Meglépett a vásárló pénzével

POLICE, MR. Gabee, Csepel.info

A csepeli nyomozók vádemelési javaslattal zárták annak a férfinak az ügyét, aki autóalkatrészeket kínált eladásra egy másik férfinek, majd lelépett a kapott pénzzel.

A nyomozás adatai szerint a 41 éves budapesti V. Viktor 2018. január 25-én Budapest XXI. kerületében, az Ady Endre utcában megszólított egy férfit, akinek kedvezményes áron autóalkatrészeket kínált eladásra. A férfi elfogadta az ajánlatot, mivel olyan típusú autója volt, amelyhez az alkatrészeket nehezen és drágán tudta csak beszerezni. V. Viktor a sértettel elment egy józsefvárosi telephelyre, majd átvette a pénzt és bement az egyik épületbe azzal az indokkal, hogy hozza az alkatrészeket. V. Viktor ezután a pénzzel együtt eltűnt és már telefonon sem volt elérhető.

A csepeli rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként azonosították az elkövetőt, majd 2018. március 2-án csalás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratot vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

 

2 hozzászólás “Meglépett a vásárló pénzével” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Miért a csepeli rendőrök foglalkoznak az üggyel, ha Józsefvárosban történt a bűncselekmény?

  2. egy libsi szerint:

    a korrupcio netovabbja csepel ott csak csalas drog es sikkasztas folyik.
    ja meg a rendoroet is le lehet fizetni am ott lasd Banszky Dezső persze az nincs fennt a csepel infon 😀 mert mr gabee nyalja a segget a zsaruknak es fosik toluk

Itt lehet hozzászólni !