Bántalmazták egy autóbusz vezetőjét Csepel határában

Mr.Gabee, Csepel.info

Szerkesztőségünk információi szerint bántalmaztak egy autóbusz vezetőjét Csepel határában. Mr.Gabee megkereste a bántalmazott sofőr rokonát aki, az alábbiakat nyilatkozta szerkesztőségünknek:

Hétfőn a Volánbusz egyik autóbusza épp Szigethalomról Csepel felé tartott, amikor a hárosi megállónál egy úr és egy hölgy felszállt az autóbuszra. Mivel  menetjegy nélkül szerettek volna utazni, így az autóbusz vezetője megkérte őket, hogy szálljanak le, mert csak jegy megváltásával lehet az autóbuszon utazni.

Erre az férfi meg is kezdte a leszállást, de egy pillanat múlva megfordult, kitépte a vezetőfülke ajtaját, majd a buszvezetőre támadt. A bántalmazást követően a sofőr kiszállt és megpróbálta feltartani az elkövetőt a rendőrség kiérkezéséig, de a férfi elmenekült. Mire a rendőrség a helyszínre ért az elkövető eltűnt. A történetben az a legszomorúbb, hogy a buszon utazók nem segítettek az elkövető feltartóztatásában.

A sofőr a feljelentést ismeretlen tettes ellen megtette. Keresik az elkövetőt.

7 hozzászólás “Bántalmazták egy autóbusz vezetőjét Csepel határában” bejegyzésre

  1. Török Zoli szerint:

    Sajnálatos hogy a környék tele van román cigánnyal. Hemzsegnek a környéken a trollok, büdösek, a szemetuket a buszmegállóba hordják. Nap mint nap keseritik meg a környéken elő emberek, és az autóbuszvezetők életét. A rendőrség semmit nem tesz a tyúkóllakban lakó primitív szar háziakkal. Cigány egy ország ez.

  2. Strici2 szerint:

    Dehogy voltak ciganyok. Es nem romaniabol.

    Egy ur es egy holgy volt.
    Honositott szavazok.

  3. Betke szerint:

    strici2 🙂 ott a .

  4. Bendeguz szerint:

    Szerencse, hogy volt idejük elmenekülni. Jobb ez így, mintha a vezető bácsi elkapja őket. 🙂
    Valószínűleg, az utasok is meglepődtek a történteken, ez az egyik ok amiért idejük sem volt közbe lépni, de esetleges segítség esetnén valószínűleg egy József Attila idézet nem tartotta volna vissza a retkes román oláh cigányokat és még a ” segítőket ” hurcolták volna meg ” önbíráskodás ” miatt.

  5. k@k.hu szerint:

    majd akkor fognak az utasok beavatkozni, ha a koszos cigány buszról történő lerúgása után oklevelet kapnak, nem pedig többéves bírósági és rendőrségi vegzálást, majd a végén jó esetben felfüggesztett ítéletet. megtörtént eset !

  6. Pinczes Janos szerint:

    Az a baj ,hogy az emberek azt hiszik a buszsofőrök mindent lehet!! Ha roszkedvem van leorditom ha kemény akarok lenni nekimegyek !A buszsofőr is ember érzései vannak családja és nala is betelik a pohar és akkor van az ,hogy a buszsofőr agresziv de senki nem nézi meg az okokat!Egy nagyon kedves kollégamat megtamadtak lefújták gazsprevel és öt rugtaki mert nem szolgaltatoi magatartást tanusitot.Tegye mindenki a szívére a kezét nemvedte volna magát még mindenki!Ez a szomorú ,hogy már jogásznak kell lennünk ,hogy dogozhasunk és felni mikor támadnak meg bennünket!!Vég szó ha szereted,hogy megalaznak megvernek idegileg mentalisan kikészült ember szeretnél lenni gyere buszvezetőnek!

  7. […] 2018. február 12-én számoltunk be róla, hogy bántalmaztak egy autóbusz vezetőjét Csepel határában.  […]

Itt lehet hozzászólni !