Soros emberei már a nemzetbiztonsági bizottságban ülnek

Csepel.hu

„Szél Bernadett újabb bizonyítékát adta annak, hogy a Soros-hálózat zsebében van. Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának tagjaként azt kezdeményezte, hogy a testület decemberi ülésén a titkosszolgálatok által részben bemutatott Soros-hálózatról szóló jelentést és dokumentumokat teljes terjedelmükben adják ki neki.

A titkosszolgálatok ezt nemzetbiztonsági okok miatt elutasították, de Szél Bernadett most Molnár Zsolton, a bizottság szocialista elnökén keresztül próbálkozik” – írja a Fidesz közleménye.

Felháborítónak és megengedhetetlennek tartják, hogy Szél Bernadett visszaélhessen nemzetbiztonsági bizottsági tagságával, hiszen – mint írják – nem tudhatják, hogy az az alapján megszerzett, a Soros-hálózatról szóló titkosszolgálati dokumentumokat és bizalmas információkat mire akarja felhasználni. „A Fidesz-KDNP nem engedi, hogy az ellenzék már a Nemzetbiztonsági bizottságot is a Soros-terv támogatására, végrehajtására használja. E nélkül is óriási a nyomás Magyarországon, hogy engedje be a migránsokat és bontsa le a határzárat. Ezért nem veszünk részt a bizottsági ülésen, mert Soros ugyan még nem, de az emberei már a nemzetbiztonsági bizottságban ülnek” – zárták a közleményt.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !