Szavazzon a Csepel Öttusára a Hónap Műhelye versenyen!

Csepel.hu

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díjat alapított az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára.

A Csepel Öttusa és Vízi Sport Egyesület második alkalommal kapott lehetőséget arra, hogy versenybe kerüljön a legjobb műhely címért.

Októberben a 19 éves Simon Sarolta, a Lengyelországban megrendezett U24-es Európa-bajnokságon, egyéniben ezüstöt, csapatban pedig aranyérmet nyert. A viadal zárónapján újabb Európa-bajnoki címet szerzett, mix váltóban Horváth Norberttel az oldalán. S bár a csapat, így a váltó esetében is közös sikerről kell beszélni, Simon olyan teljesítményt nyújtott, hogy még párja is elismerte: szinte csak statisztált a tökéletes teljesítményt nyújtó csepeli öttusázó mellett. Idehaza is volt ok az örömre: a Margit-szigeten rendezett elitbajnokság U14-es kategóriájában egyéniben Páczai Dávid, mix váltóban ugyanő Vargai Biankával párban győzött, míg a Szalai Zalán, Temesvári Gergő váltó a második helyen végzett. A szakosztályban mintegy hatvan utánpótláskorú versenyzővel tíz edző foglalkozik.

Az alábbi linken szavazhatnak a Csepel Öttusa és Vízisport Egyesületre.

Hajrá Csepel!

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !