“Demszky mindenről tudott, még azt is ő mondta meg, hogy a fúrópajzs mikor indul” – Borbély Lénárd csepeli polgármester járt a Polbeatben (VIDEÓ)

Pesti Srácok

“Demszky Gábor kézi vezérléssel irányította a négyes metró beruházást, még azt is ő mondta meg, hogy a fúrópajzs mikor indulhat el. Ezt is a választásokhoz mérték. (…) Nyilvánvaló, hogy Demszky Gábor mindenről tudott.” – mondta Borbély Lénárd csepeli polgármester a keddi Polbeat adásunkban Huth Gergely és Stefka István kérdésére.

A metrókorrupciót vizsgáló fővárosi bizottság volt elnöke és a végső jelentés megfogalmazója szerint a beruházás korrupciógyanús, vagy szabálytalan szerződéseit egytől egyig Gyurcsány Ferenc kormányzása idején köttettek. Szerinte ugyan nagyon nehezen de a végén majd lehet számszerűsíteni, hogy hány milliárd forintot loptak el a négyes metró építésekor, általánosságban és biztosan azt lehet kijelenteni, hogy az egész beruházást a korrupció hatotta át.

A 2015-től “tiszteletbeli székely” címmel is rendelkező Borbély Lénárd fontosnak tartja, hogy a magyar kormány kiállt a Csíki sörgyártás mellett, és annak is örül, hogy megoldódott a Heineken-nel való vitája. Az advent első vasárnapján Csepel lakótelepén, a Lidl áruház elé állított kőkereszttel kapcsolatban kifejtette: “Az, hogy a Lidl elé került ez a kőkereszt, egy üzenet arra reagálva, hogy az európai kultúrát, Európa múltját nem lehet egy egyszerű montírozással eltüntetni.(…) Nagyon kontrasztos, amikor nyugat-európai országokban a kereszteket ledöntik, vagy leveszik, például Franciaországban, addig Magyarországon és pont Csepelen, pont egy lakótelepen ráadásul, egy keresztet tudunk felállítani.”

A kötelező migránskvótáról elmondta. “A kvótát Csepelen annyian utasították el, ahány szavazatot a korábbi önkormányzati választásokon én és baloldali polgármester-jelölti ellenfelem kapott együttvéve. (…) Csepelen ez azért kardinális kérdés, mert az ott megválaszott Szabó országgyűlési képviselő, a pártjával együtt azt szorgalmazza, hogy 15 ezer migráns telepítsenek be Magyarországra, hovatovább talán Budapestre, és hát ha már ő csepeli képviselő, akkor nem zárhatjuk ki, hogy neki Csepel erre megfelelő helyszín.”

Polbeat minden kedden este 19 órakor élőben a Revolution 56 Szabadságharcos Sörözőből(Budapest, II. kerület, Bem rakpart 53., a Margit híd budai hídfőjénél.)

A KÖZVETÍTÉST AZ ITT.OTT TV TÁMOGATTA. 51 MAGYAR TÉVÉCSATORNA, BÁRHOL A VILÁGON, KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL! SMART TV-N ÉS MOBILON IS NÉZHETŐ!

Forrás: Pesti Srácok

5 hozzászólás ““Demszky mindenről tudott, még azt is ő mondta meg, hogy a fúrópajzs mikor indul” – Borbély Lénárd csepeli polgármester járt a Polbeatben (VIDEÓ)” bejegyzésre

  1. propaganda szerint:

    Egy szavát se lehet elhinni Lénárdkának. Csak a bemagolt buta Fidesz-propagandát fújja, Németh Szilárd kesztyűbábja, saját személyisége nincs is neki.

    “A kvótát Csepelen annyian utasították el, ahány szavazatot a korábbi önkormányzati választásokon én és baloldali polgármester-jelölti ellenfelem kapott együttvéve.”

    Itt meg miről beszél? Honnét lehet tudni, hogy hányan “utasították el a kvótát” Csepelen?

  2. Betke szerint:

    Propaganda, ugye ez egy költői kérdés?

  3. bagoly szerint:

    Prpaganda !

    Nem vagy Te hülye !
    Csak nincs szerencséd, amikor gondolkozol !

  4. Nagyapó szerint:

    Az eetásak megint próbálják elkenni a dolgokat. A lényeg az, hogy a 4-es metró építésekor elloptak/elcsaltak 167 milliárd Ft-ot, sőt a 167 milliárdból 70 milliárdot az EU fejlesztésként adott, így azt vissza kell fizetnünk. 167+70 az 237 milliárd Ft. Ennyit loptak az adófizetőktől.
    Ezek után a baloldalnak még van pofája korrupcióról beszélni!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Strici szerint:

    Eetars ne izguljon meg rosszul lessz. A gazszereloje zsebbol kifizeti a becsuletesen keresett es adozott penzebol es nem kell az adofizetok penzehez nyulni.
    Maga nyominger honapok ota sunnyog. Miert nem valaszol?
    Ha nem komcsi lop az rendben van?

Itt lehet hozzászólni !