A Soros György által fenntartott hálózatok szembemennek a magyar emberek biztonságával

A Soros György által fenntartott hálózatok szembemennek a magyar emberek biztonságával  – mutatott rá Németh Szilárd a nemzetbiztonsági bizottság ülése után.

A bizottság alelnöke elmondta, továbbra is jól látható, hogy a nemzetbiztonsági bizottság üléseiből egy politikai showműsort vagy pletykaközpontot kíván létrehozni. Bármennyire is erőlködik ezen az LMP miniszterelnök-jelöltje nem fog sikerülni – jegyezte meg. Németh Szilárd felháborodását fejezte ki amiatt, hogy az LMP miniszterelnök-jelöltje felháborodva, pökhendi módon, asztalt csapkodva, hangját felemelve addig próbálta faggatni a szolgálatok képviselőit, amíg azt a választ hallja, amit szeretne. Viszont Szél Bernadett hiába tette fel ötször ugyanazt a kérdést Soros Györgyről, az AH főigazgatója minden alkalommal ugyanazt a választ adta – tette hozzá. Elmondta, a Soros-jelentés részleteiről nem tud beszámolni, mert azt 2037-ig titkosították. A kormánypárti politikus arról is beszélt, hogy a Soros Györggyel kapcsolatos kérdésekben “szivárvány koalíció” alakult ki a testület MSZP-s elnöke, LMP-s tagja és a Jobbikos képviselő között.

Németh Szilárd a bizottsági ülésen meghallgatott szolgálati vezetőkre reagálva kitért arra is, hogy a Soros György által fenntartott hálózatok akkor váltak nemzetbiztonsági kockázattá, amikor ezeken a hálózatokon keresztül – amelyeket karitatív- oktatási- állampolgári jogokkal kapcsolatos munkára hoztak létre – teljes egészében beszálltak az illegális migrációval kapcsolatos Soros-terv végrehajtásába.

Ezek a szervezetek, amikor beszállnak a politikai életbe, olyan módon, hogy nem vesznek részt a politika legitimizációjában, azaz nincsenek fölhatalmazva arra, hogy ők az állam nevében nyilatkozatokat tegyenek, nemzetbiztonsági kockázattá váltak – fogalmazott Németh Szilárd. A kormánypárti politikus leszögezte, ezek a szervezetek folyamatosan támadják Magyarország illegális migrációval kapcsolatos politikáját.

Németh Szilárd példaként említette, hogy Brüsszel most zajlik az ő segítségükkel egy (EP LIBE Bizottság) meghallgatás, ahol hazánkat a külügyminiszter képviseli. Ezek a szervezetek folyamatosan Magyarország, a magyar emberek biztonságával szembe mennek – szögezte le Németh Szilárd.

Forrás: Fidesz.hu

8 hozzászólás “A Soros György által fenntartott hálózatok szembemennek a magyar emberek biztonságával” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Legközelebb várom a Taktaharkányi Hírmondó beszámolóját!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Strici szerint:

    Es meg van kepe oreg szovegertelmezest a szajara venni?
    Nem az volt a kerdes: szeretne-e taktaharkanyi hirmondot.
    Oreg nyalista eetars igaz a titkositas? Ezzel a cikkel kapcsolatban on megimt kilove. (Csodalkoznek ha konkret igen vagy nem lenne a valasz es nem hallgatna).

  3. robi szerint:

    Az öregnek ép ésszel felfoghatatlan, hogy – a számára kötelező – udvari sajtón kívül is van élet.
    Nehéz a közpénzen megvásárolt udvari szolgák élete.

  4. Fogarasi László szerint:

    A Nagy (kommunistafaló) Apónak:
    Bár nem olyan színvonalas, mint a Taktaharkányi Hírmondó, de Önnek bizonyára tetszeni fog a Fidesznek nevezett szervezet által nyilvánosságra hozott hivatalos közlemény:

    A Fővárosi Törvényszék 65.P.22.573/2015/12. számú ítélete megállapította, hogy az alperes (Fidesz) megsértette a felperes (Helsinki Bizottság) jóhírneve védelméhez fűződő személyiségi jogát azzal, hogy a fenti közleményében valótlanul állította, hogy a felperes szervezet nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesíti tevékenysége során, és fekete-fehér adatokat is próbál meghamisítani, továbbá, hogy a hazánkba érkező menedékkérők számával, összetételével kapcsolatos adatokat is hamisított 2014. évre vonatkozóan, ezért az alperes sajnálkozását fejezi ki.
    Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

    Teljességében olvashatja itt: http://os.mti.hu/hirek/132298/a_fidesz_kozlemenye

  5. Nagyapó szerint:

    No eetásak, Strici, robi, Fogarasi László! Először egy örömhír az eetásaknak, ami legalább oly fontos, mint a Fidesz elítélése, hogy Czeglédy et.-nak a télen nem lesz rezsigondja.

