A Fidesz a magyar nép kezébe helyezi a döntést a Stop Soros törvénycsomagról

A javaslatról csak a választások után dönt a Ház, vagyis a magyar nép kezébe helyezik a törvénycsomag elfogadását – hangsúlyozta Németh Szilárd kedden a parlamentben.

A migráció szerinte egész Európa jövőjét minimum 50-100 évre meghatározza, azzal Brüsszel is folyamatosan foglalkozik, de már az ENSZ is egy migrációs csomagon fáradozik.

A kormány mindkét helyen képviseli a magyar álláspontot, vagyis hogy nem akarunk bevándorlóországgá válni, kevert etnikumúvá és kevert vallásúvá, mert fontosak keresztény gyökereink – mondta.

Úgy folytatta: Brüsszel szerint a migráció jó dolog, az európaiaknak pedig le kell mondani a gyermekek vállalásáról, ehelyett Ázsiából, Afrikából kell dolgos kezeket hozni.

Ezt nem fogadhatjuk el, a bevándorlás, a migráció nem jó dolog – szögezte le Németh Szilárd.

Európa elsődleges feladata, hogy megvédje határait, a szolidaritást pedig az európai szabad nemzetek között kell gyakorolni.

Szerinte jogilag megkérdőjelezhető módon jelennek meg előterjesztések “Soros György zsebében lévő emberektől”. Magyarország azonban részt kíván venni ezen anyagok kidolgozásában, hogy ne nélkülünk hozzák a döntéseket – tette hozzá.

Forrás: Fidesz.hu

Itt lehet hozzászólni !