Németh Szilárd: Szél Bernadett Soros embere, ezért ha eljön, kivonulunk a nemzetbiztonsági bizottság üléséről


Kivonul a Fidesz az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának Soros-tervről szóló üléséről, ha azon a Soros György és a bevándorlás szolgálatában álló LMP-s Szél Bernadett is megjelenik – nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak Németh Szilárd, a Fidesz és a bizottság alelnöke. Németh Szilárd a döntést azzal indokolta, hogy a Fidesz és a KDNP nem teszi lehetővé az LMP miniszterelnök-jelöltjének, hogy miközben a politikus Soros érdekeit szolgálja, fontos információkhoz jusson a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. “Olyan zárt ülésen, ahol minősített adatok is elhangozhatnak, ahol fontos információkról tárgyalunk, ott nincs helye Szél Bernadettnek, Soros emberének.

A milliárdos úgy akarja végrehajtani tervét Európában, hogy az Orbán-kormányt leváltva a saját bábkormányának adná a kezébe a kormánybotot, egy olyan kabinetnek, amelynek Szél Bernadett is részese. Szél Soros György érdekeit szolgálja a magyar Országgyűlésben” – nyomatékosította Németh Szilárd. A PestiSrácok.hu utánanézett és kiderült, Szél Bernadett gimnazistaként a Soros-alapítvány pénzén az USA-ban töltött egy nyarat, a 2000-es évek elején pedig a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesületben is tevékenykedett, amelynek a programvezetője is volt.

Németh Szilárd Fidesz-alelnök tegnapi nyilatkozatán csámcsognak a magyar ellenzéki médiumok és politikusok, hosszan idézve azokat a véleményvezéreket és országgyűlési képviselőket, akik Szél Bernadettet védve jobb esetben Őcsénybe, rosszabb esetben melegebb éghajlatra küldik el Németh Szilárdot a mondatai miatt. A PestiSrácok.hu a hiszti miatt Németh Szilárdot is felhívta, aki portálunknak elárulta, kivonul a Fidesz az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának Soros-tervről szóló üléséről, ha azon a Soros György és a bevándorlás szolgálatában álló LMP-s Szél Bernadett is megjelenik. Németh Szilárd a döntést azzal indokolta, hogy a Fidesz és a KDNP nem teszi lehetővé az LMP miniszterelnök-jelöltjének, hogy miközben a politikus Soros érdekeit szolgálja, fontos információkhoz jusson a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. “Olyan zárt ülésen, ahol minősített adatok is elhangozhatnak, ahol fontos információkról tárgyalunk, ott nincs helye Szél Bernadettnek, Soros emberének. A milliárdos úgy akarja végrehajtani tervét Európában, hogy az Orbán-kormányt leváltva a saját bábkormányának adná a kezébe a kormánybotot, egy olyan kabinetnek, amelynek Szél Bernadett is részese. Szél Bernadett Soros György érdekeit szolgálja a magyar Országgyűlésben“ – nyomatékosította Németh Szilárd.

„Szél Bernadett, és más LMP-s politikusok a Soros-tervet támogatják, és nem a magyar emberek érdekeit képviselik. Szél Bernadett a Soros-birodalom alkalmazottja, fizetett alkalmazottja volt. Aki a Soros-birodalom érdekében hoz meg döntéseket, aki az egész pártot így irányítja, aki az egész LMP-t ennek a Soros-tervnek a megvalósításáért mozgatja, az nem vehet részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. Ha így lesz, mi kivonulunk” – mondta Németh Szilárd.

A PestiSrácok.hu utánanézett és kiderült, Szél Bernadett gimnazistaként a Soros-alapítvány pénzén az USA-ban töltött egy nyarat, a 2000-es évek elején pedig a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesületben is tevékenykedett, amelynek a programvezetője is volt 2002 márciusától 2002 júniusáig. Szél Bernadett korábbi nyilatkozatai is Soros-konformisták. Szél Bernadett a bevándorlási válság kezdetén együtt tüntetett a Soros-szervezetekkel, többször elvitatta a bevándorlás mint probléma létét, kiállt a kvóta mellett, és elítélte a kerítésépítést. 2015. február 6-án például azt állította Szél Bernadett, hogy „Magyarországon a bevándorlás nem probléma, nincs menekülthullám”, majd hat nappal később az RTL Klub híradójában is az hangzott el Szél szájából, hogy a kormány “Gyakorlatilag most már napi szinten egy olyan témát hangosít fel a médiában, amivel Magyarországnak jelenleg nincsen problémája.” Ugyanabban az évben, de már júniusban a Klubrádiónak is nyilatkozott Szél Bernadett és azt állította, hogy a migránsok nem hogy elveszik az európaiak munkáját, hanem “sokkal inkább az látszik, hogy nettó befizetők”.

Szél Bernadett és Soros György kapcsolatáról 2016-ban a Magyar Idők is cikkezett. A napilap már akkor megírta, hogy Szél gimnazistaként egy nyarat az USA-ban töltött a Soros-alapítvány pénzén, amelyet később a politikus el is ismert egy interjúban, de nem tulajdonított neki nagy jelentőséget. A Mandinernek adott interjúban így beszélt erről: “Bizony, töredelmesen bevallom, 16 évesen elnyertem egy ösztöndíjat és Amerikában töltöttem egy nyarat. Soros pénzén”. Arra a kérdésre, hogy mi a véleménye a Soros által támogatott civil szervezetekről, Szél Bernadett azt válaszolta, “mégis hova pályázzanak, ha egyszer a magyar államtól nem kapnak semmit”. Szél Bernadett egyébként korábban azt is elismerte, hogy a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület programvezetője volt, és ezzel kapcsolatban büszkén mondta, hogy “azt tanulta, hogy a gyengébbnek segíteni kell”. 2015-ben Szél Bernadett Schiffer Andrással egy MigSzol tüntetésen is részt vett.

