Rekordszámú részvétel a nemzeti konzultáción

„A Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció minden idők legsikeresebb konzultációja. A részvétel minden eddigi rekordot megdöntött: több mint 2,3 millióan töltötték ki a konzultációs ívet.” Ez is elhangzott azon a helyi sajtótájékoztatón, melyet Németh Szilárd tartott a témában, s ahol köszönetet mondott azoknak, akik részt vettek a konzultációban.

A kérdőívek feldolgozása még most is tart, de a részleges eredmények alapján már látszik, hogy a magyarok elsöprő többsége nemet mond a Soros-tervre. „A magyarok egyértelművé tették, hogy nem akarják, hogy Soros és Brüsszel Magyarországból bevándorlóországot csináljanak, nem akarják, hogy Brüsszel a fejünk fölött döntsön arról, hogy nekünk kikkel kell együtt élnünk” – mondta a Fidesz alelnöke. A magas részvételből is látszik, hogy a Soros-terv és az erőltetett bevándorlás elutasítása egy pártokon átívelő nemzeti ügy, amelyet az emberek pártállástól függetlenül fontosnak tartanak.

Ahogy Németh Szilárd fogalmazott: „A magyar emberek ilyen széles támogatása minden másnál nagyobb erőt és felhatalmazást ad a kormánynak az előttünk álló brüsszeli csatákhoz. A magyar kormány és a Fidesz-KDNP minden fórumon és minden szinten a magyar emberek akaratát fogja képviselni, szemben az ellenzékkel, amely Gyurcsánytól az LMP-n és az MSZP-n át a Jobbikig újra és újra bebizonyítja, hogy nem lehet rájuk számítani Magyarország védelmében.”

Forrás: Csepel.hu

 

Itt lehet hozzászólni !