„Ez a másik útirány” – élő adásban égett be a metrókáoszt jósoló MSZP-s

HVG

Fennakadásokról tudósított Horváth Csaba szocialista fővárosi képviselő élőben az ATV Reggeli Start című műsorában, mire felhívták a figyelmét arra, hogy mögötte jól láthatóan minden a legnagyobb rendben. Mint kiderült, az ellentétes menetirányban állva akart zűrzavarról beszámolni, ami csak nem jött össze.

Nem derült ki, hogy valamilyen tévés-technikai okból állították az Újpest városkapu megálló adott pontjára a fővárosi MSZP vezető arcát, vagy maga döntötte el, honnan jelentkezik be hétfő reggel, a 3-as metró felújítás első igazi hétköznapján tudósítva.

Mindenesetre az élő bejelentkezés némileg megbicsaklott, mikor a „komoly tömegeket és fennakadásokat” prognosztizáló, több pótlóbuszt követelő szocialista politikusnak felhívták a figyelmét arra, hogy mögötte jól láthatóan se tömeg, se káosz. „Nézem Ön mögött a képet, nincsenek is járműre váró utasok. Nem látok nagy káoszt” – maradt objektív Vujity Tvrtko.

Mire elhangzott a slusszpoén, a másodpercre lefagyott Horváth kissé vonakodva elismerte, hogy azért, mert „ez nem is a város felé menő irány, ahol mi állunk”. „Hanem a végállomás felé, kifelé haladó buszok iránya – folytatta – ilyenkor reggel ebbe az irányba nincs forgalom”.

Tvrtko nem hagyta annyiban, tovább firtatta, hogy a túloldalon is rendben megállnak-indulnak a buszok.

Ebből már nem lehetett jól kijönni, de Horváth csak nem hagyta magát, jusztis nehézséget akart látni: először kifejtette, hogy azért, mert az ilyen köztes állomásokon talán nem tűnik fel a probléma, mert sokan a „két végpont közt utaznak”.

Plusz „ma mindenki kitesz magáért, a BKK több járatot állít be”, de akkor azt máshonnan veszik el – vészmadárkodta rendületlenül.

Forrás: HVG

 

2 hozzászólás “„Ez a másik útirány” – élő adásban égett be a metrókáoszt jósoló MSZP-s” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Horváth Csaba kemény harcban van legbutább képviselő címért. Igaz, amilyen a párt, olyan a képviselője!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Tóth kati szerint:

    Trutymó miért nem kérdezte meg ettől a kifestett majomtól,hogy szerinte hogyan kellett volna megoldani,és esetleg regnálásuk altt/20 év/ miért nem kezdték el legalább a felújítást?Csak a pofázás,lekezelés,hazudozás megy ezeknek a szoclibeknek,dolgozni sosem akartak.

Itt lehet hozzászólni !