Simicsicska párt lett az LMP?

“Csicskák lettünk mi is” – Kiakadtak az LMP-sek a Simicska-Vona-Hadházy találkozón és puccsot emlegetnek

Pesti Srácok

Fordulatos egyéniség az LMP politikusa – ahogy az LMP politikája is azzá vált

A Jobbik után az LMP irányítását is átvette a milliárdos oligarcha Simicska Lajos, erre enged következtetni az a hétvégi találkozó amelyen az LMP-s Hadházy Ákos Simicska kulcsfontosságú embereivel, Schlecht Csabával, a Magyar Nemzet főszerkesztőjével, valamint Vona Gábor pártelnökkel találkozott a Fortuna étteremhajón. 

A Ripost lencsevégre kapta a találkozón résztvevő Hadházy Ákost és Vona Gábort. Sajtóhírekben felmerül, hogy puccsot készítenek elő az LMP-ben, de az is, hogy Simicska a Jobbik után megvásárolta a liberális zöldpártot is. Ma ráadásul közleményt adott ki Gertsmár Ferenc, a Lehet Más a Politika veszprémi jelöltje, miszerint visszalép a jelöltségtől. Indoklása szerint teret kíván engedni olyan jelölt számára, aki jobban illeszkedik a párt kampánystratégiájához.

Korábban több ellenzéki párt részéről is szóba került, hogy együtt kellene működni a választások során és közös jelöltet támogatni az LMP-vel, de Szél Bernadett pártja hivatalosan nem állt be a szövetségbe. Felmerül a kérdés, hogy a veszprémi körzetben belső feszültség indokolja a jelölt visszalépést, vagy az egyébként országosan is ismert, helyben önkormányzati képviselő Gertsmár visszalépése csak első a sorban és a Lehet Más a Politika kampánystratégiája mégis a “nem szövetkezünk, közben meg mégis” elven alapul.

Felmerül a kérdés, ki az LMP kampányához jobban illeszkedő jelölt, akinek teret engedne Gertsmár Ferenc. A Ripost képes beszámolója alapján van sejtésünk…

A pénteki találkozó Simicska Lajos politikai klubja, a Magyar Nemzeti Szalon keretében valósult meg. A milliárdos oligarchát jobbkeze, Schlecht Csaba képviselte.

A Ripost szerint Hadházy Ákos és Vona Gábor egymás után, néhány perc különbséggel hagyta el a hajót. Elsőként Hadházy 22:40-kor, majd Vona négy perccel később, az ellenkező irányba indult. Mindketten többször körülnéztek, nem követi-e őket valaki.

A portálnak nyilatkozó LMP-sek azt mondták, világos számukra, hogy “csicskák lettek ők is”. Vannak, aki a pártban Hadházyt eddig is puccsistának tartották, ők most úgy vélik, lehet, hogy eleve Simicska küldte őt az LMP-be. A kérdés már csak az, amit most mindenki találgat, vajon Simicska „miért és mennyiért” vette meg a pártot.

Kerestük az LMP sajtóosztályát, kérdéseinkre azt írták, 13 órakor sajtótájékoztatót tartanak, ott fognak választ adni portálunknak.

LASSAN KÉSZ KABARÉ A VESZPRÉMI KÖRZET

A veszprémi választókerület úgy látszik a legtöbb ellenzéki pártnak fejtörést okoz. Az elmúlt hónapokban ebben a körzetben ütközik ki a legnagyobb tanácstalanság.

Elsőként a Jobbik mutatta be a jelöltjét, Varga-Damm Andrea személyében. Majd Kész Zoltán jelölte saját magát és kínálkozott fel minden pártnak és szervezetnek, de a mai napig csak Juhász Péter pártja, az Együtt állt mögé. Viszont érdekes és elgondolkodtató húzás volt, amikor Kész veszprémi rendezvényén a Jobbik tapolcai országgyűlési képviselője, Rig Lajos azt mondta, hogy a legesélyesebb jelöltre kell szavazni és Kész Zoltánt kezdte magasztalni. Néhány nappal később már Varga-Dammal közösen azt kommunikálták, hogy Kész kihasználta a jobbikos Riget a sajtó pedig kiforgatta a szavait.

A legnagyobb baloldali pártok, az MSZP és a DK utolsóként jelölték meg veszprémi jelöltjüket a választókerületek között, aki Mestreházy Attila lett.

Mindezek után most az LMP-s jelölt, Gertsmár Ferenc is visszalépett…

Forrás: Pesti Srácok

9 hozzászólás “Simicsicska párt lett az LMP?” bejegyzésre

  1. TenkA szerint:

    ajjajjj…Mi lesz még itt áprilisig!

  2. Nagyapó szerint:

    Kivezették a tiltakozó arab képviselőket a kneszet plénumáról az amerikai alelnök hétfői beszédének kezdetén, amelyben Mike Pence bejelentette, hogy már a jövő év vége előtt Jeruzsálembe költöztetik Tel-Avivból az amerikai nagykövetséget.
    .
    .
    A beszéd elején az arab képviselők előzetes ígéretükhöz híven táblák felemelésével és közbekiabálással tiltakoztak, mire a kneszet rendészei kivezették őket az ülésteremből.

    Most már tudom az LMP honnan veszi ötleteit, de mit csinál az Országgyűlés rendészete?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. TenkA szerint:

    nagyapó

    “de mit csinál az Országgyűlés rendészete?”

    Javaslat: Takonygáz, sokkoló, boxer, kukri, RPG, lángszóró, pitbull… 🙂

  4. propaganda szerint:

    Simicska Lajos közleménye:

    “Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom.”

  5. Nagyapó szerint:

    TenkA értem. Tehát a kneszet rendészetének eszközei “Takonygáz, sokkoló, boxer, kukri, RPG, lángszóró, pitbull…”?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. TenkA szerint:

    nagyapó

    Ezt én meg nem értem. Hogy jön ide az izraeli parlament? Ennyire nagy az érdeklődés az ottani rendszer iránt? 😉

  7. TenkA szerint:

    Szerény információim szerint nem lettünk Simicska párt, vagy mi.

  8. királyerdei szerint:

    A bevándorlók jobbak, mint a magyarok – mondta még 2015-ben Melegh Attila, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület egyik vezetője. A Soros-alapítványok által pénzelt egyesületben dolgozott korábban az LMP-s Szél Bernadett is, aki szintén kiállt a migránsok mellett.
    “Szinte mindenhonnan olyanok érkeznek hozzánk, akik jobbak, mint a hazai népesség” – mondta még 2015-ben a bevándorlási krízis közepén az Origo.hu-nak Melegh Attila a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület vezetője, szociológus, a Corvinus Egyetem docense.

  9. királyerdei szerint:

    Azóta természetesen kiderült, hogy mindez hazugság. Csak Németországban évente több, mint 12 000 eurót költ el az állam a migránsok ellátásra. Egyes területeken a migránsok munkanélküliségi rátája eléri a 98 százalékot is. Európán pedig sosem látott terrorhullám söpört végig.

Itt lehet hozzászólni !