon belül, és csak ugyanannál a banknál. Ott – ha akarják – azonnal rátehetik a saját számlájukra, de a személyes megjelenés kötelező!! Meghatalmazott nem működhet közre! Ha az 5 napon belül személyesen nem jelennek meg, elvész a segély! Drága mulatság lenne nekik rendszeresen utazgatni havonta több-száz kilómétert.”

Itt lehet hozzászólni !