DK-s üzenet a polgármesterhez: “Szakadna szét a vigyorgó fejed”

Csepel.info

Azon akadt ki a pártelnök, hogy ingyen kaptak a csepeliek krumplit és almát

Horváth Gyula, a csepeli Demokratikus Koalíció elnöke és a balliberális pártok helyi polgármester-jelöltje elsők között lájkolta azt a versikét, amelyben Borbély Lénárd csepeli polgármester testi-lelki megsemmisítéséről írt egyik támogatója – értesült a Csepel.info.

A csepeli DK elnöke azért fakadt ki, mert az Erzsébet naphoz közel eső hétvégéken minden évben ingyenes krumpliosztást tart a csepeli önkormányzat, amit idén almaosztással is bővítettek. Ilyen alkalmak 2010 előtt, amikor Horváth MSZP-s alpolgármester volt, nem fordultak elő. Az MSZP-s önkormányzat a Gyurcsány kormány idején “nincs ingyen ebéd” címen többször csökkentette a szociális juttatásokat, és nem tették lehetővé még a gyerekek ingyenes étkeztetését sem. Az akkori szociális érzéketlenséget mutatja az is, hogy 2010 előtt a kerületben a kivágott fák elszállításáért pluszpénzt fizetett az önkormányzat, míg ma rászorulók kapják azt meg ingyen tűzifaként.

A versike…

…és a kedvelése, amit Horváth fél nappal később a verssel együtt törölt

Ezek után nem csoda, hogy a minden évben megrendezett ételosztás olajként hat a tűzre, és most is éktelen haragot váltott ki a DK-s pártvezérből. Horváth szerint ez csak választási kampányfogás, és arra szolgál, hogy megalázza az embereket. Ide írta egyik támogatója a verset, ami Borbély Lénárd csepeli polgármester testi-lelki megalázásáról és fizikai megsemmisítéséről szól az ingyenes krumpliért és almáért cserében:

“Reqviem Borbély Lénárdhoz
Szakadna szét a vigyorgó fejed,
tudd már rég börtönben volna a helyed,
Isten adja meg, hogy Te is rászoruljál,
hogy falat kenyérért ily hosszú sorban álljál!”

Horváth Gyula ezek után elsők között lájkolta a versikét, amit csak akkor törölt ki a Facebook oldaláról, amikor már látta, hogy botrány lesz belőle.

Igazi karácsonyi “jókívánság”

Múlt hétvégén 24 tonna krumplit és almát osztottunk szét a csepeli családoknak. Úgy láttam, mindenki örült neki – írta a Facebook oldalán Borbély Lénárd polgármester a Csepel.info cikkét idézve.

Ennek kapcsán a DK csepeli szimpatizánsai írtak hozzám egy “kedves” kis verset. Igazi karácsonyi “jókívánság”…

– reagált a versikére és az azt kedvelő Horváth Gyulára a polgármester.

Csepel.info

4 hozzászólás “DK-s üzenet a polgármesterhez: “Szakadna szét a vigyorgó fejed”” bejegyzésre

  1. Csepelsziget überalles szerint:

    Vén kommunista idióta horváth. Előbb fogsz te elpatkolni mint a polgi.

  2. Dzsinácska szerint:

    Csak irigykedik tuti

  3. Bóbita szerint:

    Megint az a fránya színvonal! Szánalmas. alantas, lelketlen nyavalyások! Újra és újra csak magukat minősítik.

Itt lehet hozzászólni !