Soroksári gyilkosság: Rejtőzködik az egyik szemtanú

Atv.hu

Közvetítő útján információkkal szolgált, de a kilétét még a rendőrök előtt sem hajlandó felfedni a soroksári gyilkosság ügyében megszólaló ta­nú – írja a Bors. A tettes továbbra is szabadlábon.

A bulvárlapnál tavaly decemberben je­lentkezett egy személy, aki a „Telefontanú” in­gyenesen hívható, anonimitást garantáló számán információkat osztott meg a rendőrséggel. Ő gyakorlatilag a közvetítő szerepét vállalta magára: a nyomozókkal megosztott információk nem saját élményein alapulnak, azokat egy ismerőse osztotta meg vele, aki azonban meg akarta őrizni saját inkognitóját.

A szemtanú a gyilkosság estéjén látott egy fehér színű, koszos furgont, amely keresztezhette a kocogó nő útját. A furgonban három személy utazott, a tanú a furgon rendszámát is feljegyezte. Mivel fával foglalkoznak, így kötözőzsineg is bizto­san volt náluk. A tanú elbeszélése összecsengett azzal a rendőrségi felhívással, amelyben egy világos színű, zárt Mer­cedes kisteherautó utasainak a jelentkezését kérték.

A rendőrség megkereste a Borsnak nyilatkozó telefontanút, aki azonban ígéretet tett ismerősének, hogy nem adja ki őt. Így a nyomozók nem tudták kihallgatni a gyanús furgonról beszámoló személyt.

atv.hu

Egy hozzászólás “Soroksári gyilkosság: Rejtőzködik az egyik szemtanú” bejegyzésre

  1. Hajrá szerint:

    Adja meg a rendszámot.

Itt lehet hozzászólni !