85 éves ho­lo­kauszt-túl­élőt gyúj­tott fel egy musz­lim Párizsban

Pesti Srácok

An­ti­sze­mita in­dí­téka le­he­tett annak a gyil­kos­ság­nak, amely során egy 85 éves ho­lo­kauszt-túl­élőt öltek meg és gyúj­tot­tak fel Pá­rizs­ban. Az em­ber­te­len tett el­kö­ve­té­sé­vel az idős nő musz­lim mig­ráns szom­széd­ját gya­nú­sítja a rend­őr­ség.

A 85 éves Mireille Knoll holttestére párizsi lakásában találtak rá a hatóság emberei. Az egyik szomszéd azért értesítette a tűzoltókat, mert tűzet észlelt az idős nő lakásában. A kiérkező egyenruhásokat sokkoló látvány fogadta:

Az összeszurkált, vérbe fagyva fekvő nő teste részben meg volt égve.

Bár a hatóságok eleinte óvatosan nyilatkoztak a szörnyű üggyel kapcsolatban, annyit már lehet tudni, hogy Mireille-t még élve felgyújtották, majd több késszúrással megölték. A gyilkossággal pedig a zsidó nő egyik muszlim szomszédját gyanúsítják– írja a krone.at.

A francia lapok már arról is beszámoltak az idős áldozat fiának nyilatkozatára hivatkozva, hogy Mireille kiskora óta ismerte a muszlim migránst, szinte azt lehet mondani, hogy barátok voltak. A rendőrség azt is fontosnak tartotta elmondani, hogy a feltételezett elkövető korábban már állt bíróság előtt, akkor egy 12 éves kislány megerőszakolása miatt ítélték el.

A párizsi ügyészség indítványára a muszlim szomszédot és a feltételezett tettestársát – egy hajléktalan férfit – előzetes letartóztatásba helyezték kedden.

A 85 éves nőről azt is lehet tudni, hogy 10 éves korában a tömeges zsidó deportálások idején édesanyjával Portugáliába szökött, majd a második világháború után tért vissza Franciaországba, és ment hozzá egy másik holokauszt-túlélőhöz.

Forrás: Pesti Srácok

3 hozzászólás “85 éves ho­lo­kauszt-túl­élőt gyúj­tott fel egy musz­lim Párizsban” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Holokauszt = égő áldozat

  2. k szerint:

    utolsó gondolatai: Szerencsére nem egy fasiszta magyar volt !

  3. Jobban szerint:

    ”Csak egy nőt vertem agyon” – döbbenetes részletek a migránsbűnözésről

    „De hát én csak egy nőt vertem agyon” – ez, az Ausztriában barbár gyilkosságot elkövetett migráns védekezésnek szánt horroridézete is szerepel a hazánkban most megjelent, a PestiSrácok.hu által magyarul kiadott Udo Ulfkotte és Stefan Schubert Határtalan bűnözés című oknyomozó kötetében.

    Egyelőre csak szikrái vannak a nyugat-európai társadalmak lázadásainak a tömeges migráció miatt, de bármikor elfajulhat a helyzet – hangzott el Udo Ulfkotte és Stefan Schubert Határtalan bűnözés című kötetének magyarországi bemutatóján. Bayer Zsolt publicista és Földi László biztonságpolitikai szakértő arról is beszélt, hogy mostanra Európa lelke Közép-Európában található.
    http://www.origo.hu/itthon/20180329-udo-uffklotte-konyvbemutato-migransok.html

Itt lehet hozzászólni !