„Magyar örökségünk” – Vastapsot kapott a Mágnás Miska

Csepel.hu

Remekül szórakoztak az érdeklődők szombat este a Nagy Imre ÁMK felújított tornacsarnokában, ahol a magyar operett-irodalom egyik legsikeresebb darabját, a Mágnás Miskát mutatták be. A Magyar Zenés Színház tánckarának színvonalas előadását a Csepeli Szimfonikus Zenekar kísérte Werner Gábor karmester vezényletével.

A szép számmal összegyűlt vendégeket Borbély Lénárd polgármester köszöntötte.

Idén negyedik alkalommal hallgathatta meg a közönség a Csepeli Szimfonikus Zenekart, most Csepel egyik legnagyobb befogadóképességű felújított tornacsarnokában – mondta el a polgármester köszöntőjében.

Hozzátette: az önkormányzat támogatja Csepel kulturális életét színesítő programokat, zenekarokat, mint a Csepeli Auth Henrik Fesztivál Fúvószenekart és a szimfonikus zenekart. A polgármester tájékoztatott arról is, hogy jelenleg zajlik a Királyerdei Művelődési Ház felújítása, s a januári újévi koncertre invitálta az érdeklődőket.

Ezután a közönség két felvonásban tekintette meg a Bozsó József rendezte, Csutor Zsuzsanna koreografálta vidám előadást. A mulatságos történet sikerét olyan örökzöld slágereknek is köszönheti, mint a Cintányéros cudar világ és a Hoppsza Sári.

A közönség vastapssal köszönte meg a nagyszerű előadást nyújtó szereplők fellépését.

 

AZS

Fotó: Gubis Mariann

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !