Gépkocsifeltörőket fogtak a csepeli rendőrök

Csepel.hu

A nyomozók beazonosították azt a két budapesti férfit, akik 2017. decemberében feltörtek egy autót Budapest XXI. kerületében.    

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányága nyomozást folytat lopás bűntett miatt a 35 éves T. László és a 29 éves K. Imre budapesti lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint a két férfi 2017. december 25-én 16 óra körül Budapest XXI. kerületében, egy Damjanich utcában parkoló autó ablakát betörte és abból pénztárcát lopott el. A tárcából ezután kivették a sértett bankkártyáját és arról a páros egyik tagja pénzt próbált meg felvenni egy XX. kerületi bankautomatából, sikertelenül. A rendőrök a bankautomata biztonsági felvételei alapján azonosították az egyik elkövetőt, T. Lászlót.

A férfit a rendőrök 2018. január 3-án, a délelőtti órákban, míg társát, K. Imrét a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként pár órával később, 14 óra 30 perckor XX. kerületi lakásán fogták el. Az elkövetőket előállították a csepeli rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és -őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.​

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !