Karácsony Gergely: „A fasznak hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre”

Mandiner

Ezt mondta Karácsony Gergely, az Együtt-PM volt kormányfő-jelöltje egy zárt ülésen. Karácsonyt azóta az MSZP tartja lehetséges miniszterelnök-jelöltjének.

„Alapvetően az az érzésem, hogy a f.sznak hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem” – mondja Karácsony Gergely, az Együtt-Párbeszéd Magyarországért baloldali választási szövetség volt miniszterelnök-jelöltje egy, a Híradó.hu birtokába került hangfelvételen, ami egy zárt ülésen készült.

Karácsony Gergely csütörtökön jelentette be: az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje lenne. Szigetvári Viktor választmányi elnök pénteken az ATV Start című műsorában a bejelentést így kommentálta„a langyosakat kiköpi a Jóisten”.

Az MSZP december 9-i, szombati budapesti programbemutató nagygyűlésén Molnár Gyula pártelnök azt mondta: javasolni fogja a párt elnökségének és választmányának a Párbeszéd ajánlatának elfogadását – eszerint Karácsony Gergely lenne a párt miniszterelnök-jelöltje.

A Híradó.hu birtokába került felvételen Karácsony így folytatja: miniszterelnök-jelöltségének „annyi hatása volt, a PM felment 0 százalékról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy főállásom, ami önmagában egy kib.szott politikai stressz, hogy lesz Zuglónak költségvetése, meg ilyen apróságok. Van nekem ilyen szempontból dolgom, így tudom is magam áltatni azzal, hogy én teszek az ügyért, vagy valamit csinálok” – fogalmaz Karácsony Gergely.

Hogy a hangfelvétel pontosan mikor és hol készült, az nem derül ki a Híradó.hu cikkéből.

Forrás: Mandiner

2 hozzászólás “Karácsony Gergely: „A fasznak hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre”” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Ezek “OO” pártok !

  2. […] fasznak hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre”- mondta egy hangfelvétel szerint az Együtt-PM volt kormányfő-jelöltje egy zárt ülésen. Karácsonyt azóta az MSZP kiáltotta […]

Itt lehet hozzászólni !