    Viszont az eetásak szövegértéséhez segítségül:
    A Fidesz közleménye. “A nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesítő álcivil Helsinki Bizottság pofátlan módon a fekete-fehér adatokat is próbálja meghamisítani. Hazugságaikkal szemben a tény az, hogy 2014-ben a menedékkérők négyötöde, mintegy 35 ezer ember nem háborús övezetből érkezett Magyarországra, tehát megélhetési bevándorló volt. Idén májusig a menedékkérők 17,3 százaléka érkezett háborús övezetből, vagyis az illegális határátlépők nagy többsége nem politikai menekült. Felszólítjuk a Helsinki Bizottságot, hogy fejezze be a hazudozást és legalább egy ilyen fontos és súlyos kérdésben ne a zsebeik Soros György pénzével való kitömésével legyenek elfoglalva!”

    Erre a Fővárosi Törvényszék 65.P.22.573/2015/12. számú ítélete megállapította, hogy az alperes (Fidesz) megsértette a felperes (Helsinki Bizottság) jóhírneve védelméhez fűződő személyiségi jogát azzal, hogy a fenti közleményében valótlanul állította, hogy a felperes szervezet nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesíti tevékenysége során, és fekete-fehér adatokat is próbál meghamisítani, továbbá, hogy a hazánkba érkező menedékkérők számával, összetételével kapcsolatos adatokat is hamisított 2014. évre vonatkozóan, ezért az alperes sajnálkozását fejezi ki.

    Szóval nem igaz, hogy „nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendeléseit teljesíti”. Úgy van, mert mi a nemzetközi spekuláns pénztőke? Megfoghatatlan. Konkrétan a Soroshoz köthető Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) hálózata és a tőzsdespekulánshoz lazábban kötődő Oak Alapítvány pénzelte (85-85 mFt-tal), az Európai Bizottság 433 mFt-tal, az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága 133 mFt-tal tömte a HB-t!!

    A Helsinki Bizottság saját, magyar bevétele az 1%-ból 2 mFt volt, egyéb semmi.
    Akkor ki pénzeli őket?

    „fekete-fehér adatokat is próbál meghamisítani,” nem értem, talán az eetásak értik!

    „a hazánkba érkező menedékkérők számával, összetételével kapcsolatos adatokat is hamisí-tott” Mik a tényadatok? Mekkora a hamisítás 1, 10. vagy millió fő? Mert mind hamisítás.

    Jót tett a per, mert mindenki számára érthetőbb lett a Helsinki Bizottság tevékenységének alapja. Legfontosabb számukra, mindenkit perelni – Soros érdekében. De pl. 48 472 404 forintot költöttek arra, hogy a Helsinki Bizottság ügyvédei sorra járják a befogadó központokat és az őrzött szállásokat, és ott jogi tanáccsal lássák el a határsértőket!!

    Még ide tartozik:
    Soros György az ír Amnesty Internatio-nalt (AI) használta fel arra, hogy nyomást gyakoroljon a dublini kormányra: a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) tavaly 137 ezer eurót, azaz nagyjából 43 millió forintot adott a szervezet életellenes kampányára.
    .
    Az illetékes államigazgatási szerve, a Standards in Public Office Commission (SIPOC) meg-vizsgálta az ügyet, és arra jutott, hogy az AI tilalmas politikai tevékenységet folytatott. Már-pedig az ír választási törvény a nemzeti érdekek védelmében, illetve a külföldi befolyásszerzés megakadályozásának szándékával tiltja a 100 eurónál nagyobb összegű, politikai akciókra szánt külföldi támogatások elfogadását a civil szervezeteknek.
    .
    A Soros-hálózat támogatását élvező Amnestynek így most vissza kell fizetnie a támogatás összegét. Mindebből az AI azt a következtetést vonta le, hogy Írországban is veszélybe kerültek a civilek.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. robi szerint:

    A kérdésre válaszoljon. volt titkosítás,vagy nem?

    Akkor most arról, hogy jutottak be idáig a menekültek:

    http://168ora.hu/itthon/habony-es-rogan-ugyvedje-tizmilliardot-fidesz-kozeli-cegek-155-milliardot-szakitottak-a-letelepedesi-kotvenyeken-a-huszezresek-budapesttol-parizsig-ernek-13710

    Lehet, hogy meg lesz a mindennapi homárra és lazacra való?

    Mert ha nem tudná, a homár és a lazac népi eledel, amit a lakosság választott vezetőin és holdudvarán keresztül fogyaszt sokcsillagos nyugati szállodákban.

  7. Strici szerint:

    Az oreg hulyeseget vegig olvasva ugyan ez jutott nekem is ezembe.
    Annyit kellett volna irni igen vagy nem.
    Ez messze meghaladja az ertelmi szintjet.

Itt lehet hozzászólni !