Csepelen jó nyugdíjasnak lenni

Csepel.hu

Idősbarát Önkormányzati Díjban részesült Csepel önkormányzata: a 95 pályázóból csupán kilencen kapták meg ezt az elismerést. A díjat és az emléktáblát Borbély Lénárd, Csepel polgármestere személyesen vette át Balog Zoltántól, az emberi erőforrások miniszterétől.

Csepelen egész évben változatos programokkal és kikapcsolódási lehetőségekkel várják a kerület nyugdíjasait.

A mostanra már hagyománnyá vált nyugdíjas hajókirándulásra évről évre többen jelentkeznek, idén először, az idősek világnapja alkalmából, az önkormányzat egyszerre két hajót is útnak indított a Dunán. Rengeteg kedvezményes lehetőséget és szolgáltatást vehetnek igénybe a kerület idősei: a csepeli strandot az év minden szakában ingyenesen használhatják, idén első alkalommal pedig egy ötalkalmas himalájai sóterápia-bérlettel ajándékozta meg őket az önkormányzat. A három éve megnyílt Csepeli Nyugdíjas Közösségi Ház számos szabadidős tevékenységnek ad otthont, a legnépszerűbb a torna, de az angol tanfolyamra is sok a jelentkező, nagyon sikeresek a kvízjátékok és irodalmi műsorok.

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Csepelen jó nyugdíjasnak lenni” bejegyzésre

  1. Nagyanyó szerint:

    A Fiatal Demokraták Szövetsége fiatalok helyett öregek szavazataira alapozza a jövőjét!

    Ugyanezt tette korábban az MSZP is, s mivel azok a szavazók mára jórészt meghaltak, az MSZP tartja hajdani koalíciós partnere, az SZDSZ jó irányát, azaz a süllyedést az 5 százalék alá! Ez vár a Fideszre is, idővel a Vén Demokraták is kihalnak, a jövő pedig a fiatal pártok fiatal vezetőié!

    Nem értem, a rendszerváltó pártok miért nem tanultak a múlt rendszer matuzsálem politikai garnitúrájának példájából? Talán meg kell várni hogy Orbánt is a testőrök tartsák a hóna alatt fogva, mint Brezsnyevet?

    Ha nem ragaszkodtak volna eszelősen a hatalomhoz meg a haszonhoz, már rég fiatalítani kellett volna! Sebastian Kurz például 31 éves, Emmanuel Macron 39 éves.

Itt lehet hozzászólni !