Szexi táncosnő csavarta el Zámbó Jimmy fejét

Blikk

Különös egybeesés, hogy holnapután lesz születésének 60. évfordulója, hiszen országos ismertségének is idén van a jubileuma, méghozzá a harmincadik.

Az Amerikából hazatért Zámbó Jimmy 1988 tavaszán a Magyar Rádió által szervezett Tessék választani! című könnyűzenei dalversenyen mutatta meg magát a szélesebb közönség előtt. Ne kérj című dala nem került az élmezőnybe, de sokan felfigyeltek magával ragadó előadásmódjára, és néhány hónappal később jött az áttörés. Ekkor rendezték meg a Táncdalfesztivál folytatásának számító Interpop Fesztivált, amelyet ugyan Sárközi Anita (52) nyert meg, de Jimmy kapta az előadói díjat a Valahol bús dal szól című felvételéért.

A televíziós lehetőség Jimmy életének legnagyobb dilemmáját is megmutatta: a nőkhöz való viszonyát. Akkor még kevesen tudták, a színpadon szaxofont tartó Háfra Mari (52) a szeretője volt. A felkapott modell-táncosnő később Szerelem a királyság előtt – Zámbó Jimmy menyasszonya voltam című könyvében ismerte el, hogy 87 nyarán szeretett bele Jimmybe, amikor a Margitszigeten énekelni hallotta. Viharos kapcsolatuk egy éven át tartott, Jimmy hosszabb időszakokat is Marinál töltött, sőt, hozzá is költözött, de végül mindig hazatért.

– Tudtam, hogy Edittel él, de azt nem, hogy házasságban – mesélte korábban lapunknak Mari, aki azt állította, Jimmy eljegyezte őt.

Az egykori szerető azt is megerősítette, egy nagy csetepaténak ő volt a kiváltója. Ez még 88 januárjában történt, amikor Mari hazáig követte Jimmy kocsiját, majd be is csöngetett hozzájuk. Edit asszony nyitott ajtót. A perpatvar többi részéről szól a Jó asszony mindent megbocsát című dal. Jimmy a barátai előtt sem tagadta, hogy belezúgott Háfra Mariba, de azt sem, hogy a gyönyörű nő vérmérsékletét nehezen viselte. Azt az egykori modell is elismerte, sokat veszekedtek, aminek hevében Jimmy néha kezet is emelt rá.

Fellépett az emlékkoncerten a volt szerető

Az egykori rajongók nem hittek a fülüknek, amikor öt évvel ezelőtt a Zámbó Jimmy-emlékkoncerten Háfra Marit konferálta fel Zámbó Marietta a Csepeli Munkásotthon nagytermében.

– Nem volt okom szégyenkezni – mesélte akkori interjúnkban a modellből lett családanya, aki Edit asszonnyal is szívesen váltott volna néhány szót, de erre a mai napig nem került sor.

Forrás: Blikk

Itt lehet hozzászólni !