Költözik a Vénusz utcai szemészet

Mr.gabee, Csepel.info


Mr.Gabee megerősített információi szerint a Vénusz utcai rendelő első emeletén található szemészet az elkövetkezendő hetekben elköltözik.

Az új helyszín az Árpád utca és a Bajcsy Zsilinszky utca kereszteződésében található üzletház. A szemészet hivatalos oldala bejegyzésünk megjelenéséig nem adott hírt a költözésről. 

Több olvasó kereste fel szerkesztőségünket, hogy mi az oka, hogy 1,5-2 hónap múlva adnak időpontot. Mr.Gabee személyesen kereste fel a rendelőt, hogy megtapasztalja, mi az oka, a nagy várólistának. Dr. Hatos Emília ajtajára kifüggesztett beosztás szerint azon a napon körülbelül 30 gyermek szerepelt a beosztáson 15 perces ütemezéssel. Sajnos sok gyerek jelentkezik vizsgálatra. Nagyon jó híre van a szemészeten dolgozó orvosoknak. Véleményünk szerint talán kis mértékben van köze a nagy várólistának a költözéshez.

Egy hozzászólás “Költözik a Vénusz utcai szemészet” bejegyzésre

  1. […] Korábban beszámoltunk róla, hogy a Vénusz utcai rendelőintézet első emeletéről a Bajcsy-Zsilinszky és az Árpád utca kereszteződésében található irodaházba költözött a felnőtt és gyermek szemészeti szakellátás. […]

Itt lehet hozzászólni !