Bevándorlóország vagy magyar Magyarország?

Csepel.hu

„Mi a választás tétje?” Ezt a kérdést járta körül Stefka István, a Pesti Srácok lapigazgatója beszélgetőpartnerével, Németh Szilárddal, a Fidesz alelnökével és országgyűlési képviselőjével a Polgárok Házában.

Stefka István felidézte Charles Michel belga miniszterelnök kijelentését, miszerint az unióban szeptembertől akkor is áterőltetik a kötelező kvótát, ha a visegrádi négyek elutasítják azt. „Belgium, amely egykor hatalmas gyarmatbirodalommal rendelkezett, most lelkiismereti okokból milliókat akar Afrikából és Ázsiából Európába betelepíteni” – hívta fel a figyelmet Németh Szilárd.

Kijelentette, Magyarország egyetlen illegális bevándorlót sem hajlandó befogadni, a kormány minden eszközt a fentieknek rendel alá. Emlékeztetett, a nemzeti konzultációkon és a népszavazáson a magyarok határozottan kinyilvánították, nem akarnak együtt élni az illegális bevándorlókkal, egyúttal felhatalmazást adtak a kormánynak, hogy a nemzetközi színtéren a magyarok érdekeit képviseljék. Németh Szilárd a visegrádi négyek országait a biztonság szigetének nevezte. Stefka István kérdésére, miszerint lesz-e baloldali összefogás Csepelen, Németh Szilárd azt válaszolta, biztos benne, hogy előbb-utóbb megegyeznek egy közös jelöltben. „Mindenkit óva intek, aki azt hiszi, a választás előre lefutott. Április 8-án a tét az, hogy bevándorlóország leszünk, vagy megmaradunk magyar Magyarországnak” – jelentette ki. •Lass Gábor

Csepel.hu

3 hozzászólás “Bevándorlóország vagy magyar Magyarország?” bejegyzésre

  1. Kaschauer szerint:

    QA létünk, a megmaradásunk a tét. Ez nem is kérdés.
    Pontosan felidézhető saját élményű tapasztalataink vannak a beszivárgókból kibontakozó ellenségről. Ez vezetett Erdély és a Felvidék elveszejtéséhez, és ez fog elvezetni Európa összeroppanásához is.

    Egyet tehetünk csak: minden elképzelhető törvényes eszközt bevetünk a migráció/invázió megakadályozására, és ez csak az őket becsalogató mindössze tucatnyi nemzetellenes szervezet kordában tartásával, és az ellenzék nemzetvesztő politikájának az elutasításával érhető el.

    Ennek megfelelően kell az urnához járuljunk majd áprilisban.

  2. propaganda szerint:

    Magyarország egyelőre kivándorlóország. Azzá tette a Fidesz.

  3. Kaschauer szerint:

    Magyarországról gyakorlatilag nincsen kivándorlás. A térségből tőlünk mentek ki a legkevesebben. A külföldön vendégmunkásként foglalkoztatottak száma 2010. óta folyamatosan csökken. Egyre kevésbé éri meg külföldön munkát vállalni, mert fokozatosan lecsökkennek a bérkülönbségek, és nőnek a járulékos kiadások.
    Míg 2010-ben még 1:5 volt a béraránya, addig ez mára megfeleződött, 1:2,5 arányra. Vagyis pl. Németországban 2,5-szer keres többet a magyar vendégmunkás, mint itthon. A lakbérek, élelmiszerek ugyanakkor nálunk kb. fele-harmadannyiba kerülnek.
    propaganda agymenésének semmi alapja nincsen, hacsak a vérkomcsi gyűlölet nem hajtja.

Itt lehet hozzászólni !