A szervezet egyébként 2015-ben 5,8 millió forintot kapott Soros György alapítványától. A támogatott program célja: A támogatással a Menedék Egyesület a 2015-ös menekültválság idején egyéni és csoportos információs pontokat állított fel a tranzitzónákban, ahol tájékoztatást nyújtottak a menedékjog iránti kérelem folyamatáról, az integrációt támogató szolgáltatásokról. Ez a 2016-os közhasznúsági jelentésükben egyszerűen úgy szerepel, hogy „Tranzit zóna”. Egy évvel később, 2016-ban a Soros-alapítványok által nyilvánosságra hozott adatok szerint 68 ezer dollár támogatást kapott a Menedék- Migránsokat Segítő Egyesület, a pénz a demokráciaépítés jegyében vándorolt a szervezethez.

A szervezet vezetője Örkény Antal szociológus, az MTA doktora, az ELTE Társadalomtudományi Kar egyetemi tanára, 1996 óta az ELTE–UNESCO Kisebbségszociológiai Tanszék vezetője, 2006 óta az ELTE TáTK Társadalmi Kapcsolatok Intézete igazgatója. Legfontosabb kutatási területei között a “migrációs potenciál a Kárpát medencében” is megtalálható. Alelnöke Hárs Ágnes szociológus, a Kopint-Tárki vezető kutatója, akinek számos migrációval és munkaerőpiaccal összefüggő tanulmánya olvasható az interneten. A másik alelnöke pedig Nagy Boldizsár, az ELTE és a CEU tanára, a Soros-birodalom kedvenc jogásza. A Menedék egyesület gyakorlatilag integrátorként működik a migránsokkal foglalkozó szervezetek körében, amelyet az is jól mutat, hogy a MigSzol is a leghűségesebb szövetségesei között említette a csoportot. A Soros-ösztöndíjas Szél Bernadett tehát egy migránssimogató szervezet programvezetője volt.

Forrás: Pesti Srácok

11 hozzászólás “Németh Szilárd: Szél Bernadett Soros embere, ezért ha eljön, kivonulunk a nemzetbiztonsági bizottság üléséről” bejegyzésre

  1. propaganda szerint:

    “Szél gimnazistaként egy nyarat az USA-ban töltött a Soros-alapítvány pénzén”

    Aztamindenségit neki! Orbán Viktor meg Oxfordban tanult Soros pénzén! Azonnal leváltani!!!
    Emellett Soros-ösztöndíja volt Kövér Lászlónak, Szájer Józsefnek, Deutsch Tamásnak, Németh Zsoltnak, Kovács Zoltánnak, Schmidt Máriának, sőt a Fidesz mint párt is kapott Soros-pénzeket. Németh Szilárd nyugodtan javasolhatja az egész Fidesz feloszlatását azon az alapon, hogy sorosbérenc az egész banda.

    És érdemes még ideidézni a Fidesz 1992-es közleményét:

    „Megdöbbenéssel figyeljük a Soros Alapítványt és Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen.”

  2. robi szerint:

    Ugye a végén nem az derül ki a végén, hogy az egész nemzeti köpönyegváltó díszes társaság Soros-bérenc?

  3. Kisz Titkár szerint:

    Orbán Soros pénzen tanult, a Fidesz soros pénzre épült.

  4. Nagyapó szerint:

    Látja Kisz Titkár! Orbánt nem sikerült az oxfordi tanítással megvenni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Rézmíves Rikárdó szerint:

    “Orbánt nem sikerült az oxfordi tanítással megvenni.”
    Nem a faszt!

    Ott az idézet, hogy védte Sorost.

    Annyi történt, hogy soros eladta, és azóta adták-vették.

    Leninapó! Ha Orbán holnap azt mondaná, hogy Sorossal kibékültünk, és szeretni kell, simán feltennéd a másik lemezt, és nyomatnád az új mantrát.

  6. robi szerint:

    Az 1300 menekültet valaki csak jóváhagyta?
    Soros-bérenc lehetett?

  7. Lovas szerint:

    Magyarország mindig befogadta a menekülteket. Nem kell összetéveszteni őket az illegális bevándorlókkal, csak a bigott kommunistáknak.

  8. Strici2 szerint:

    Ha a szavakkal jatszol nyugodtan fejtsd ki kit nevezel menekultnek.
    Sajat szavakkal is elmondhatod de lexikonbol is masolhatod.

  9. robi szerint:

    Lovas!
    Öcsényben sikerült összetéveszteni a menekülteket a bevándorlókkal az ottani bigott kommunistáknak.

  10. Nagyapó szerint:

    Eetásak! A szoci blöffölés helyett tanulmányozzák a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal statisztikai jelentését (http://www.bmbah.hu/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=177&Itemid=965&lang=hu)!!
    Talán tájékozottabbak lesznek.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. robi szerint:

    Ajánlom az öreg pojácának: kérjen engedélyt Altusz Kristóf máltai cikkének elolvasásához és magyarázza meg: miért kellett titokban beengedni az 1300 menekültet?
    Erre nincs azóta sem magyarázat, csak mellé duma és hazudozás.

Itt lehet hozzászólni !